tisdag 4 juli 2017

Halvår och semester

Då var det snart dags för semester, bara några sega arbetsdagar kvar. Herr Snålgris är inte speciellt ledsen för att semestern börjar nästa veckas, speciellt med tanke på vädret som i morse kändes som en kall oktobermorgon, endast +8 grader. Läste i morgonnyheterna om en kvinnlig simmare nere i Karlskrona som var med i någon sorts simtävling i kombination med löpning fick kramp och blev behandlad för nedkylning med värmefiltar och varm soppa. Anledningen var att vattnet endast var +13 grader. Det är ju sommar för bövelen, vad är det som händer? Är sugen på att vara sarkastiskt kring detta med global uppvärmning, men nöjer mig med att konstatera att vädret i år har varit en katastrof för oss sol- och värmeälskande Snålgrisar. Våra framtida planer har varit att ta pension i förtid och tillbringa den kalla årstiden någonstans i ett varmt land och vara kvar i Sverige under sommaren, men en sommar som denna slipper jag gärna. Till och med vår terrassvärmare har fått slut på gasol redan, den brukar räcka ett helt år med endast en påfyllning. Och då har vi ändå inte börjat semestern än. Brr...

Semestern stundar

Har sett att många av mina bloggkollegor kör en halvårsavstämning, och i brist på något annat att skriva om kan vi väl göra en sådan vi också, häng med!

Inkomster

2017 har varit ett bra år när det gäller inkomster. Fru Snålgris har fått upp sin lön och våra aktieutdelningar har verkligen tagit fart. De passiva inkomsterna har även de varit strålande och vi har lyckats sälja av en stor del av de "lyxprylar" vi så slösaktigt köpte på oss när det skulle glidas runt bland societeten på Stureplan ;)

Totala bruttoninkomster av tjänst 2017: 382 694 kr
Totala nettoninkomster av tjänst 2017: 276 534 kr
Totala utdelningar 2017: 69 519 kr
Totala övriga nettoinkomster: 64 466 kr
Totala nettoinkomster 2017:  410 519 kr

Nu är ovan inte hänsyn tagit till ISK-skatten vilket gör att de faktiska siffrorna kan vara något lägre, men de ger ändå ett hum om kring vilka siffror vi kan tänkas landa i när året är slut. Inkomster är bra, men dessvärre har mer än 100 000 kr gått iväg till skatt vilket gör en lite nedstämd. Dock har vi nyttjat barnomsorg hela denna tiden, och sådant är ju inte gratis. Hade varit intressant att göra en undersökning kring vad det som vi nyttjar idag av den offentliga vården och omsorgen hade kostat om vi istället hade varit tvungna att finansiera det själva, antingen genom att pröjsa i cash eller via en försäkring. Någon som vet för länder som t.ex. Spanien, Thailand, Portugal, USA? Att vara singel, sjukdomsfri och tjäna bra i Sverige är en väldigt dålig affär, men för oss som har barn känns det betydligt mera överkomligt faktiskt.

Utgifter

Det sägs ju att stora inkomster går hand i hand med små utgifter, och här har Snålgrisarna verkligen tagit sig i hampan och satt en riktigt tajt budget för 2017. Framtidsbudgeten (som vi så fint kallar den) ligger på 13 641 kr/månad vilket jag nog kan påstå är väldigt tajt för en familj med ett barn, villa, bil och som inte vill leva som asketer utan ha lite kul också mellan varven. Hittills i år ligger medelutgifterna på 14525 kr vilket är 6,4%. Detta är givetvis inte så bra, speciellt inte med tanke på att semestern inte har börjat och utgifterna brukar gå upp en del då, men vi får väl leva snålt till hösten istället. En snabb titt i kassaböckerna skvallrar om att det är främst Transport och Bostad som har gått över budget, och vid årets slut kan det nog vara läge att se över vad det är som spökar här.

Vi satsar som bekant på att hålla sparkvoten riktigt hög, kanske har vi rentav en av de högsta sparkvoterna bland ekonomibloggarna? För 2017 ligger den för närvarande på 76% i medel vilket vi är riktigt nöjda med.

Aktieportföljen

Snålgrisarna lever efter följande budord när det gäller aktieportföljen

  • Handla cykliskt, flera gånger varje månad oavsett upp- eller nedgång
  • Belåna max 10% av portföljens värde via Avanza Superlånet
  • Sälj aktier endast när tron på dem är borta, på grund av låg yield eller andra risker
  • Köp endast utdelningsaktier med yield > 3% 
  • Undvik skräpbolag som lockar med väldigt hög yield > 8%
  • Köp extra om en aktie dippar i värde och tron på den finns kvar
  • Återinvestera alla utdelningar

Här är en liten bild från Avanza som visar hur portföljen har presterat värdemässigt i år:



Som synes har det varit en svajig resa med ett rejält dipp på slutet vilket antagligen kan förklaras med att både vår utländska kapitalförsäkring med stor exponering mot USA, samt vår ISK med svenska bolag har tappat några procent under senaste månaden. Det är sånt som händer och inget som bekymrar mig, mer än att det är psykologiskt trevligare med blåa siffror än röda. Värdet har ökat med 8,58 % vilket är helt i linje med vad vi förväntar oss. Vi ser dessa aktier som en "pengamaskin" som vi inte har några planer på att sälja för att spendera på konsumtion, utan istället fortsätta investera i samt förädla även till ålderns höst. Kanske får den gå i arv och fortsätta producera pengar till nästa generation Snålgrisar. "The future is not set..."

Mål

Vi har för 2017 satt upp ett antal mål för vårat sparande, dessa återfinns på sidan för mål. Denna sida uppdateras om något mål blir uppfyllt. Titta gärna in där för att få inspiration eller om du bara är nyfiken på hur det går. Kortfattat kan man säga att jag hyser höga förhoppningar om att vi kommer att klara samtliga mål fram till årsskiftet. Vissa mål är redan uppfyllda, som att vi skulle tillsammans få >= 1000 kr bruttolönehöjning. Fru Snålgris slog detta målet direkt med 1500 kr i hennes allra första lönesamtal. Herr Snålgris har haft det tuffare med en riktigt envis chef som har gått under jorden efter vår första rond där endast 2,2% blev resultatet, vilket jag tyckte var riktigt magert med tanke på prestation och företagets resultat. Blev lovad uppföljande löneförhandling men en sådan har lyst med sin frånvaro, och nu är sommaren på ingång. Märkligt...

Det var det, som man brukar säga. Nu kommer uppdateringarna att minska i frekvens under sommaren, men Snålgrisarna är tillbaka med full styrka och nya underhållande och upplysande inlägg till hösten. Ha en grymt härlig sommar!

52 kommentarer:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. I was diagnosed of herpes virus in 2015, I have tried all possible means to get cure but all my effort proved abortive, until a friend of mine introduced me to a herbal doctor called Chief Dr Lucky, who prepare herbal medicine to cure all kind of diseases including herpes virus (Herpes), when i contacted this herbal doctor via his email, he sent me herpes virus herbal medicine via courier service, when i received the herbal medicine he gave me step by step instructions on how to apply it, when i applied it as instructed i was totally cured from the virus within 3 weeks of usage. Contact this great herbal doctor today to get your cure.
      Via Email : chiefdrlucky@gmail.com
      Whats App : +2348132777335
      website : http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/

      Radera
  2. 69.000 kr i utdelning är inte dåligt alls. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  3. Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo. När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

    SvaraRadera
  4. MIRAKEL:

    Hej Alla, jag heter Susan Philips, är från Kanada. Jag vill dela min ära och vittnesbörd till er alla, jag har länge haft ont, min man lämnade mig alla för att jag inte kunde få ett barn för honom och fattigdom var runt omkring oss tills en vän riktade mig till en stavningskastare som hjälpt henne med sin egen graviditetsproblem, blev jag riktad till Dr Ogundele och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att mina problem har lösts sedan jag kom till honom, han kastade en stava för mig och min man kom tillbaka ber om att jag accepterar honom tillbaka, inte riktigt långt efter det blev jag gravid och jag behöver förändring i min familj ekonomiskt, Dr Ogundele är som ingen annan stavningskastare han kastade pengar för mig och idag är jag och min familj ekonomiskt stabil och gör det bra, jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har kraft att förena familjer och makt att göra dig ekonomiskt ok. för att jag nu är nöjd med min man. Tack till DrOgundele för dem som behöver hans hjälp, kontakta honom på hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com eller hans telefonnummer: +27618920352

    SvaraRadera
  5. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

    SvaraRadera
  6. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    SvaraRadera
  7. Jag heter SALIS SARA, jag är baserad i Texas, USA. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 7 års brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) som jag träffade online. En trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så på. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter CHERRY, hon vittnade om hur han tog tillbaka mannen på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde jag aldrig kan se återkomma igen och be om förlåtelse, nu är vi lyckligtvis tillsammans alla tack vare Dr Isikolo, han är svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring +2348133261196

    SvaraRadera
  8. Jag heter Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade på mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtat brutet när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere så en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om DR ADODO hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka så efter tre dagar ringde min pojkvän mig på telefonen och började be om ursäkt för allt han hade lagt igenom mig. Jag kan nu med glädje säga att jag är i ett förhållande för att Dr Adodo berättade för mig att min pojkvän inte kommer att leva någonsin igen och nu är han den enda han tycker om, så om du i samma situation rådgör, kontaktar du Adodo idag på hans email: Adodospelltemple eller ring honom på +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  9. Jag är Teresa Caacbay från Sverige. Det här är mitt vittnesbörd om hur min förälskare kommer hem. Jag vill säga ett mycket stort tack och uppskattning till överstepräst DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för att få tillbaka min älskare som lämnade mig i nästan 2 år, känner jag att mitt liv är helt över, så en dag som jag surfar på internet för att rekommendera stavningskaster som hjälper mig att ta med min älskare tillbaka. Slutligen träffade jag ett skrivande hur så många vittnesmål pratar om hur DR ISIKOLO hjälper till att återställa relationen tillbaka, så jag bestämde mig för att försöka så jag kontaktade stavningskraven heter DR ISIKOLO och förklara mina problem för honom och han kastade stava kärlek stava lyckligtvis inom 48 timmar min älskare verkligen ringde mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Och be mig om att acceptera honom tillbaka och kommer att leva lyckligt äktenskap, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ISIKOLO har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela detta vittnesbörd, jag ber gud almight Du ger dig styrka och visdom för att hjälpa fler människor som har liknande problem som min, kontakta honom. isikolosolutionhome@gmail.com eller lägg till honom på whats-app +2348133261196.

    SvaraRadera
  10. Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

    SvaraRadera
  11. Real och Urgent Stava Caster Recensioner för att lösa ditt förhållande och skilsmässa problem Dr Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp honom nu +2348133261196.

    Hej jag heter Natalia, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur den här kraftfulla stavningskraven heter Dr Isikolo hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästman berättade för mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom en annan dam har använt en svart magi på honom. Jag grät och suttrade varje dag tills det blev så dåligt att jag kom ut till Internet för hjälp, det var då jag läste en recension om Dr Isikolos stora arbete. Jag kontaktade sedan honom för hjälp för att få min kärlek och mitt liv tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull kärleksspell och till min största överraskning efter 24 timmar att göra kärleksspellet kom min Fiancee tillbaka på knäna och bad mig att förlåta honom. Vi är nu lyckligtvis gift och alla tack går till Dr Isikolo Wonders för att hjälpa mig att rädda mitt förhållande. Du kan kontakta Dr Isikolo via hans e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  12. Jag heter Oscar am från Stockholm, Sverige. Allt tack går till Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från toning apart.i känner mig så tacksam och bara har bra ord om en kraftfull stavbräda som heter Dr Isikolowho hjälpte mig att ta tillbaka min fru. Vi hade varit ifrån varandra i 4 månader, först tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavningskastare, men jag älskar så mycket min fru och kommer inte ge henne upp för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta isikolosolutionhome@gmail.com via hans mailadress. Jag hittade på flera testatorns meddelanden online, och jag berättade för min situation, han skrattade och sa att min fru kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända först tills min fru ringde mig och var så ivrig att få mig tillbaka mer än någonting på jorden .. Nu är vi tillsammans och hon kan inte göra utan mig, och vi båda är glada. Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling knuten till hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Isikolofor som ger tillbaka lycka till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Isikolo är en man att lita på och ta dina problem med. Du kan kontakta honom på hans e-post om du verkligen vill ha din kärlek tillbaka .: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Jag har bestämt mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa detta mitt vittnesbörd om Dr.Adodo som är en kraftfull svart magisk stavningskastare, efter att ha övergivits av min älskare Jag var så ensam att jag bestämde mig för att gå igenom nätet för några relationer tips, jag visste aldrig att detta var vägen kartan som kommer att säkra min älskares återkomst. Efter att ha läst många tips om hur man återställer mitt förhållande på ett bättre sätt upptäckte jag att Dr.Adodo har mycket rekommendation än andra stavhjul, så med detta hade jag uppfattat att Dr.Adodo var rätt person för jobbet och jag kontaktade Dr.Adodo via hans email Adodospelltemple@gmail.com som jag såg på internet och jag var så glad att jag väljer Dr.Adodo eftersom hans arbete var 100% perfekt och stavningen tog min älskare tillbaka till mig med snabb lättnad.

    SvaraRadera
  14. Hej, jag Ellen, jag läste ett vittnesbörd om Dr Isikolo om hur han har hjälpt människor att komma tillbaka dit inom 48 timmar. Jag tänkte bara om det var riktigt. Och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde ett vittnesbörd och också Dr Isikolo sitt nummer, Så jag ringde henne och frågade henne om Dr Isikolo hon sa att Dr Isikolo är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare för mig, jag var bara så glad och lite lättnad att min älskare snart kommer tillbaka till mig Jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo som jag gjorde, och innan jag kunde dela med honom mitt problem har han redan berättat för mig vad jag kom för och han sa att allt kommer att vara bra inom 48 timmar att min älskare kommer tillbaka till mina armar, så han sa han skulle ställa stavningen och att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig, så jag hoppades så riktigt innan 48 timmar jag ringde från en man som har lämnat mig förra året 6 år säger att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka, jag var glad och jag sa att jag vill ha honom tillbaka. Sedan reste jag till Kanada för att träffa honom. Och han ber om ursäkt för vad han har gjort mot mig nu, han föreslog att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för bröllopet snart, allt tack vare den stora och världens bästa stavningskastern, Dr Isikolo Hans privata mail isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu 2348133261196.

    SvaraRadera
  15. När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort, och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo via hans hemsida och han berättade för mig vad jag måste göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett det han ville ha han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. Kort efter började han stava, min pojkvän började texta mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Isikolo hjälpte mig, är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  16. Spara ditt förhållande och få din ex pojkvän / flickvän tillbaka! Kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com är säkert den bästa spellcastern online och hans resultat är 100% garanti.
    Mitt namn Olivia Stephen bildar Tx, USA. Efter 12 år av äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en kärleksspell för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som DrUnity verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    SvaraRadera
  17. Hej jag heter Veronica Saciri Jag vill vittna om en mäktig och stor stavningskastare som heter Dr Isikolo, jag hade svårigheter att bli gravid på grund av kronisk sjukdom, det här blev mig så orolig och ledsen min man var inte nöjd med det och en natt kom han tillbaka hem arg han berättade att han ville vara en pappa och eftersom jag inte kunde göra honom att han har bestämt sig för att gifta sig med någon annan och skilja mig, jag var förödad och grät hela natten var rädd att jag skulle hamna på sjukhuset fortsatte att tänka på de goda tiderna vi hade tillsammans och hur mycket jag skulle sakna honom, jag letade efter något på nätet när ett meddelande poppade upp om den här stora stavningskanalen och hur han har hjälpt så många i liknande problem som jag tänkte på det under en tid och bestämde mig för att försöka försöka när jag kontaktade honom, berättade han för mig att efter 24 timmar kommer min man tillbaka och jag blir gravid. Jag gjorde allt han bad mig göra, till min största överraskning nästa dag var det min man hemma krama ner tigger om förlåtelse ness och han avbröt skilsmässan, 4 veckor efter att doktorn bekräftade att jag är gravid, jag är så glad, han kan hjälpa dig också kontakta honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans Whatsapp: +2348133261196

    SvaraRadera
  18. UNDERBAR:

    Wooow, jag är Gloria Meyers, jag vill dela min livshistoria till världen om hur jag fick min man, framför allt jag fick min lycka tillbaka, jag menade en annons av en Dr Saheed på internet om hur han hjälper en kvinna att få hennes pojkvän tillbaka och också läka henne av hennes sjukdom, så jag måste kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt äktenskap, min man lämnade mig i 17 års äktenskap, eftersom hans familj och vänner inte gillar mig, och de ber honom att få en annan kvinna, men när jag kontaktar Dr Saheed för hjälp berättade han för mig att han skulle slappna av att han skulle hjälpa mig, dr Saheed tog tillbaka min man som lämnade mig i 17 år på bara 24 timmar, det här är en kraftfull stava jag aldrig sett någonting som detta i mitt liv tog han tillbaka min man till mig på bara 24 timmar och berättade för mig att jag ska ha mitt eget barn, idag har jag en 1 årig baby, den här mannen är bra, jag sa till honom att jag kommer att dela med sig av hans goda arbeta till världen även på radiostationer, om någon behöver hjälp och vill kontakta honom, kan du nå honom via: Email: saheedtempleof solution@gmail.com, Direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  19. Ända sedan min man fick mig skild under de senaste 2 åren hade jag inte varit jag själv. Jag granskade något inlägg av hur jag kunde få tillbaka min man då, jag såg ett vittnesbörd delat av Sabrina Tampolja från Schweiz om en stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag kontaktade Marina Chaos för att bekräfta hur Dr Isikolo hjälpte henne och hon klargjorde allt för mig om hur han hjälpte henne och det gav mig modet att komma i kontakt med Dr Isikolo för hjälp. Dr Isikolo försäkrade mig om att mina dagar av sorg kommer att vara över 12 till 16 timmar efter att han har avslutat sitt arbete. Jag följde hans instruktioner som han gav mig för att jag hade tro, tro, hopp och lita på honom. Sannerligen säger jag till dig idag att jag och min man är tillsammans igen och jag kan med stolthet säga och vittna om världen av vad Dr Isikolo gjorde för mig. Kontakta honom idag via E-post: E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  20. Detta är ett fantastiskt ögonblick av glädje och skratt i mitt liv. Jag läste några vittnesmål om en kärleksspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack går till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  21. Jag har aldrig gråtit någon anledning eller till och med den dagen min man lämnade mig och mitt barn på grund av en annan kvinna, grät jag varje dag, jag bestämde mig för att leta efter lösningen på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.Excel detaljer om internet och jag läste mycket goda vittnesmål om honom så jag kontaktade honom för hjälp och han kastade en kärleksspell som verkligen förändrar min mans tankar. Efter två dagar kom min man hem och ber om ursäkt för hans handlingar. kontakta Dr.Excel idag på hans email Excellovespell@hotmail.com ring eller lägg till honom på Whatsapp +1 (267) 527-3329

    SvaraRadera
  22. Jag heter Helena och min ex-pojkvän dumpade mig för 8 månader sedan, efter att jag fångat honom att ha en affär med någon annan och jag stör mig med förolämpning på honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, så jag besökte INTERNETEN för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en stavningskrock hjälper dem att få deras ex-tillbaka så jag kontaktar stavningskastern och förklarar mina problem för honom. .... han kastade en stavning för mig och försäkra mig om 3 dagar att min ex kommer att återvända till mig och till min största överraskning den tredje dagen kom min älskare knackar på min dörr och ber om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och inte bara det, vi håller på att gifta oss. Återigen tack, Dr Isikolo. du är verkligen begåvad och begåvad kontakta sin hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com eller hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  23. Idag är det verkligen en bra dag i mitt liv, jag har övervinnat och löser mitt problem med min pojkvän!
    Jag har gått igenom några dåliga tider med min pojkvän coz han bröt upp med mig på grund av en annan tjej som han träffade i affären, lämnade han huset och bryr sig aldrig om vår son Jag gjorde allt som möjligt tryna pratar känner till honom men han kommer inte även lyssna på någon! Min vän Alison presenterar mig för Dr.Excel en stavningskastare i Colorado och han förberedde en andlig kärleksspell på honom att han var under förtrollning från tjejen ..
    Min pojkvän kom tillbaka två dagar senare be om ursäkt och jag satt bara mållös Jag kunde inte säga något coz Jag blev förvånad över hur han har förändrats med hjälp av Dr.Excel och nu lämnar vi tillsammans med fred och kärlek vilket är vad jag har alltid velat, jag tror att det finns andra som går igenom relationsproblem, uppbrott och skilsmässa men uppmanar dig att kontakta Excel idag på Email excellovespell@hotmail.com eller chatta honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 coz det var vad jag gjorde.

    SvaraRadera
  24. Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  25. Min man lämnade till Nederländerna förra sex månaderna och därefter vägrade han att komma hem jag ringde och jag ringde och han fortsatte då direkt jag hade något nytt fel någonstans jag letade efter hjälp från vertikalt till horisontellt och ändå till ingen nytta. Jag grät och grät men hon kom inte tillbaka till mig. den 21 september tog jag upp min dator för att få förslag form var som helst så jag kan då kom jag över isikolosolutionhome@gmail.com men för att säga det faktum att jag ville göra någonting för att få min fru tillbaka, har jag fortfarande tvivel på att detta kan fungera för att jag inte tror på overtro. Svaret jag fick var slående att min man hade blivit spellbound av en annan kvinna. Jag skrek hjälp men han sa inte oroa sig. Detta är vad jag borde göra och jag gjorde. till min största överraskning 48 timmar klockan den 23 september ringde min man och han grät till mig och inte veta vad jag ska göra jag byter in i tårar men med glädje. så jag kommer att använda det här mediet för att uppmana varje enskild själ med problem av något slag, försök och kontakta det här e-postmeddelandet. isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196 Great DR ISIKOLO ÄR EN PROBLEMLÖSNING.

    SvaraRadera
  26. Goddag damer och mjuka män, jag heter Kate, jag bor i Storbritannien, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt kärleksliv och hur jag fick min man tillbaka. Jag har haft ont i för länge men inte för att min man fuskade på mig men för att han fuskade på mig med en väns syster och det har varit ett stort problem för mig och har försökt allt jag kunde för att få honom tillbaka men utan Fram till min syster berättade för mig om den här stora Dr Okpa, som hon visste att vara en bra stavningskastare och jag slösade mig inte med att kontakta honom och förklarade allt för honom och han försäkrade mig om att jag inte skulle oroa mig för att jag kommer att få min man tillbaka som han verkligen gjorde på mindre än 48 timmar och nu är jag fullt glad att få Patrick tillbaka som inte bara en pojkvän utan en man att vara, för att han redan föreslog mig och är gravid för honom också. Jag vet inte hur jag ska tacka den stora Dr Okpa för vad han har gjort för mig. Så använd denna media för att nå ut till människor som har haft problem med sina relationer eller äktenskap. Kontakta Dr Okpa för hjälp och jag försäkrar dig att han kommer att återställa din lycka precis som han gjorde min. Hans privata e-postadress: okpatempleofsolution@gmail.com eller ring honom på +27814706201

    KATE med namn.

    SvaraRadera
  27. Jag lovade Excel att om han återvänder min älskare till mig inom 48 timmar, har han bara lovat att jag ska se till att hela världen känner till honom. Mitt namn är Sofia från Sacramento Jag har blivit hjärtat bruten flera gånger av min pojkvän konsekvent fusk och sedan en vän av mig presentera mig för Excel som jag kunde kontakta honom för att hjälpa mig att få min pojkvän tillbaka med sin magiska kärleksspell. Är glad att berätta för världen att Excel tog min älskare tillbaka till mig inom 48 timmar, idag är jag glad att min älskare är tillbaka till mig genom hjälp av Excel. Jag råder dig att kontakta Excel idag för att fixa dina relationer. Excellovespell@gmail.com eller ring på honom på +1 (859) 429 1007 För att uppleva Excels goda verk, håll bara igenom och kom ihåg att livet är andligt.

    SvaraRadera
  28. Mitt namn är Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade med mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtbruten när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere! en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om Excel hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka! efter tre dagar ringde min pojkvän mig i telefon och började be om ursäkt för allt han hade lagt mig igenom. Jag kan nu gärna säga att min pojkvän inte kommer att kunna leva utan mig, eftersom han bara tänker på mig. Om du i samma situation rådgör med dig, kontakta Excel idag på hans email: Excellovespell@gmail.com eller ring honom på +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  29. I never thought I'd be writing this message but after 4.5 years of and nearly lost my marriage due to not be able to have a child, severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming parents. A friend of mine recommended Priest Babaka to me and persuaded me to contact him, he did a spiritual breakthrough for me to make me get pregnant, within 3 weeks I was pregnant (naturally!!!) and gave birth to our son in April. I am writing this message for those women who are at the stage I was at.depressed with no light at the end of the tunnel. give Priest Babaka a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. Here is his email address babaka.wolf@gmail.com or Facebook at priestly.babaka wish you all happiness in your marriage


    I never thought I'd be writing this message but after 4.5 years of and nearly lost my marriage due to not be able to have a child, severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming parents. A friend of mine recommended Priest Babaka to me and persuaded me to contact him, he did a spiritual breakthrough for me to make me get pregnant, within 3 weeks I was pregnant (naturally!!!) and gave birth to our son in April. I am writing this message for those women who are at the stage I was at.depressed with no light at the end of the tunnel. give Priest Babaka a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. Here is his email address babaka.wolf@gmail.com or Facebook at priestly.babaka wish you all happiness in your marriage

    SvaraRadera
  30. Jag heter Marija Dino. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr Isikolo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr Isikolo-e-post på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex-back och hjälp fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr Isikolo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor TRUST NU via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. eller Whatsapp honom på +2348133261196. Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. hans Via-webb sitter: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera
  31. Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  32. Hello everyone i am happy to spread my testimony of a strong spell caster called
    Dr OCUSODO. I'm Caroline and i live in USA, my husband and i had a little
    fight because of he wanted to divorce me i was so afraid to lose him
    because i love him very much so i search online for help and i saw a lot of
    people's testimonies on how Dr OCUSODO help them and came out with positive
    results like Divorces, Cancers, lotteries, fertility and others. So i emailed
    him and told him my problem and he told me what to do and I did it as he
    instructed, 28 hours he told me he is done with the spell and my husband
    will no longer divorce me and when my husband came back from work he told me he
    won't divorce me anymore he said he didn't know what came over him that he is
    sorry I was so happy and I thank Dr OCUSODO for his help If you need Dr OCUSODO help
    email him at drocusodospellcaster@gmail.com or drocusodospellcaster@yahoo.com or WhatsApp or call him now: +2349067457724.

    SvaraRadera
  33. Hej, jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra 2 barn till en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Mohammed verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  34. I was diagnosed of herpes virus in 2015, I have tried all possible means to get cure but all my effort proved abortive, until a friend of mine introduced me to a herbal doctor called Chief Dr Lucky, who prepare herbal medicine to cure all kind of diseases including herpes virus (Herpes), when i contacted this herbal doctor via his email, he sent me herpes virus herbal medicine via courier service, when i received the herbal medicine he gave me step by step instructions on how to apply it, when i applied it as instructed i was totally cured from the virus within 3 weeks of usage. Contact this great herbal doctor today to get your cure.
    Via Email : chiefdrlucky@gmail.com
    Whats App : +2348132777335
    website : http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/

    SvaraRadera
  35. Bra saker är inte lätt att komma med. Hej, alla, jag är här för att dela mitt vittnesbörd runt om i världen med hänsyn till den hjälp som Dr Isikolo gjorde för mig. Jag blev förödad och förvirrad när jag skildes av min man för 2 år sedan eftersom han ville gå tillbaka till sin älskarinna. Jag sökte efter hjälp från dem som jag visste men allting var till nytta, inte förrän jag blev riktad till Dr Isikolo, stavningsgruppen. Jag kontaktade Isikolo och berättade för honom allt som jag har gått igenom och han gav mig fullständig försäkran om att han hjälper mig. Jag gjorde allt han berättade för mig och jag litar på honom och hoppas på honom. Kan du tro att min man kom tillbaka till mig och pratade inom 48 timmar precis som Dr Isikolo berättade för mig efter att jag kontaktade honom och nu är min man hemma och vi lever tillsammans igen. Jag kommer att rekommendera alla som behöver hjälp med att nå honom nu, för han är också specialiserad på pengar, stavspel, graviditetsförlopp, sjukdomstestar E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  36. LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 1 miljon euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

    SvaraRadera
  37. När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna och jag blev kvar i mörkret. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo genom sin hemsida och han kastade en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. På mindre än 48 timmar efter att han hade stavat, började min pojkvän testa mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vårt förhållande är nu starkt och stabilt. Tack sir för det arbete du gjorde för mig. Du är Gud som skickas för att återställa brutet förhållande. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo alla som behöver hjälp. Hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  38. Jag ger ett vittnesbörd om Dr. Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om den här stora stavningskraven heter DR ISIKOLO personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur DR ISIKOLO hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål till andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig om att du vill vinna lotteri så är det på så sätt online tips kan hjälpa dig, kontakta honom på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret.till att ditt problem att vinna lotteri

    SvaraRadera
  39. Fantastiskt kärlek lpell att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande

    Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 18 FEBRUAR 2019 ringde min man tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt som var möjligt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsspellare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, några vittnade om att han återställer livmoderhals, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. email Dr Isikolo Nu för brådskande kärleksspell isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  40. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  41. Tack Dr Isikolo för att återställa min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP / CALL +2348133261196

    Hej, jag är Vedrana Obrad. Jag bor i London. Efter att jag varit i en union som kallas äktenskap med min man i åratal, var han missbrukande och förstörde den kärlek vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa för att jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som hjälpte henne att ställa en stavning som blev gravid och tog med sig mannen. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade spellkasten som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade stavningen för mig och förvånansvärt efter 48 timmar, ringde min man till mig för allt som kom som en stor och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp med någon form av problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta stavningen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta den här stora mannen idag och få problem med att lösa 100%.

    SvaraRadera
  42. För några dagar sedan läste jag en postad kommentar online bloggare, denna information på nätet som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, verkligen information är kraftfull. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga livserfarenhet i min äktenskapsaffär. Min man skilde mig senast 2 år, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna som bodde i Stockholms stad, jag grät varje natt när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma hem till middag i kväll! jag älskar min honom så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år gammal. jag kontaktar så många stavningskastare förra året ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mitt hjärtesmärta till min vän Michelle, hon uppmanade också mig att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läste om honom online bloggkommentar, som har en stavning magisk kraft för att få tillbaka älskling man Hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades tillbaka i högskolan, hon övertygade om att min man skulle skilja mig. Min man Anders kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll, jag och min man med vår dotter, äter middag tillsammans i storsäljare. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell powers.
    Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera sådana problem;
    - Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
    - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
    - Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen bebis - Vit magisk stavning för att stoppa skilsmässa / separationsstavning. - röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar. - Lycka stava charm för att locka kärlek och lita på relationen. - stava böner för att få snabb jobbpromotion på arbetsplatsen. - Undersökningsframgång bra lycka Stava. - Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner. Kärlek Stava att locka uppmärksamhet och respekt,
    - Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor. Sedan min kommunikation med Dr.Oduduwa verkar han vara som en far till mig. Jag uppskattar hans råd och visdomsord som såg mig igenom.
    Jag rekommenderar verkligen DrOduduwa Love spell caster, om du har liknande problem med äktenskapsförhållandet skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning för att få tillbaka din förlorade kärleksrelation:
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Obs! Endast desperat försöker snabbt återställa sanna kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta Dr.Oduduwa omedelbart.

    SvaraRadera
  43. Kärleksspell är väldigt enkelt och inga biverkningar, jag fick min ex att älska mig igen med kärleksspell, om du är svårt att få din man / fru att älska dig igen, kärleksspell är den lösning du behöver för att göra det hända. Du kan kontakta Dr Ekpen idag för att kasta kärleksspell för dig eftersom det fungerar för mig och jag vet också att det kommer att fungera för dig också. Kontakta honom på ekpentemple@gmail.com eller whatsapp +2347050270218.

    SvaraRadera
  44. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  45. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  46. Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var eländig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavstång som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta trolldomen så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  47. Det här är webbplatsen jag läste om doktor Ilekhojie och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i maj i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Ilekhojie hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavbeslag eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om doktor Ilekhojie från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig ... Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare Ilekhojie för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på gethelp05@gmail.com eller direkt på whats App honom 2348147400259

    SvaraRadera
  48. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr. AJAYI som den bästa spellmaker på nätet och jag rekommenderar starkt Dr. AJAYI till alla som behöver hjälp. Jag vill vittna om hur jag fick min pojkvän tillbaka efter att han kontaktat mig, vi har varit tillsammans i 4 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan tjej, när jag konfronterade honom som ledde till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att återfå sin förlorade kärlek genom Love spell, till att börja med tvivlade på det men bestämde mig för att prova, när jag kontaktade detta stavhjul via hans e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde, då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än tidigare, allt tack vare Dr. AJAYI. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att Dr. AJAYI verklig och kraftfull stavskärare att jag alltid kommer att be länge för att hjälpa hans barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta denna kraftfulla trolldom nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: Drajayi1990@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på + 2347084887094, TACK till Dr AJAYI.

    SvaraRadera
  49. mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com den här stavspelaren gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    SvaraRadera
  50. Äntligen har min lycka återställts, min ex -kärleksman återvände hem igår efter 9 månader av vårt äktenskapsseparation. Jag trodde aldrig att min kärleksman Michael kommer att komma tillbaka till mig, jag har försökt så många sätt att be min man om ursäkt för att förlåta mig för att jag lurade honom en gång och det händer så felaktigt, han fick reda på att jag har lurat på honom och någonsin sedan dess har han betett sig onormalt mot mig, min kärleksman Michael gjorde slut med mig och ville skiljas. vi är båda gifta i flera år nu och vi har ett manligt barn tillsammans.
    Jag älskar min man man så mycket och för vårt barns skull som bara är 3 år övergav Michael oss och flyttade till en annan kvinna i samma stad. Jag var så orolig och jag ångrade fusk trots att jag ber om ursäkt flera gånger men han kommer inte att lyssna eller komma tillbaka till mig, jag var villig att göra alla möjliga medel för att få honom att komma hem igen, tills dess delar jag min situation med min syster Anna och hon rådde mig att kontakta kommunikation med en äkta kärleksskrivare som heter Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kommunicerar med honom via hans mejl jag pratar med honom för att få tillbaka min före detta kärleksman. Dr Oduduwa svarar till mig och han sa att mitt problem är lätt för honom att lösa, sedan skriver han ut en lista över stavningsartiklar som ska användas för att göra besvärjelseböner och jag köper en talismanring som användes för kärleksbindande stavningsritualer. resten är enkelt och lätt att förstå kärleksskrivningsbönproceduren gjordes inom 2 nätter. den tredje dagen fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och se, det var min kärleksman Michael som ringde mig för första gången efter 4 månader vi separerar från varandra, jag är så upphetsad idag och jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa till alla som är villiga att få samma kärlek stavning resultat för att få tillbaka ex kärlek antingen manlig eller kvinnlig ex kärlek kommer att återvända inom tre dagar efter kärlek stavning bön.
    det fungerar för mig utan några biverkningar och idag är jag väldigt glad att min kärleksman bor hemma hos mig och vår son Felix är mycket glad över att få växa upp med sin far. Jag delar denna information här ute eftersom jag vet att det säkert kommer att hjälpa någon någonstans som går igenom relationshjärtan. detta är den enklaste och enklaste lösningen för att få tillbaka sin kärlekspartner efter skilsmässa eller separation.
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  51. Mitt 20-åriga äktenskap välsignat med fyra barn var på väg att bryta upp eftersom min älskade man sa att han var trött på vårt äktenskap och ville skiljas utan anledning, jag visste att något var fel så efter 3 månaders sökande och många besvikelser gick jag för att söka hjälp från andra människor. Jag träffade äntligen DR. SUNNY, en andlig man välsignad av sina gudar med en övernaturlig förmåga att lösa olika problem i livet. Jag förklarade min situation för honom och han ställde några frågor till mig som jag svarade ärligt, DR SUNNY berättade för mig vad problemet var och berättade vad jag skulle göra, jag följde alla hans instruktioner och efter en vecka kom min man tillbaka hem. stannade ute i två månader och rev upp skilsmässopapperet och idag bor vi lugnt hemma. Om något stör dig i livet och du vill ha en snabb och pålitlig lösning, kontakta DR SUNNY så får du en anledning att dela ditt vittnesbörd som jag. Kontakta Whatsapp: +2348082943805 eller maila.. drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera