onsdag 24 februari 2021

Avanza bryter radiotystnaden kring källskatten för 2021

 Idag är det +9 grader och snön försvinner i samma rekordfart som den kom. Jag är inte alls missnöjd, utan börjar istället få lite vårkänslor. Jag vet och förstår att lyckan är kortvarig då vi har de busiga månaderna Mars och April framför oss. 

Detta inlägg blir lite kortare än vanligt, just för att jag idag fick mer information om vad som har hänt med den källskatt som alla vi som har ett KF hos Avanza går och väntar på. Min första återbetalning 2018 kom i slutet av januari, sen blev det i slutet av februari och nu verkar det som om vi får vänta ännu längre:



Just hantering av källskatt har väl varit det som Avanza har varit "minst bra" på i mitt tycke. Man får vänta i tre år, vilket förvisso inte är Avanzas fel, och sen när källskatten har återbetalats har det inte varit de 100% man förväntar sig, utan de "förluster" som gjorts, där man inte har av olika skäl lyckats få tillbaka all källskatt, de har smetats ut över alla Avanzas kunder. Låt oss säga att 100 Avanzianer har köpt aktier med skatterättslig hemvist i Långtbortistan. Där lyckas inte Avanza av olika skäl få tillbaka de 15% källskatt som har dragits. Av oklara orsaker blir det inte endast dessa 100 Avanzianer som drabbas av detta, utan alla Avanzas kunder får ta del av detta misslyckande, även om du och jag endast har köpt aktier där Avanza lyckats återkräva 100%. Solidariskt säger några, orättvist säger några andra. Jag säger att Avanza har förbättringspotential i detta.

Nu verkar det som om det är Mars som gäller, för alla oss som väntar på återbetald källskatt. För egen del är det ca 9000 kr som vi har letat ute med i 3 år.  Dock lämnar ovan tweet mycket övrigt att önska gällande tydlighet. Ord som "vi siktar på", "förhoppningsvis" och "ett par veckor" lyser verkligen av osäkerhet. Avanza får gärna vara lite mer tydliga nästa gång kring varför de är sämre än Nordnet och Nordea och vad de gör för att förbättra sig på denna punkt.

Jag hade hoppats att Avanza genom rekryteringen av Niklas Andersson hade kunnat få ett "folkets röst" i sina led och via honom kunna förklara de lite mer svårbegripliga fenomen såsom villkor för superränta (just det, vad hände med Swedbank egentligen?), återbetalning av källskatt och andra mer eller mindre obegripligheter som har inträffat under årens lopp. Jag gillar verkligen Avanza och kommer förhoppningsvis flytta över min samlade tjänstepension dit, men ingen nätmäklare är perfekt och jag hoppas att Avanza inte drabbas av växtvärk utan ständigt jobbar med att förbättra sig på de svagare områdena. De lägger ju onekligen mycket pengar på systemutveckling, med tanke på i vilken fart deras hemsida och app byggs om.

Vad är din upplevelse kring Avanza, har du t.ex. din tjänstepension där? Är det bättre eller sämre än konkurrenterna?

84 kommentarer:

  1. Ja, detta med Avanza och källskatten är ett riktigt stort irritationsmoment. Hur svårt kan det vara att lösa detta? Är det ens lagligt att Avanza tar pengar som skulle ha varit mina för att ge till någon annan som äger tex danska aktier?

    SvaraRadera
    Svar
    1. I min klagan till Avanza var jag lite inne på varför de verkar leka Robin Hood men fick för ovanlighetens skull ett hyfsat snutigt svar tillbaka i stil med att de inte lovat att betala tillbaka 100% av erlagd källskatt. Att inte ens ha ambitionen att återbetala rätt summor är en gåta och en mycket provocerande sådan. Helt oacceptabelt är det... Om jag vetat detta innan så...

      Radera
    2. Hallå Snålgrisen, mycket tråkigt att de fördröjer med åren. Hela soppan med källskatt är knäpp och jag avskyr allt kring den, precis allt.

      Radera
    3. Hej Kalkyl och tack för kommentar!

      Ja det verkar lite som om de ser det som att de gör oss en tjänst som återkräver källskatten. Ja har man det i ett KF är det väl precis det som de ska göra. På ett ISK får jag sköta det hela själv. De kommer nog att bli så illa tvungna att återkräva 100%, annars kommer folk att lämna, speciellt om storbankerna börjar vakna till liv och erbjuda fungerande handelsplatser, och kanske snabbare återbetalning, eller att de gör som Nordea och lägger ut för källskatten under tiden.

      Det verkar som mo detta med källskatt är något helt oförutsägbart och i det närmare "mystiskt", då det skiljer så mycket från år till år.

      Radera
    4. Hejsan Jefe och tack för din kommentar!

      Om det är lagligt eller inte är nog ett fall för en skärpt skattejurist, känner du någon? Oavsett vilket agerar man märkligt och det verkar skilja från år till år, dels hur stor procent man lyckas få tillbaka och vilket datum den betalas tillbaka. Jag börjar undra om man är underbemannade eller saknar den kompetens som krävs för de mer "krångliga" länderna.

      Radera
    5. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Har helt lackat ur på Avanzas hantering av det här, har av det skälet nyligen helt slutat med utländska aktier, särskilt sådana som ger utdelningar.

    Avanza säger sig ju vara på småspararens sida, men jag tycker de har lite överlevt sig själva, exempel på saker som Avanza kommer behöva ändra på

    - Hantering av källskatten. Om jag äger aktier i USA vill jag inte kollektivt betala för att man inte kan kräva tillbaka skatten från mer exotiska länder som några råkat investera i.

    - Kickbacks. Mjölkar årligen kunderna på 0,3 mdr SEK. En dyr fond kostar inte mer att tillhandahålla än en billig. Ser fram emot när plattformsavgifterna hos konkurrenterna börjar slå igenom på riktigt.

    - Courtageklasser. Detta är så sjukt tramsigt och har bara ett enda syfte, att man skall "glömma" ställa in rätt courtageklass eller tvingas betala mer om man måste göra flera affärer i olika storlekar inom den tid då man bara får byta klass ett visst antal gånger. Någon annars som frivilligt väljer en courtageklass som inte innebär lägsta avgift? Någon? Borde vara samma här, en årlig plattformsavgift och så får man handla hur mycket man vill.

    - Växlingsavgifter. Också ett aber.

    Jag är helt ok med att vi slipper funktioner som Aktietinder och hållbarhetscoacher i utbyte mot lägre avgifter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Indexnära och tack för din kommentar!

      Jag håller med dig på samtliga punkter. Sen är tyvärr inte Avanza det billigaste alternativet längre, speciellt inte om man tittar på courtage.

      Radera
    2. Håller helt med, jag har inget problem med att betala för en tjänst som jag nyttjar men hyser en avsky mot känslan av att någon blåser mig. Och den känslan har jag mot Avanza gällande källskatten samt deras trams ang courtage. Gillar inte Nordnets plattform, annars hade jag flytta redan men så fort ett vettigt alternativ dyker upp så skjuter jag ut mig.

      Radera
    3. Hej John Doe och tack för kommentar!

      Ja Avanza borde kanske se över sina avgifter, det är lätt att glömma bort varför man en gång var nummer ett (fråga Nokia vetja)

      jag har inte kollat närmare på alla de uppstickare som kommit senaste tiden, t.ex. SAVR, RobinHood, EToro osv. Minns bara att det var otroligt störigt att se Alec Baldwin stå och vika tvätt och prata om hur enkelt det är att investera i eToro-reklamen. Jag gissar att ingen av dessa tjänster är lika "mogna" som Avanza, Nordnet och att det tar ett tag till innan det på allvar börjar bli konkurrens. Storbankerna ligger långt efter, även om Nordea och kanske LF börjar jobba ifatt. Nordea har jag näst intill gett upp hoppet om, den plattformen verkar inte bli bättre, oavsett hur lång tid som går. Jag får fortfarande helt obegripliga felmeddelanden när jag försöker köpa och sälja, samt att de ännu inte klarar av att summera mina transaktioner, utan då måste jag exportera till excel först. Krångligt är bara förnamnet, men uthärdligt om man vänjer sig. Avanzas app är dock det trevligaste och smidigaste jag har använt. Snabb inloggning med face-id och mängder med användbara funktioner.

      Radera
  3. Nordnet betalade tillbaka 100% av min kupongskatt den 23/2. inget tjafs där inte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sebbe och tack för kommentar!

      Ja Nordnet verkar bättre än Avanza i detta avseendet. jag gillar dock fortfarande inte deras handelsplattform.

      Radera
  4. Hej Snålgrisen!
    Jag har öppnat konto på Nordnet för de innehav som tar ut källskatt. Gillar inte alls Avanzas hantering av detta, det har pågått alldeles för länge.

    Mvh /K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Koll på kontot och tack för kommentar!

      Nej vi är nog många som undrar varför det ska vara så krångligt för Avanza när det uppenbarligen går lättare för både Nordea och Nordnet. Jag gillar verkligen Avanza i övrigt och hoppas att de förbättrar sig. Se är hela förfarandet med att behöva vänta 3 år på återbäringen helt vansinnig, men det är en annan femma.

      Radera
  5. Eller att man måste vänta en dag för att ändra courtageklass. Varför inte auto-välja så det blir billigast för kunden?

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vad tror du om Ocean Yield? Har en liten chans stek där men är tveksam

    Jag vet att du inte gillar Nordea men nu är det 0% källskatt på Norska aktier så jag biter ihop

    SvaraRadera
  7. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Jag kommer för alltid att stå i tacksamhetsskuld till den store DOKTOR ISIKOLO för att han fixade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Maria Artur och efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i 3 månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min man tillbaka bara inom 48 timmar efter att ha kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han har också specialiserat sig på skyddsbesvärjelser, lotteribesvärjelser, höjdtrollformler E.T.C. Få kontakt med DOCTOR ISIKOLO nu, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  9. Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, jag heter Lora Milan och jag vill tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 3 åren, och bad om ursäkt för hjärtekrossningen och berättade att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Allt tack går till Dr Isikolo för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår ett hjärtkross, och jag försäkrar dig att som han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  10. Hej tittare, jag heter Victoria Andro. Jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år och två veckor. Alla ansträngningar för att få tillbaka honom misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en kvinna som hette Christina som berättade mig om en trollformler som heter DR ISIKOLO, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. Om mindre än 48 timmar kom min man tillbaka och började tigga om förlåtelse sa att det var djävulens arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag tror inte riktigt på några andliga läkare, jag kunde inte bli gravid på fem år efter att ha fött mina flickor, så jag och min man var desperata efter att få ett manligt barn, men så fort förtrollningen var gjord blev jag gravid med ett manligt barn, och jag födde mitt tredje barn om du behöver hjälp kan du kontakta honom. DR ISIKOLO kommer att se till att du får det perfekta resultatet utan dröjsmål. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt Whatsapp +2348133261196.

    SvaraRadera
  11. Fantastisk kärleksform för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gjorde slut med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen, och jag var helt krossad. Och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24 timmars besvärjelse, som jag accepterade. Chockerande nog ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässodokumenten som tidigare pågick med kraften av denna mirakelförtrollning. Vissa personer vittnade om att han tog med sig sina Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer, herpes simplex-virus och andra sjukdomar, Tack så så mycket Herre för dina kraftfulla besvärjelser. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo nu för brådskande kärleksförtrollning via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp:+2348133261196.

    SvaraRadera
  12. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka.. Jag har verkligen ont om ord och glad att om 2 dagar, kärleken och lyckan återställdes. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +234-8133261196.

    SvaraRadera
  13. Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +234-813-3326-1196.

    SvaraRadera
  14. Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för DR ISIKOLO och dina besvärjelser måste jag göra detta vittnesbörd till alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag borde ge honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud sänd till mig och hela min familj.. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel, kontakta Dr.Isikolos e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  15. TACK Dr Isikolo FÖR ATT ÅTERSTÄLLANDE MIN LYCKA OCH MIN FAMILJ TILLSAMMANS. WHATSAPPA HONOM VIA +234-8133261196.
    Hej, jag heter Rosa Antoine. Efter att jag har varit i en fackförening som heter äktenskap med min man i flera år. han var missbrukande och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves. Jag ville så gärna ha tillbaka honom för att jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en trollformler som hjälpte henne att besvärja en trollformel som fick hennes man tillbaka till henne. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till trollformaren som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte var några problem och att allt kommer att ordna sig. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han förtrollade mig och överraskande nog efter 48 timmar ringde min man mig och bad om ursäkt för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. så alla som behöver hjälp med någon form av problem kan också kontakta den här verkliga och mycket genuina trollformaren via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +234-8133261196

    SvaraRadera
  16. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +234-8133261196.

    SvaraRadera
  17. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans även om han var ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom online. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Ja det är sant att DR ISIKOLO är den bästa trollformaren någonstans. Mitt namn är Marie Lyons och jag var kund för DR ISIKOLO och jag måste säga att han är en riktig trollformel. När jag kontaktade den här trollformaren hade min pojkvän lämnat mig i flera månader och jag har alltid velat ha honom tillbaka till mig. Jag träffade DR ISIKOLO för att hjälpa mig för ungefär en månad sedan och jag har återanslutit till min pojkvän. När min före detta pojkvän lämnade mig var det kaos för mig att jag slog min äldre syster en viss morgon för ingenting. Jag kontaktade DR ISIKOLO genom ett vittnesbörd också och han sa till mig att lugna mig själv att oavsett vad problemet är så är han bra och redo att hjälpa alla som kommer till honom. Strax efter 2 dagar ringde mitt ex mig och ville träffas. Jag gick med på det och förberedde mig för att träffa honom och han berättade för mig hur han hade känt sig skyldig för det han gjorde och han ville ha mig tillbaka. Jag berömde DR ISIKOLO för hans fantastiska hantverk och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en trollformler. Kontakta honom för att hjälpa dig och snabbt på hans e-post E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  19. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Dora Badila. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  20. Jag heter Viorica Lonean och jag är här för att förena mina krafter med de som hyllar DR ISIKOLO. Han är verkligen en godhjärtad man som vet hur man kan vara till stor hjälp för människor. Mitt hem var trasigt och min man lämnade mig och min son och han stannade borta i så många månader och återvände aldrig. Jag sökte hjälp på så många ställen men hittade ingen förrän jag kontaktade DR ISIKOLO. Han ingrep med sina stora krafter och visdom och gav lösning på mina äktenskapliga problem. Nu har kärleken och lyckan i mitt hem återställts och jag och min man är tillbaka tillsammans och mycket lyckligare nu. Han misslyckas aldrig när han berättar att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar och jag är säker på det eftersom jag fick min och blev verkligen förvånad. Kontakta honom nu och vara säker på att han kommer att hjälpa dig också. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +234-8133261196

    SvaraRadera
  21. När allt hopp förlorades om att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän, kom DR ISIKOLO och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig förfarandet och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningen på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans eftersom han är för bra på att hjälpa människor. Sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag är imponerad av DR ISIKOLOs goda gärningar. Det här händer mig verkligen. Jag har min ex man tillbaka. Jag heter Camila Benas. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformel som kan hjälpa dig, kontakta Dr Isikolo. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För två år sedan hade jag och min man ett enormt bråk som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag kontaktade bara Dr Isikolo för ungefär en vecka sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det och jag följde hans rutiner och han gjorde sitt arbete. Inom två dagar kom min före detta man tillbaka till mig. Det hände en tisdagsmorgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Isikolo och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196. kontakta honom så svarar han dig.

    SvaraRadera
  23. DR JOE löste mina äktenskapsproblem och jag är glad att kunna berätta för världen. Min man var förhäxad och sinneskontrollerad och jag led av detta i flera år och jag visste aldrig vad som hände. Vi slogs så många gånger på grund av missförstånd och krafter bortom vad jag kunde förstå och någon gång var jag tvungen att lämna. När jag gick därifrån insåg jag hur mycket jag fortfarande älskade honom och ville vara med honom. Jag vidtog så många åtgärder för att få mitt äktenskap med honom att fungera igen, men allt visade sig misslyckat tills jag var tvungen att kontakta DR JOE som kom för att rädda mig. Han avslöjade för mig vad jag behövde veta om vad som hände min man och lösningen på problemen. Jag gick med på allt han sa till mig och följde och han gjorde sin egen del genom att arbeta för mig av hela sitt hjärta och försäkrade om resultatet efter 2 dagar. Jag väntade tålmodigt och se, min man letade efter mig överallt och först då visste jag att kärleken och lyckan vi en gång delade var återställd. DR JOE är en fantastisk man och han kommer inte att tveka att hjälpa dig om du kontaktar honom. e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  24. Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag gjorde mitt möjliga bästa för att vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka efter hjälp och det var när jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde procedurerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp/Viber: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  25. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka..Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  26. Det är ett privilegium att få dela detta mirakulösa vittnesbörd för världen. Jag är Sarah Mathijs. Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag har fyllts av ånger för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problemen med min man. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnare om Dr Joe som har varit progressiv med sina besvärjelser. Jag kom i kontakt med honom och se, Dr Joe sa till mig att han kommer att förbereda en kärleksåterförening för mig som kommer att få tillbaka min man. Jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom. 2 dagar senare ringde min man mig att han kommer tillbaka hem och från den dagen till denna stund har vi levt lugnt. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omtanke. Idag är jag glad att kunna låta er alla veta att den här trollformaren har kraften att få älskare tillbaka och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark nu, varje dag är lycka och glädje. och det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag kommer starkt rekommendera Dr Joe till alla där ute som behöver hjälp överhuvudtaget. Om du har några problem kontakta Dr Joe, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig!!. E-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  27. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  28. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärlek och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara på riktigt med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka tillsammans inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  29. Kärlek ger aldrig upp, förlorar aldrig tron, är alltid hoppfull och består under alla omständigheter. Jag ger Gud all ära för att ha tagit in Dr. Ige Ajayi i mitt liv för att han hjälpte mig att få tillbaka min fru som fick mig att skilja mig i ett år. Jag var den sista personen på jorden som accepterade det faktum att trollformler existerar eller fungerar inte förrän jag blev hänvisad till Dr. Ige Ajayi, online som har hjälpt så många människor med sina kraftfulla trollformler. Jag hade inget annat alternativ än att prova för 3 månader efter skilsmässan blev jag degraderad på min arbetsplats på grund av depression för jag vet inte vad jag ska göra för att få henne tillbaka men tacka Gud idag för att jag använde Dr. Ige Ajayi att få tillbaka min lycka och kärleksliv inom 48 timmar. Bara förra veckan här befordrades jag tillbaka till min position och jag är här för att dela min egen erfarenhet med den här mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jag vet inte vad du går igenom idag men vet att i alla situationer finns det alltid en väg ut. Dr Ige, förbereder också lotteri för att ändra din lycka på lotteriet; lotto lyckoförtrollningar för att ändra ditt matematiska tänkesätt med hjälp av numerologi för att exakt förutsäga lotto vinnande nummer. Lycka till med lottotrollformler för att ändra ditt andliga tänkesätt så att du kan vinna miljoner på lotteriet. Obegränsade vinster med lotto-trollformler. Om du vill att en spelförtrollning ska neutralisera och ta bort alla besvärjelser och hexes mot din spelframgång, skaffa en av mina kraftfulla spelkonkurrenter. jobbtrollformel, besvärjelse för att stoppa en skilsmässa, besvärjelse för att bota alla sjukdomar, besvärjelse för skydd, besvärjelse för att bli framgångsrik, rik och Kraftfull domstolsbesvärjelse E.T.C. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta Dr. Ige Ajayi på: drigeajayi@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +234(81)-3003-5939

    SvaraRadera
  30. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom online. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och den rätta processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp eller Viber: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Jag heter Geimina Matelis. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtbruten och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig att älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vår fackförening igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  33. Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  34. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  35. Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  36. Hej alla, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  37. Hej alla här ute!! Min fästmö lesbisk som lämnade mig är tillbaka, jag vill dela mitt vittnesbörd det är min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min lesbiska fru mig för en annan kvinna, hon övergav mig ensam och jag saknar henne, eftersom allt var så svårt för mig eftersom jag verkligen älskar henne så mycket, jag tappade inte hoppet jag gjorde mitt bästa för att få tillbaka henne när jag sökte på nätet och läste vittnesmål från Dr WALE hur han har hjälpt människor att komma dit Ex älskare tillbaka, jag hade inget alternativ än att söka hjälp, jag kontaktade Dr WALE och förklara mitt problem för honom, Dr WALE garanterar att jag inte oroar mig, det kommer att hjälpa mig att kasta en återvändande kärleksförtrollning för mig, som kommer att föra tillbaka min lesbiska fru och försäkra mig inom en vecka, det var precis som en magi min fru som lämnade mig kommer säkert tillbaka tillbaka, jag kunde inte tro när hon lämnade den andra damen och hon kom tillbaka till mig med så mycket kärlek och omtänksam vilja är tillsammans nu, jag kommer aldrig att glömma detta hjälp som Dr WALE gjorde för mig, en kärleksform som förde tillbaka min fru. Om du är här och behöver hjälp med att få tillbaka ditt ex, kontakta Dr WALE via denna WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  38. Dessa tacksamhetsord till Dr Isikolo kommer från mig Antonio Cedergren, och jag tackar honom verkligen för hans goda arbete. Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Jag gifte mig med min skolpojkvän, vi har båda två barn tillsammans. vi levde bra inte förrän hans styvmamma kom och hälsade på oss. efter en vecka som hon gick, började min man uppträda på ett roligt beteende mot mig. Jag blev chockad och förvånad eftersom jag aldrig visste vad jag gjorde fel. han berättade för mig att han avslutar vårt äktenskap och att han också kommer att ta med sig barnen. eftersom jag visste att min man inte var den här typen av man med dåligt hjärta, jag behövde bara leta efter en lösning i tid. det var så jag kom över att DR WALE såg många bra vittnesbörd om honom. så jag kontaktade honom och berättade allt som hände med mig. DR WALE sa till mig att han skulle förbereda en trollformel åt mig, och han bad mig att få några saker som jag betalade för dem. efter att han förtrollade mig, visade han sig att min mans styvmamma låg bakom allt som har hänt i vårt äktenskap. hon gjorde en besvärjelse för att separera jag och min man, min mans styvmamma är nu på skam. allt tack vare DR WALE som kom vid rätt tidpunkt för att hjälpa mig ur den här röran. DR WALE är en god man av sina ord. du kan också kontakta honom, och han kommer att ge dig tillbaka din lycka. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Efter att jag stannat kvar i ett dåligt äktenskap i några år, även när jag tänker på det, förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan galen. Men nu är jag tillbaka på fötterna, allt tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom om vad jag går igenom. Då slog min man mig alltid utan anledning, han tar alltid illa upp av allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en trollformel åt mig och fick reda på att min man träffade någon annan utanför vårt äktenskap, det var anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack vare DR WALE att han nu har återställt allt till det normala igen. min man har bett mig om förlåtelse och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE för alla som behöver hjälp. kontakta DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  41. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  42. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan ta kontakt med honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 och e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  43. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  44. KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
    God dag allihopa, jag heter Karin Dahlgren och jag kan säga att det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  46. Min man packade hemifrån för att bo med en annan kvinna som han träffade på nätet, och han skickade skilsmässapapper till mig. Jag ville inte skiljas på grund av kärleken jag har till min man, jag vill inte att min familj ska splittras. Jag misstänkte att kvinnan använde en besvärjelse för att binda min man så att han inte kan återvända till sin familj. Jag letade efter tips om hur jag skulle vinna tillbaka min man och jag stöter på en kommentar som säger att DR WALE hjälpte henne att få tillbaka sin man efter flera månaders uppbrott och jag tog WhatsApp-numret till DR WALE som fanns med i kommentaren och WhatsApp +2347054019402 honom om mitt problem och han svarade mig och hjälp mig att få tillbaka min man inom en vecka och just nu är min man tillbaka hos mig och han är ännu mer kärleksfull och omtänksam. Du kan också kontakta DR WALE för hjälp på hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE är rätt person att kontakta om ditt förhållande eller äktenskapsproblem och han kommer att hjälpa dig att få tillbaka ditt ex och jag är mycket glad att få vittna om hans goda arbete

    SvaraRadera
  47. Ibland händer det skit i våra äktenskap men det kommer inte alltid att hålla när vi kämpar för att få dem fixade, jag hade problem med mitt äktenskap juli 2021 det var en hemsk upplevelse att jag nästan förlorade mitt äktenskap, min man trodde att jag var otrogen eftersom jag alltid ta emot samtal från jobbet jag försökte få honom att förstå att de bara är mina arbetskamrater han trodde aldrig på mig han ansökte om skilsmässa och tidningarna var ute, det var som en dröm för mig men det var en verklighet jag behövde för att stoppa honom eftersom jag älskar honom, det var ett vackert äktenskap och jag kunde inte ens föreställa mig att lämna mitt äktenskap, jag var tvungen att söka hjälp från DR WALE jag förklarade min situation för honom och naturligtvis hjälpte han mig, han förberedde en kärleksförtrollning för mig och försäkrade mig om säkerhet, Min man stoppar skilsmässan och älskar mig igen, Det är därför jag är här för att berätta för folk om DR WALE och hur han har hjälpt mig. Om du går igenom äktenskaps- och relationsproblem är det bara att nå honom hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  48. Hej tittare online, jag är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick hjälp att få tillbaka min fru. Jag var en fusk och min fru fångade mig flera gånger. Jag försökte fixa mig själv och varje gång slutade jag med att jag fuskade om och om igen. Jag antar att jag inte insåg vad hon betydde för mig förrän hon hade lämnat mig ifred. Jag började hitta ett sätt att få tillbaka henne men ingenting verkar fungera perfekt förrän jag hittade en artikel om DR WALE som hjälpte många människor globalt att få tillbaka sina relationer. Jag tog kontakt med honom på hans WhatsApp-nummer via +2347054019402 och han försäkrade mig att min fru kommer att komma tillbaka till mig inom några veckor med hans kraftfulla magi och jag betalade en del euro för det material som behövdes för arbetet. Överraskande nog kom min fru hem efter några veckor och sa att hon fortfarande älskar mig och jag svor att aldrig vara otrogen mot henne längre. Allt tack vare DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  49. Jag är så mycket tacksam mot Dr Ilekhojie, som tog tillbaka min man som lämnade mig för en annan kvinna. I det ögonblicket som min man lämnade mig förlorade jag allt och jag gick inte ut på flera veckor eftersom vi har varit tillsammans i över 20 år. Saker och ting vände när en vän gav mig Dr Ilekhojie WhatsApp-kontakt. Jag skickade ett meddelande till honom och berättade för honom vilken smärta jag gick igenom och han sa till mig att han kommer att hjälpa oss att försonas. Han berättade för mig vad jag skulle ge och han var väldigt ärlig och ärlig mot mig. Inom 3 dagar ringde min man som har lämnat hemmet i en vecka för att fråga om min välfärd och började be om ursäkt. Tack till Dr Ilekhojie som gjorde detta möjligt. Kontakta honom för hjälp. Whatsapp +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  50. Jag heter Barbara Dahlström och allt jag kan säga är att kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka till alla dagar är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  51. Det här är underbart!

    Min man är äntligen tillbaka till mig med så mycket kärlek och respekt än jag någonsin förväntat mig. Med hjälp av Dr Ilekhojie och försoningsritualen från hans förfäder är min man tillbaka efter så många månaders begäran om skilsmässa. Till en början när min vän sa åt mig att kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp, trodde jag att det inte skulle sluta bra eftersom jag aldrig trodde att han kunde hjälpa efter att ha förlorat pengar med tidigare. Han förklarade för mig med tydlighet och såg också till att allt skedde lugnt och brådskande. Exakt 3 dagar efter försoningsritualen kom min man, som inte har svarat på mina telefonsamtal på flera månader, förbi huset och bad oss avbryta skilsmässaplanerna och bli en lycklig familj igen. Det har gått 2 månader nu och saker och ting blir bättre för varje dag. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp. Du kan också få hjälp med honom. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  52. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag heter Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  53. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  54. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Hej alla, jag är Anna Carlsson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  55. Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    SvaraRadera
  56. God dag allihop, jag är här ute för att sprida de här goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex man. Allt började när min man var otrogen mot mig med en annan kvinna utan att veta för honom att kvinnan är en trollkarl, kvinnan förtrollade min man vilket fick min man att ändra sina känslor mot mig och barnen och bröt vårt femåriga äktenskap. Jag var förvirrad och stressad på grund av smärtan av att vara en ensamstående mamma, så jag ringde en vän och förklarade mina äktenskapliga utmaningar för henne, hon instruerade och uppmanade mig att kontakta denna fantastiska kraftfulla trollformler som heter DR WALE, den främsta anledningen till att hon instruerade mig att kontakta DR WALE var för att hon på senare tid har läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om den kraftfulla trollformaren DR WALE och jag blev så nöjd och jag bestämde mig för att söka hjälp från honom vilket han gjorde ett perfekt jobb genom att förtrolla min man och utnyttja den andra kvinnans krafter som fick honom att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse. Jag kommer inte att sluta publicera hans namn på nätet på grund av det goda arbete han gör. Till alla med äktenskapsproblem, skilsmässoproblem, förlorad älskare eller relationsrelaterade problem, kan du kontakta WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  57. KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
    Goddag alla jag heter Karin Dahlgren. Det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  58. Det var riktigt tufft för mig när min fästman lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förstörd och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från Dr Ilekhojie som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes helt. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 3 dagar att återförenas vilket förvånade mig när mitt eget resultat visade sig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Hans e-post: gethelp05@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348147400259

    SvaraRadera
  59. Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    SvaraRadera
  60. Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  61. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  62. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson från Las Vegas och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  63. GODA NYHETER OM HUR JAG VANN LOTTERI MED HJÄLP AV DR ISIKOLO
    Under det senaste decenniet har jag alltid spelat lotterispel med hopp om att jag en dag ska vinna stora pengar, men det hände aldrig och jag tänkte på vad jag kunde göra för att vinna stort på lotterijackpotten. Jag gjorde en del efterforskningar på internet och jag stötte på en annons om Dr Isikolo som förbereder lotteri för folk som tror på hans verk. Jag förklarade min situation för Dr Isikolo och han förberedde ett lotteri för mig och gav mig några nummer för att spela på lotteriet och jag gjorde som han sa utan några tvivel. Skulle du kunna tro att jag för första gången i mitt liv vann summan av 396.000,00 Euro. Jag trodde att jag drömde tills jag blev uppringd av lotteriagenten att komma över till kontoret för att ordna hur jag ska göra anspråk på pengarna. Nu har mitt liv förändrats för gott och jag är min egen chef och du kan också vara din egen chef genom att kontakta Dr Isikolo, mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp +234-8133261196

    SvaraRadera
  64. Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag gjorde allt för att få honom att återvända hem men ingenting fungerade. Jag gick till och med så långt som att förfölja honom men han gjorde det klart att han inte längre ville återvända hem. Jag förklarade för en vän på jobbet som bad mig kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till honom via e-post (gethelp05@gmail.com) och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att försonas med min man och informerade mig också om att min man manipulerades och fick hata mig och vårt ofödda barn. Efter några dagar efter att jag angav att allt han sa behövdes ringde min man mig på eftermiddagen och han älskade mig också så mycket och ville återvända hem men han var inte säker på om jag skulle ta honom tillbaka. Han lovade att ta igen vår förlorade tid och jag har märkt att det har skett så många förändringar sedan han kom tillbaka och livet har varit bra tillsammans. Om du har några liknande problem, kontakta Dr Ilekhojie och få hjälp. WhatsApp/Viber +2348147400259

    SvaraRadera
  65. Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi pratade mycket med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  66. Hej allihopa. Jag heter Silvia Börjesson. Jag är här för att tacka Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  67. Jag var skild i 2 år. Jag led för detta med ensamhet och smärta och jag kastade mycket pengar för att söka hjälp eftersom det var svårt att fungera utan min familj komplett. Jag hittade Dr Ilekhojie genom en gemensam vän och tog kontakt med honom. Han visade mig bevis på någon som precis fick resultat och min vän sa till mig att hennes egna var framgångsrik. Jag litar fullständigt på honom eftersom min ande gav mig ett tecken på att han var äkta. Han bad mig om detaljer och utförde en ritual för att försona oss igen. Han bad mig att vänta på att min man skulle komma tillbaka den tredje dagen och det hände precis som han sa. Det har gått 4 månader nu och allt går bättre än jag trodde. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp. Du kan också få hjälp av Dr Ilekhojie via hans direkta e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Viber +2348147400259

    SvaraRadera
  68. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag är Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  69. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på månader. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Det var ett långt sökande efter hjälp och så många uppoffringar men jag är glad att jag har fått Frenkie tillbaka. Det tog 2 dagar för mig att få resultat som Dr Ilekhojie lovade mig och han svikit mig inte. Jag är ett levande bevis på vad Dr Ilekhojie kan göra. Bara du kunde hålla ditt ord och löfte. Kontakta Dr Ilekhojie om du behöver hjälp. WHATSAPP/RING via +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  70. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  71. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  72. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  73. Min man och jag kommer för alltid att förbli tacksamma mot Dr Ilekhojie för hans gudomliga ingripande i våra liv. Min fru och jag flydde från Somalia till Kanada. Vi kom till Kanada och livet var inte lätt och vi behövde mer pengar för att klara våra räkningar. Min fru gjorde en del efterforskningar på nätet för att få hjälp med att vinna ett lotteri och hon fick trovärdiga rekommendationer från sin chef för att nå ut till Dr Ilekhojie som delar ut lotterivinstnummer med sin lycka-ritual. Vi tog kontakt med Dr Ilekhojie som informerade oss om processen som vi gick med på att utföra omedelbart. Efter att lycka-ritualen var klar köpte vi en lott i Hospital Research Foundation Home-lotteriet och spelade den precis som Dr Ilekhojie instruerade med siffrorna som han avslöjade. Med 2 dagar vann vi en lägenhet med 3 sovrum och ett kontantbelopp på $700 000. Våra liv förändrades inom en vecka och som Dr Ilekhojie instruerade skickades %30 av beloppet till vilket vårdhem som helst för äldre människor för att hjälpa till att betala för vård för de övergivna. Du kan kontakta honom och se vad som händer. Ring/smsa +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  74. SLUTA GRÅT OCH SÖK EFTER KÄRLEK STAVNINGAR ONLINE SÖK INTE MER EFTER DIN LÖSNING, ÅTERSTÄLL DITT ÄKTENSKAP OCH RELATION NU MED HJÄLP AV DR WALE

    Allt började i maj förra året när min man besökte Schweiz för ett program som varade i två månader, när min man kom hem märkte jag några förändringar i hans karaktär mot mig och barnen, allt jag gör för att göra honom glad blir han irriterad och tjatar slumpmässigt, lämnar hemmet och kommer tillbaka sent, förr söker han efter en kallelse ensam till Schweiz igen, vilket jag gav med tanke på att det skulle göra honom lycklig men till min största förvåning visste jag aldrig att det var slutet på vårt äktenskap om inte DR WALE Äktenskapsräddare, Med vänliga hälsningar, jag var så förkrossad när min man sedan sju år lämnade mig och flyttade till Schweiz för att vara med en annan kvinna. Smärtorna var bara för mycket för mig att bära att jag inte bara orkade längre. Så jag var tvungen att kontakta internet för att få hjälp tills jag fick reda på att DR WALE var den verkliga affären.. Jag hade provat allt jag visste, och med dina besvärjelser, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorde du allt arbetet för mig, vilket du har garanterat mig positivt resultat inom en vecka, min före detta make kom tillbaka till mig och han var ångerfull för allt han har gjort. Och nu är mitt liv balanserat och jag är lycklig igen. Allt tack vare dig sir du kontaktar honom via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera