lördag 25 januari 2020

Utdelningar Januari 2020

Då har årets första månad passerat. Det har varit full rulle på alla fronter och det är nu skönt att ta det lugnt på lördagskvällen med en kall öl och lite bloggande. Vi drömmer om att kunna vara ute i trädgården och har faktiskt grillat korv en gång på grillen. Man kan faktiskt göra en hel del ute nu när det är runt 7-8 grader, ganska vindstilla och skön sol som lyser upp tillvaron. Det känns verkligen inte som vinter. Vädergudarna verkar dock ha planer på att stöka till lite nästa vecka med temperaturer ner mot nollan och en hel del nederbörd.

På utdelningsfronten har det rullat på bra. Vi har fått in lite över 13000 kr, vilket vi tackar och bockar för.


Vi har köpt lite smått i Resurs Holding, Macerich samt HiQ och AXA. När en aktie dippar brukar jag köpa på mig en liten skvätt aktier i storleksordningen 5-8000 kr. Man vet ju aldrig om den kommer att dippa mer dagen efter. Vi har haft en rejäl berg-och-dalbana senaste dagarna där portföljvärdet har svängt i storleksordningen 20000 kr per dag. Det märks tydligt att det inte krävs mycket för att börsen ska skaka till, senast var det en förhöjd oro för coronaviruset, som tydligen har spritt sig till Europa.

Årsrapporterna har börjat ramla in och hittills har tre av våra innehav höjt sin utdelning, dessa är:

  • Brookfield Renewable (+5%)
  • Investor (+7,6%)
  • Castellum (5,6%)


Det är inga stora höjningar, men det blir några hundralappar extra och inflationen täcks in. Märk väl att den slutgiltiga utdelningen fastställs på årsstämman, men jag tycker att det som anges i årsrapporten stämmer ganska väl med slutresultatet.

I politiken tjafsas det till höger och vänster. Stefan Löfven gjorde ett (för omväxlingens skull) mycket klokt uttalande kring att invandringen måste ner till väldigt låga nivåer för att klara integrationen, men direkt kommer deras så kallande samarbetspartner i regeringen, MP, och dementerar att detta verkligen inte är regeringens åsikt. Vips, ändras det från "statsminister" till "partiledare" på facebookinlägget. Jag skräder verkligen inte orden när jag säger att detta är den i särklass sämsta regering vi har haft i modern tid. Regeringen Bildt var inget vidare, men denna är sju resor sämre. Mycket av skulden för detta lägger jag på Miljöpartiet. De verkar helt oförmögna att se de utmaningar som finns i verklighetens Sverige, och sätter käppar i hjulen för varje nyktert förslag att dra åt tumskruvarna kring bidragsfusk och kriminalitet. Nu får vi glädjas åt mer importerad kolkraft när man med en rösts övervikt väljer att stänga kärnkraftsreaktorerna i Ringhals. Visst, Sverige exporterar netto per år mer el än vad vi producerar, men det är under vintern det behövs reservkraft i form av ren energi, då ingen förutom Miljöpartiet tycker att det är en bra idé att sparka igång gamla kolkraftverk för att rädda industrin.

Apropå utmaningar i samhället tycker jag att veckans Uppdrag Granskning ger en ganska tydlig bild av vad som är snett i dagens Sverige. Uttalandet "systemet bygger på tillit" gällande EU-sjuksköterskors legitimation är en bra sammanfattning varför mygel och korruption samt fusk med bidrag i olika former ber ut sig mer och mer. Hade man ändrat detta till "systemet bygger på kontroll och tillsyn" hade saker och ting fungerat mycket bättre och vi hade sluppit miljarder i bidragsläckage till personer som inte ens bor i landet längre, eller sjuksköterskor eller läkare från Rumänien eller Somalia med påhittade meriter. I mitt yrke kontrollerar vi varje potentiell anställd noga, speciellt folk utanför Sverige, då dessa är svårare att kontrollera via tidigare arbetsgivare. Det tar ca en timme att ställa lite kontrollfrågor samt be om ett arbetsprov. Detta är tydligen för ansträngande för de överarbetande HR-tjänstemännen inom Regionerna. I stället väntar man på att det sker ett allvarligt tillbud som kanske kostar en patient livet, och först då agerar. Detta är ett helt obegripligt sätt att tänka som jag hoppas det blir ändring på inom en snar framtid. Tyvärr hoppas jag nog för mycket, vilket UG gjorde väldigt klart när de körde en liten fejkad filmsnutt därtjänstemän fått sparken, lagar hade ändrats och fuskande vårdpersonal hemskickad eller sparkad. Istället konstaterade de att i verkligheten hade i princip ingenting hänt. De fuskande anställda jobbade kvar och hade till och med fått mer avancerade tjänster. Alla anmälningar hos IVO och Polisen hade lagts ner. Jag var tvungen att stänga av programmet och gå en runda, så irriterade och förbannad var jag. Vad är det för fel på folk? Fusk och mygel ska beivras och stoppas till varje pris, annars har vi snart en bananrepublik där ingenting fungerar och systemet läcker skattepengar som aldrig förr.

Apropå skattepengar hörde jag en tråkig nyhet från Region Blekinge. Tydligen hade de skitit i att upphandla tolktjänster för 2019, vilket medförde att kostnaderna för tolkar sköt i höjden från 12 miljoner kronor till hela 18 miljoner kronor. Vad f-n får vi för pengarna? Ja nu vet jag. Inte är det sjukvård i alla fall. Till att börja med är det helt vansinnigt att en så liten region som Blekinge lägger 18 miljoner kronor på tolktjänster, man kan ju undra vilken idiot som godkänt det. Sen har man tydligen en "inköpsstrateg" som man kan anta ska jobba med att koordinera inköp och se till att man får maximal nytta och effekt för varje skattekrona. Denne person sköt vid en intervju bara ifrån sig ansvaret. Visst, vill man göra bort sig fullständigt i media så är det ju upp till var och en, men man blir ju inte gladare av att betala skatt direkt, när den går till sånt här. Till råga på allt hörde jag att denna region  fick höjd "landstingsskatt". Grattis, alla invånare i Blekinge.

Kloka ord som vanligt, Albert...


Ett återkommande tema i allt som inte fungerar i samhället är att folk antingen är fega, bryr sig inte eller smiter från sitt ansvar. Vems fel är det att icke legitimerad vårdpersonal härjar runt och ställer till med elände? Det är såklart personen som anställde vederbörande. Det är inte de medarbetare som tvingas spendera dagen med eländet och som anmäler till "cheferna" utan resultat. Vems fel är det att det i Uppsala på gator och torg står grupper med nyanlända ungdomar och tafsar på tjejer och skriker könsord (enligt Uppsala-polisens egen utsaga)? Det är samhället som uppenbarligen tolererar detta, annars hade dessa individer varit bortkörda och uppläxade för länge sen. Det finns alltid folk som hittar på djävulskap, och kommer alltid att finnas. Det som krävs är att någon markerar vad som är rätt och fel, och där finns det idag stora brister i samhället i helhet. Det går tyvärr inte att skylla allt på "naivitet" och "brist på resurser". Det tåget har gått för länge sen, det borde även Stefan Löfven har insett...

Har du ingripit någon gång när alla andra stod och tittade på?

80 kommentarer:

  1. Fina Utdelningar Snålgrisen!
    Fint med Bonus från TCG B!

    Ang. Landets ledning så blir man lite rädd, det värsta är att jag har svårt att se vem som ska leda landet!

    Ha en skön lördag kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Stefan och tack för din kommentar!

      Ja det är alltid kul när bolagen kommer bonusutdelningar.

      Jag hoppas och tror att M+KD+SD kan ta makten till nästa år. Inte för att det är den bästa konstellation man hade önskat utan för att jag tror att det är denna politik som är precis vad landet behöver. Men så är det med medicin, den behöver inte alltid smaka gott för att vara verkningsfull.

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Stoppa skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Graviditet spell
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Dags med kvarterspolis igen, en modell som fungerade bra och skapade trygghet. Nyanlända och nya medborgare borde lära sig att veta hut som nan sa förr, tafsande o ofredande ska direkt ge paddelbiljett hem till långbortistan. Jävla fasoner som accepteras av detta land. Man orkar snart inte ta in mer. Att de flesta politiker försöker bortförklara ett enkelt samband mellan hög invandring och brist på pengar borde leda till avsked, vederbörande är uppenbarligen direkt korkad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kalkyl och tack för kommentar!
      I områden som är belastade av kriminella element hade absolut kvarterspolis fungerat. Problemet är väl vad man ska göra med dessa människor som t.ex. systematiskt snattar i affärer. De är ofta "minderåriga" och blir således ett fall för den tafatta socialen. Det är just sambandet mellan hög invandring från länder med låg eller ingen utbildning som gör att en del av dessa hellre ägnar sig åt kriminalitet än skola och jobb. Det är viktigt att börja prata om elefanten i rummet, som ajg upplever sker nu när kommuner och regioner har ont om pengar. Det verkar som om det är något som bara har hänt, helt utan förklaring. Likadant låter det från Stefan Löfven. Kan man sluta se på invandring och migration som en sorts naturkatastrof man inte kan värja sig mot är detta en bra början i debatten.

      Radera
  3. Som svar på frågan: jag har vid några tillfällen ingripit. Om jag gör det igen vet i tusan, knivar, pistoler, bomber...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag drar mig också, just pga att man inte vet vad motståndaren har i byxlinningen. Dessutom verkar många gärningsmän inte ha några gränser för vad som är acceptabelt våld utan man slår tills den andre är mer eller mindre död.

      Radera
    2. Snålgrisen! Glömde ju berömma utdelningsintäkterna, härliga summor som summerar förträffligt. Trots en betydligt mindre portfölj hade du varit med i mitt "så kan det gå" inlägg om jag hade hittat dina årliga utdelningar på ett enkelt sätt.

      Radera
    3. Intressant, kanske ska ha en sida med lite summeringar över varje år (intäkter, utdelningar utgifter etc), allt detta finns ju i mitt Stora Excelark.

      Radera
  4. Jag erbjuder personliga, affärs- och fastighetsprogram och mitt huvudsakliga fokus är att hjälpa kunder att säkra det kapital de behöver för sina projekt med lågt intresse. Lånebelopp från 2000 USD med gynnsamma villkor och amorteringsscheman upp till 20 år. Jag gillar att arbeta med: Multifamily, lager, hotell, resorts, köpcentrum, detaljhandel, kontor, industriell, blandad användning, filmproduktion, grön energi, förnybar energi, guldgruvor, flygplatser, assistansbostäder, cannabis, speciella situationer, fixa & Flip och utrustningsfinansiering. Mina program möjliggör omedelbara lånebeslut "utan att göra en kreditkontroll". Kontakta vår mail pennymarkloanservices@gmail.com för mer information

    SvaraRadera
  5. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  6. Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

    SvaraRadera
  7. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
    Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
    Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
    magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
    Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
    Anslutning till nya find love trollformler
    Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
    Uppdelningsförhållanden Staver
    Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
    Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
    Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
    Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Hej vänner, det här är mitt vittnesbörd. vi är gifta i 5 år och tillsammans i 9 år. vi var separerade i 4 månader. Han vill ut och är inte villig att rädda vårt äktenskap. Vi har varit ett fantastiskt par (åtminstone trodde jag detta) och argumenterar sällan. Månader innan han lämnade hemmet var han så inaktiv och sov mycket. Jag insåg att han hade en känslomässig affär med någon och han bekräftade att han var lockad av henne. Sedan sa han att han inte är kär i mig längre och inte kan leva med mig. Jag tigger, grät och så vidare i månader. Jag behövde hjälp så mycket och jag vill att min man ska återvända till mig. Jag surfade på internet när jag såg ett vittnesbörd om damen om hur Dr Ajayi, den stora stava caster som hjälpte till att bota fibroid och hon kunde få ett eget barn som i vända återställd fred i hemmet. hon tappar hans kontakt och jag kopierade det, till att börja med var jag skeptisk när det gäller att kontakta men jag behöver verkligen en varaktig lösning på mitt problem så jag skickar ett meddelande till honom om han förklarade min situation. Han sa att jag skulle vara säker på att min man kommer tillbaka till mig om jag skulle göra som han instruerade, jag gjorde allt han berättade för mig att göra och på den fjärde dagen fick jag en ursäktande text från honom som säger att han inte vet vad som kom över honom, den kvällen kom han hem igen och bad för alla hans felaktigheter och sedan dess har vår kärlek och äktenskap varit starkare. Jag vill tacka den stora stavspelaren Dr Ajayai för hans bra jobb och för att göra sig glad igen i livet. Om du upplever samma äktenskapliga problem eller om du har andra problem som trycker på dig, kontakta Dr Ajayi idag via e-post: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han kan utföra alla slags förtrollningar du kan tänka på, jag är ett levande vittnesbörd.

    SvaraRadera
  9. God dag alla, Jag heter Jehona Bekteshi, en skollärare vid Tekniska Högskolan. För några år tillbaka gifte jag mig med min man Bekteshi och vi har två slag, förra månaden slutade min make uppbrytande äktenskapförhållande på 6 år med mig, han tittade in i mina ögon sa "det var över mellan oss" det var över, han flyttade ut ur huset för att bo med en annan kvinna i nästa stad, jag försökte ringa honom men han blockerade all kontaktkommunikation utan att tänka på våra två barn, jag försökte allt mitt bästa för att kommunicera med sina vänner men ingen kunde prata med honom för att komma tillbaka, jag var så orolig, deprimerad och kunde inte göra någonting mer än att fortsätta be, tills för några dagar sedan jag tittade på youtube vidoes hur man kommer tillbaka ex love make inom 2 dagar, jag trodde aldrig på magi älskar spell charms tills jag tittade på dessa bra YouTube-kanaler;
    https://www.youtube.com/watch?v=NTICYzyITLA vittnesmål från olika människor i olika länder i världen sade bra om Dr.Oduduwa magiska kärlek stavning är aktivt arbete direkt. Dr.Oduduwa har kunnat återställa ex-kärleksförhållandet. en verklig uppriktig magisk kärlek spell healer Oduduwa, jag håller en bra e-postkontakt kommunikation med stormästare via hans personliga adress, få ögonblick fick jag svar tillbaka och han sa att jag är välkommen till Oduduwa Temple alla mina problem är över, tror jag och gjorde det ett försök att noggrant följa alla hans instruktioner under förfarandet för stavning av kärlek och några timmar senare utför vi båda kärleksförstärkningsbedsavsnitt inom 22 muniter. Min man ringer mig på telefon för att be om ursäkt för mig och sa att han var mycket ledsen för att ha skadat och separerat mig. Jag var mycket glad över att få sitt telefonsamtal och sedan pratar vi så trevligt den dagen, nästa dag vi båda bor tillsammans i mer kärlek till våra två barn, vi är en lycklig familj.
    min djupa tacksamhet till Dr.oduduwa för hans faderliga och moraliska stöd. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill hitta verklig kärlek och / eller alla som vill föra tillbaka ex kärlekspartner även efter många års skilsmässa, de kommer att börja leta efter din kontakt för att kommunicera med dig, någon nära kontakt kan öppnas igen för kommunikation mellan kärlekspartner. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig. Jag önskar er all lycka, stor kärlek tillbaka och alla förtjänar att vara lyckliga i sitt kärleksliv.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
     Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
    Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
    Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
    Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  12. Min ex och jag slogs upp för 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de sa till mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var olycklig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavhjul som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta stava så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Det är fantastiskt och fantastiskt att DR ISIKOLO tog tillbaka min man till mig. Jag heter Maria Leonardo. Att få min man tillbaka är vad jag minst förväntade mig och aldrig kunde föreställa mig. Jag och min man har varit gift i fem år och vi har levt lyckligt men plötsligt ändrade han sig helt och vände mig från mig men jag visste aldrig vad som hände, och jag försökte fråga honom men han vägrade att berätta för mig vad problemet är, och när tiden gick han sökte en skilsmässa. Jag var så orolig och förvirrad. Under min sökning efter en utväg berättade en vän till mig som hade liknande problem om en stor stavagare som heter DR ISIKOLO som hjälpte henne med sin situation. Jag brukar aldrig tro på trollspel i hela mitt liv för jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag försökte ge den här mannen en chans och till min största överraskning fick DR ISIKOLO mig ett positivt resultat och han kunde få min man tillbaka till mig. Efter att stavspelaren gjorde sitt arbete upptäckte jag strax efter 48 timmar att min man blev så kär i mig till skillnad från tidigare. Det här trollspel är inte hjärntvätt men han öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och behövde honom. Nu är jag en glad kvinna igen och jag vet inte hur jag ska tacka DR ISIKOLO så jag använder denna möjlighet för att berätta för alla som har liknande problem att besöka honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  14. Jag heter Lara Ortis och jag vill tacka doktor Isikolo, en väldigt kraftfull stavmästare som hjälper mig att föra tillbaka min man till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så länge han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade kvar med kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, sedan berättade hon för mig om en kraftfull stavagare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktade sedan doktor Isikolo och berättade för honom varje tänkande och han sa att jag inte skulle oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en trollformel på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka ber mig att förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. han är villig att hjälpa alla organ som behöver hans hjälp.

    SvaraRadera
  15. Jag är förvånad med de goda arbetena i DR ISIKOLO
    Jag är en av de människor som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av dumma, slagsmål (han slöt mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR ISIKOLO älskar stava, hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka. Jag skickar snabbt e-post till honom och får tillbaka min man med sin kärleksförtroll inom 48 timmar när jag följde honom. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Min man David och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för DR ISIKOLO e-post honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  16. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume ogumenspellcaster@mail.com hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
    1) Kärleksformer
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässor
    4) Giftermål
    5) Bindande stav.
    6) Uppdelningar

    SvaraRadera
  17. Effektiv kraftfull kärleksförtryck för att få din Ex-älskare tillbaka nu: Kontrollera DR ISIKOLO
    Jag har bara upplevt underverk av Dr.Isikolo-kärleksförtryck, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare, och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, Efter den andra dagen Toni ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han var verkligen tigger mig att förlåta honom och lova på telefon. Han kom hem och fick mig en ny bil bara för att bevisa att han älskar mig. Jag var så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen .. Tja om du behöver en effektiv och verklig stavagare för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e-post : isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  18. Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader. Jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  19. Mitt liv är fullt av lycka eftersom DR ISIKOLO får mig att vara lycklig. Mitt namn är Roxana Anda. Det som hände mig är inte det jag bara kan hålla mig själv utan också att berätta för världen så att de som har problem med deras förhållande eller äktenskap kommer att få tillbaka sina kärleksfulla och vara lyckliga igen. Jag och min älskare hade några allvarliga problem som leder till att vi brytts upp, eftersom jag sedan aldrig har varit densamma, jag försökte alla metoder för att få honom tillbaka. men de var bara slöseri med ansträngning och slöseri med tid. Men en dag under min sökning på internet stötte jag på vittnesbörd om DR ISIKOLO. Jag kontaktar honom och förklarar mitt problem för honom är fortfarande mycket överraskande tills nu hur han kunde återföra min älskare inom 48 timmar. Med den här stora saken som hände i mitt liv bestämde jag mig för att berätta för hela världen om denna stora man som heter DR ISIKOLO. För dem som behöver någonting berättade han för mig att i hans tempel finns det inget omöjligt. Jag tror honom så mycket. Vänner eller till någon som läser mitt vittnesbörd, om du behöver hjälp för att få tillbaka din ex-älskare / ex-make eller om du vill få ditt barn, vänligen kontakta honom via e-post; Skicka e-post till honom på (isikolosolutionhome@gmail.com) eller hans WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196. Och jag lovar dig att din älskare definitivt kommer tillbaka till dig.

    SvaraRadera
  20. Efter 5 år i äktenskap med min make med 2 barn, började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem med kärleksformuleringarnas krafter, jag tvivlade till en början på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktar honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller direkt Whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  21. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i december månad i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavbeslag eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 år utan kontakt. Jag läste om hans voodoo-spell från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex-pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  22. Jag heter Anna Torbjörn från Göteborg, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år. Alla ansträngningar för att få honom tillbaka misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en dam som heter Jesse som berättade för mig om en trollformell som heter Priest Mompha, hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. På mindre än 48 timmar började min man komma tillbaka och bad om förlåtelse och sa att det är djävulernas arbete, så jag är fortfarande överraskande till nu om detta mirakel, jag kunde inte bli gravid sedan vi gifte oss, men så snart förtrollningen gjordes blev jag gravid och födde mitt tredje barn. Om du behöver hjälp från honom kan du kontakta honom via: e-post: chiefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    SvaraRadera
  23. Jag vill vittna om en trollformell som hjälper mig att återställa mitt trasiga äktenskap efter att min man nästan skilde sig från en annan kvinna, jag är glad idag att vi båda är tillbaka tillsammans tack vare Dr.Excel den stora trollformeln. Du kan kontakta honom på hans mobilnummer eller lägga till honom på WhatsApp +1 (859) 429 1007 E-posta honom på Excellovespell@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. HUR LÄKARE KPUKPU KORRIGERAR MITT BRUTT ÄKTENSKAP.
    Kontakta hans e-post: drkpukpu@gmail.com
    via whatsapp / Viber: 2348124313399

    Hej mitt namn är STEPHANIE WOOD, jag är här för att vittna om en stor och kraftfull trollformel som heter läkare KPUKPU GAFAR. Jag var så förvirrad och förstörd när min man lämnade mig till en annan dam. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskar honom så mycket. Så jag kontaktade den här fantastiska trollformeln på (drkpukpu@gmail.com) för hjälp. Han hjälpte mig att återge min make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Läkare KPUKPU släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom tillbaka. Och han öppnade också ögonen för att föreställa sig hur mycket kärlek vi delar tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här fantastiska trollformeln till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på ett kärleksuppbrott. E-posta honom på;

    drkpukpu@gmail.com eller WhatsApp / Viber: 2348124313399

    SvaraRadera
  25. Mitt ex dumpade mig efter att jag anklagat honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpat honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje blockerade mig från att skicka e-post och Facebook till honom. Jag var så förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så jag tittade på internet för att få hjälp och jag såg vittnesbörd om hur den här kraftfulla trollformeln hjälpte dem att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar trollformeln med namnet Dr ADODO och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning åt mig och försäkrade mig i 2 dagar att mitt ex kommer att återvända till mig, och till min största förvåning den andra dagen kom min ex och bankade på min dörr och be mig att förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Återigen tack Dr. ADODO, du är verkligen begåvad och begåvad. du kan skicka e-post till Dr.Adodo på adodospelltemple@gmail.com. Han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte sluta publicera hans namn för det goda arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. kontakta honom också på whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  26. DR ISIKOLO ÄR DET BÄSTA DU KAN SÖKA HJÄLP FRÅN. Hans webbplats är: https://isikololovetemple.com
    Med så mycket i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig om hur Dr Isikolo räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett visst missförstånd och det sönder vårt äktenskap i den utsträckning min man ville få skilsmässa. Så jag har inget alternativ än att gå till internet för att söka efter en lösning på mitt problem, det var där jag kom över Dr Isikolo-detaljer och hur så många människor skrev bra saker om honom och hans underbara verk för dem och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa relationen. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig allt jag behövde göra som jag gjorde och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapper. Nu lever jag själv och min man tillsammans i fred och harmoni tack vare Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från att bryta upp. Dr Isikolo kontaktinformation är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  27. Jag är här för att berätta om min underbara historia om hur DR WALE återförde lycka i mitt liv. Jag har haft mycket svårt med mig själv i några år och månader. Så den här goda dagen gick jag till den här butiken för att hämta matvaror där jag hörde den här damen berätta för en vän om hur DR WALE hjälper henne också att få tillbaka sin man som lämnade henne till en annan kvinna, när jag över hörde henne har jag val men att dela mitt problem med henne då sa hon att DR WALE kommer att hjälpa mig. därifrån gav hon mig DR WALE-kontakt som jag kontaktade DR WALE och delade mitt problem med honom. Efter att ha berättat för honom alla mina bekymmer berättade han för mig att han kommer att behöva förbereda kärleksförtrollning och kommer att behöva få för artiklar. Så jag betalade för saker han använde för att förbereda kärleksförälskelsen och se min man är nu med mig. Vi avgjorde båda våra passerade och tillbaka tillsammans starka. Allt tack vare DR WALE. Du kan också drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

    SvaraRadera
  28. Jag kommer för alltid att vara skyldig den stora LÄKAREN ISIKOLO för att ha fixat mitt trasiga äktenskap. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i tre månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min make tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han är också specialiserad på skyddsformler, lotteri, höjdformer E.T.C. Kom i kontakt med LÄKARE ISIKOLO nu, hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Webbplats: https://isikololovetemple.com

    SvaraRadera
  29. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Vi gjorde nyligen upp, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu, och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varat i nästan tre år innan vi släppte upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen. Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt - och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka med ord hur tacksam jag är DR Wale! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som fick oss att bli kär i första hand. Allt oroande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack DR Wale för att du räddade mitt trasiga äktenskap och tog min man tillbaka till mig !. Jag och min man bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare DR Wale. Om du har några problem kontakta DR Wale nu och jag garanterar dig att han hjälper dig att kontakta honom via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  30. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA STOR DR ISIKOLO. Jag heter Senna Rayan. Stora DR ISIKOLO är riktigt kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Mitt ex tog alltid ett argument med mig och behandlade mig alltid. Han började agera konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan tjej. Jag trodde att allt hopp var borta. Jag sökte hjälp på internet och jag kom över Great isikolosolutionhome@gmail.com. Jag såg så många vittnesbörd om honom. Jag blev mycket glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som hände. Han skrattade och försäkrade mig att lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att min ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade för mig och om två dagar kom min ex ursäktande precis som han berättade för mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kär än vad vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  31. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  32. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  33. Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  34. Jag och min man har varit gift i 7 år nu. Saker och ting rörde sig smidigt för oss. Inte förrän den här dagen kom min man hem och tog på sig ett roligt och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig längre. Jag blev överraskad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom och vi slogs inte heller med varandra. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta vad fel jag gjorde han sa nej. Så jag lämnade huset och gick också mitt familjehus. Efter några år levt utan honom. Jag träffade en vän till mig och berättade för henne vad som har hänt för mig. Hon sa till mig att det inte skulle vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE han sa att jag inte skulle gråta längre. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  35. Jag tänkte på mig själv på grund av min man som lämnade mig för en annan kvinna. de reste båda långt ifrån mig, jag kunde inte kontakta min man längre. Så allt som fick mig att oroa mig var inte mitt sinne avgjort. När allt detta pågick med mig. Jag valde att titta på internet där jag stötte på många bra vittnesbörd om DR WALE. Så jag tog kontakt med DR WALE och berättade för honom vad som händer med mig. Han sa till mig att inte gråta och oroa mig mer. DR WALE avgjorde en Voodoo-förtrollning som gjorde att min man kom tillbaka till mig och började tigga mig att förlåta mig. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande, tro mig DR WALE är den bästa mannen att kontakta. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402Jag tänkte på mig själv på grund av min man som lämnade mig för en annan kvinna. de reste båda långt ifrån mig, jag kunde inte kontakta min man längre. Så allt som fick mig att oroa mig var inte mitt sinne avgjort. När allt detta pågick med mig. Jag valde att titta på internet där jag stötte på många bra vittnesbörd om DR WALE. Så jag tog kontakt med DR WALE och berättade för honom vad som händer med mig. Han sa till mig att inte gråta och oroa mig mer. DR WALE avgjorde en Voodoo-förtrollning som gjorde att min man kom tillbaka till mig och började tigga mig att förlåta mig. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande, tro mig DR WALE är den bästa mannen att kontakta. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  36. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  37. Jag är en lycklig person nu tack vare DR WALE. Jag gifte mig 2012. Jag kunde inte föda på fem år. MIN man var orolig och planerade att skicka mig ut ur sitt hus sa till mig att han skulle skilja sig från mig. Allt detta sätter stor smärta i mitt hjärta. Med hjärtat i värk det är där jag delar mitt problem med en vän till mig jag vet att jag hade gifta frågor också. Hon sa att under sin hårda tid var DR WALE den hon kontaktade och DR WALE tog tillbaka sin man inom tre dagar och båda är glada igen tillsammans. Jag tog DR WALE-kontakt från henne och chattade DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jag sa till DR WALE allt som stör mitt hjärta och han sa att jag inte skulle gråta längre. DR WALE Kastade en trollformel för mig inom några månader han kastade trollformeln för mig jag var gravid. 2019 jag födde ett barn min man var glad och vi lever lyckliga. Så om du behöver akut hjälp av någon form av problem är du i DR WALE är rätt person att kontakta. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  38. AUTENTISK KÄRLEK STAVAR ARBETEN PÅ 48 TIMMAR
    Jag heter Dennis Ballew. Jag hade min ex-flickvän tillbaka med hjälp av DR ISIKOLO WhatsApp honom via +1(725)240-4536. Jag såg folk skriva vittnesmål om trollformeln de var välsignade med och av vem så jag vill också säga min. Det är också med dessa vittnesmål som jag kontaktade Dr Isikolo och kontaktade honom för att få tillbaka min ex Katrina så att vi kunde tillbringa semestern tillsammans eftersom vi har gått ihop i nästan ett år och mitt hjärta har inte varit detsamma. Jag älskar den här kvinnan av hela mitt hjärta. Med hjälp av doktor Isikolo kom mitt ex tillbaka till mig på 48 timmar efter att jag följde och gjorde vad han krävde att jag gjorde. Det är väldigt verkligt. Jag var också chockad och kunde inte tro att det faktiskt fungerade. Jag skulle be dig att kontakta den här mannen om du vill ha din älskade tillbaka till dig med snabba resultat på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  39. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

    SvaraRadera
  41. r. Akhere, du är verkligen en mirakelarbetare. Jag har provat så många trollformler och psykiska efter att min man lämnade mig och sa att jag skulle gå och se advokaten för skilsmässan. Och DR. AKher var den enda trollformeln som kunde garantera mig en akut 24-timmarsformulering ... och han försäkrade mig att min man kommer tillbaka .. Jag litade på DR. AKher, och det var mer än en dröm att se min man tillbaka till mitt liv med massor av ursäkter och kärlek den 24 januari 2021…. Och han hade ånger för alla sina felaktiga handlingar ... Visst är detta verkligen ett mirakel tempel. Inte bara att han också botar och hjälper till med andra andliga problem som du kan gå igenom också. Du kan kontakta honom via hans e-post: ( akheretemplegound@gmail.com ) eller lägga till honom på WhatsApp med hans telefonnummer +2349017848768

    SvaraRadera
  42. Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få tillbaka min man med sin erfarenhet och vägledning från honom. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen, och han lovade att aldrig lämna mig och barnen igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag de él och för. Sedan från och med den dagen blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
    nedan - hans kontaktuppgifter ...
    E-post: spellcasterogboko@gmail.com

    SvaraRadera
  43. Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  44. Hej mitt namn är Cynthia, jag var gift i flera år tills saker och ting började bli fula och vi hade bråk och bråk nästan varje gång ... det blev värre vid ett tillfälle som han begärde skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sitt tänk & stanna hos mig. Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för denna underbara, fantastiska stavningshanterare som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av sådana här saker utan bara bestämt mig för att försöka motvilligt eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Denna stora baba mukuru gjorde speciella böner och andra saker han var tvungen att göra ... Inom 2 dagar ringde min man till mig och var ledsen för allt det känslomässiga trauma han hade kostat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel baba mukuru och den tro jag hade på honom gjorde för mig och min familj. Jag har presenterat honom för många par med problem över hela världen och de har fått goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. så ansträng dig extra för att rädda ditt äktenskap/förhållande om det verkligen är värt det. kontakta honom via e -post på (babamukuru61@gmail.com)
    du kan kontakta honom via WhatsApp ..+2348075362900 .....

    SvaraRadera
  45. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min ex pojkvän att gifta sig med mig och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Isikolo hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Anna Oscar. Att skriva om en trollformler är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en trollformel att ta tillbaka min ex pojkvän till mig även när han lämnade mig på grund av otrohet och konstant övergrepp och vi slogs flera gånger och efter 6 månaders kontakt. Jag läste om doktor Paul från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades samma månad och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med din relation som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  46. Är du i stort behov av kärlek för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e -post till Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss isär. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inuti. Tills jag stötte på Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem där. Jag mailade honom och jag berättade för honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet av det, på mindre än 48 timmar, ringde min man och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig och djupa tacksamhet till dig Dr Isikolo för att du höll fast vid dina ord och dina löften om att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av dina kraftfulla trollformler. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  47. Jag heter Helena Leon. Jag och min man har varit gifta i över 10 år. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ur det blå satte min man ett skilsmässosamtal över mig, jag var blind! Jag såg det inte komma, jag kände inte igen tecknen. Han tycker inte längre att jag är sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden för jag var oerhört sårad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO trollformlern som alla pratade om på nätet och jag kontaktade honom för en kärleksåterförening. Under vårt samtal försäkrade han mig att han skulle ta tillbaka min man inom mindre än 48 timmar efter hans förtrollning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte att tro att min man ringde direkt efter 48 timmar och bad mig att glömma vad han sa om skilsmässan. Jag blev helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans trollformler. Han är underbar och hans trollformler fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också kontakta honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  48. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  49. Are you desperately wondering, "How to get your husband\wife back?" after much time has passed without your lover coming back to you? Right now you are stuck in a very desperate situation, as your mind feels exhausted, while your body is willing to go to any extent to get your lover back why not contact Dr. Abolo spell whose email is: Abolospell@gmail.com / add him on WhatsApp +27743411428 and get that your relationship restored within a lightning speed.

    SvaraRadera
  50. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man och hur han övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde processen och han gjorde sitt arbete. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad så jag valde samtalet och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Det var tydligt att DR ISIKOLO återställde den kärlek och lycka vi hade och att förbli permanent. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  51. Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex.
    För vem det kan beröra, mitt namn är Lana Johannes och jag uppskattade verkligen hur den store DR ISIKOLO använde sin intuitiva vägledning och färdigheter som livscoach och sin empati också för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent av gratis riktiga synska, konsult för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina allmänna problem eller problem. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förstörd i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade honom. Den enda DR ISIKOLO The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmars konsultation. Kom i kontakt med den fantastiska DR ISIKOLO E-post: du kan kontakta Dr Isikolo e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  52. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  53. BÄSTA KÄRLEK STAVRIG FÖR ATT FÅ DIN EXA ÄLSKARE, MAN, HURU, FLECKVÄN ELLER POJKVÄN TILLBAKA. LÄGG TILL HONOM PÅ WHATSAPP: +1-7252404536
    Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Klaudia Kusa. Min man lämnade mig i ett år nu, och jag älskar honom så mycket, jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess. Jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka, förrän jag träffade en vän som kastade mig till DR JOE, en kraftfull trollformler som blev intresserad av mitt fall och återställde kärleken och lyckan jag och min man delade och efter 48 timmar som garanterat . min man kom tillbaka till mig och mina barn och resultatet var verkligen fantastiskt. DR JOE finns alltid där för att hjälpa dig och nu kan du kontakta honom nu är han alltid online eller e-posta: drjoesolutionspells@gmail.com eller whatsApp-nummer +1-7252404536

    SvaraRadera
  54. Hej alla. Jag heter Stephanie Lois. Alla vittnesmål som så många människor har skrivit om DR ISIKOLO är 100% sanna och inga lögner om det. Min man blev starkt charmad av en dam med mörk magi och helt plötsligt uppstod kaos mellan oss och han lämnade mig och barnen och i 4 månader. Han besökte eller ringde aldrig och det var en tung börda för mig att gå igenom det känslomässiga traumat och ta hand om barn helt själv. Jag gick så långt som att kontakta spiritister från Rumänien, Indien och Lesotho och de misslyckades alla i strävan att lämna tillbaka honom till mig. Jag såg en artikel om DR ISIKOLO och bestämde mig för att ge honom ett försök och han hjälpte mig och min man var renad och renad från charmen och kärleken och harmonin vi delade återställdes och allt detta hände 48 timmar efter att han gjorde jobbet åt mig . Jag är verkligen förvånad och jag har kommit hit för att också uppmuntra alla som behöver någon form av hjälp att kontakta honom för hjälp också. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com och du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  55. Vad skulle jag ha gjort för att få tillbaka min man om inte hjälpt av DR ISIKOLO. Jag är Tamara och jag var helt förvirrad när min man skilde sig från mig och sa att han var trött på mig. Mitt liv var ingenting utan honom och jag försökte allt jag kunde för att få honom att avbryta skilsmässan men han sa att han hade bestämt sig och att vi gick skilda vägar. Jag grät i chock, skam och smärta när min vän när jag sökte hjälp och jag blev tillsagd att kontakta DR ISIKOLO för att få hjälp av en gammal vän till mig när hon hörde vad jag gick igenom och jag kontaktade skyndsamt DR ISIKOLO och förklarade allt för honom och han sa till mig att min man kommer tillbaka till mig och ber mig att acceptera tillbaka honom inom 48 timmar. Senare samma dag ringde min man mig på telefon och grät och vädjade om förlåtelse först, jag trodde att jag drömde tills han kom till huset och tiggde och jag accepterade honom med vetskapen om att jag har gjort allt för att återförenas med honom. Just nu lever vi båda som ett. För fler frågor om hur du kommer i kontakt med DR ISIKOLO via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  56. Jag heter Sandra Filipova och jag känner mig så glad idag eftersom jag är en del av dem som gläds över all hjälp som doktor Isikolo har gett mig för att få tillbaka min man. Jag har varit gift i 6 år och det har varit så hemskt eftersom min man var otrogen mot mig och sökte skilsmässa. Men när jag stötte på doktor Isikolo på internet som lagts upp av så många människor, bestämde jag mig för att kontakta honom och jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall för det finns inga problem utan en lösning. han berättade för mig vad jag skulle göra och han arbetade för mig och min man återvände till dig efter 2 dagar som han lovade. Här firar jag eftersom min man är hemma och jag njuter verkligen av mitt äktenskap och vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta vittna på internet eftersom doktor Isikolo verkligen är en hjälpare som Gud har sänt för att hjälpa oss alla. Varför inte kontakta doktor Isikolo nu om du står inför några utmaningar i ditt relationsliv. Du kan kontakta hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196

    SvaraRadera
  57. DR ISIKOLO har gjort det igen för mig efter att ha hjälpt mig att få tillbaka min man. Jag heter Vanesa Erik och jag vill berätta för världen om DR ISIKOLO den stora trollformlern som förde tillbaka min estrandade make till mig när jag trodde att allt hopp var förlorat. så jag kontaktade honom och följde allt han sa åt mig att göra och jag fick faktiskt resultatet inom 48 timmar som han försäkrade mig. DR ISIKOLO använde sin kraftfulla besvärjelse för att få ett leende på läpparna genom att få tillbaka min man med sin besvärjelse, först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knä och bad mig att förlåta henne och acceptera henne tillbaka och till och med sedan dess älskar han mig mer än jag någonsin förväntat mig, så jag lovade mig själv att jag kommer att låta världen veta om DR ISIKOLO eftersom han är en fantastisk man. Har du problem i ditt förhållande? har din partner gjort slut med dig och du fortfarande älskar och vill ha honom eller henne tillbaka? eller behöver du hjälp av något slag, kontakta DR ISIKOLO idag för jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig precis som han hjälpte mig. DR ISIKOLO e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +23481333261196.

    SvaraRadera
  58. Hej alla, jag heter Dora Sebastian. Jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex älskare. Jag höll på att bli galen när min man lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till oraklet som han tjänar, berättade jag om mitt problem för DR ISIKOLO om hur min man lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett bra företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få min hjärtelust uppfylld utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande två dagarna ringde min man mig på telefon och bad om ursäkt för att han lämnade mig innan nu och jag visste att kärleken och tillgivenheten var återställd och vi hade en middagsdatum och återförenades igen. Inget problem är för stort för DR ISIKOLO att lösa. Kontakta honom direkt på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  59. Hur denna stora man som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare som gjorde slut med mig sedan förra maj i år och alla mina ansträngningar för att få tillbaka honom visade sig misslyckas. Jag älskar honom så mycket att jag blir arg varje gång jag ser honom med en annan tjej. så en dag gick jag igenom internet när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna hur den här store mannens namn DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så som tur var för mig så avbröt hon kontakten med mannen. så jag kontaktade honom snabbt och jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. Han berättade för mig att material som behövdes för bönerna för mig, vilket jag gjorde mitt bästa för att få honom att se till att mina böner gjordes och inom 48 timmar som han redan försäkrat mig, kom min älskare tillbaka till mig och bad till mig och bad om förlåtelse. Den största lyckan är att vi tillbringar semestern tillsammans. allt tack vare DR ISIKOLO. du kan också maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  60. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut; han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar runt hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag är ett levande bevis på vad Dr Isikolo kan göra eftersom han återställde kärleken och lyckan mellan oss och allt är fantastiskt nu mer än någonsin. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  61. Ja det är sant att DR ISIKOLO är den bästa trollformaren någonstans. Mitt namn är Marie Lyons och jag var kund för DR ISIKOLO och jag måste säga att han är en riktig trollformel. När jag kontaktade den här trollformaren hade min pojkvän lämnat mig i 2 år och jag har alltid velat ha honom tillbaka till mig. Jag träffade DR ISIKOLO för att hjälpa mig för ungefär en månad sedan och jag har återanslutit till min pojkvän. När min före detta pojkvän lämnade mig var det kaos för mig att jag slog min äldre syster en viss morgon för ingenting. Detta blev en katastrof för mig att jag hade ett fysiologiskt trauma och min familj var mycket orolig för min hälsa. Efter 2 år träffade jag DR ISIKOLO genom ett vittnesbörd också och han sa till mig att lugna mig själv att oavsett vad problemet är så är han bra och redo att hjälpa alla som kommer till honom. Bara om två dagar ringde mitt ex mig och ville att vi skulle träffas. Jag gick med på det och förberedde mig för att träffa honom och han berättade för mig hur han hade känt sig skyldig för det han gjorde och han ville ha mig tillbaka. Jag berömde DR ISIKOLO för hans fantastiska hantverk och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en trollformler. Kontakta honom för att hjälpa dig och snabbt på hans e-post E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  62. Jag har spelat Powerball-biljetter i 6 år nu sedan jag fyllde 30. Jag köpte min första biljett på min 30-årsdag. Jag kände mig väldigt lycklig den dagen eftersom jag hade kontaktat Dr. Ilekhojie för att hjälpa mig med de vinnande Powerball-numren. Jag hade verkligen den där fantastiska känslan att jag tittade på kameran och ville blinka åt den. Jag gjorde bara en liten del av det och litade på honom. Han gav mig siffrorna efter att jag spelat ett par andra biljetter tillsammans med den för $20. Jag kontrollerade min lott efter att vinsterna kom online och såg att siffrorna var korrekta inklusive Power-spelet. Jag skrek i ungefär 10 minuter för det kändes som en dröm. Jag hade vunnit mycket pengar. Du kan kolla mitt vinnande vittnesbörd med lotteritjänstemännen bara med min namnsökning. Tack Dr. Ilekhojie. Tja, hans e-post är gethelp05@gmail.com och du kan också ringa eller Whats-appa honom på +2348147400259​​

    SvaraRadera
  63. Gud välsigne Dr. Ilekhojie för hans fantastiska arbete i mitt liv, jag fick diagnosen HERPES sedan 2009 och jag tog mina mediciner, jag var inte nöjd med att jag behövde få ut HERPES ur mitt system, jag sökte efter något möjligt botemedel mot HERPES Jag såg en kommentar om Dr. Ilekhojie, hur han botade HERPES med sin örtmedicin, jag kontaktade honom och han vägledde mig. Jag bad om lösningar, han startade botemedlet för min hälsa, han skickade mig medicinen via UPS SPEED POST. Jag tog medicinen som ordinerats av honom och 2 veckor senare blev jag botad från HERPES, Dr. Ilekhojie du är verkligen bra, behöver du hans hjälp också? Varför kontaktar du inte honom via: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du också nå honom på telefon: +2348147400259
    DOKTOR ILEKHOJIE KAN LIKA BOTERA FÖLJANDE SJUKDOM:-

    HIV/AIDS
    HERPES
    CANCER
    ALS
    STD
    HEPATIT B
    VAGINAL LUKT

    Kontakta honom idag och få ditt problem löst

    SvaraRadera
  64. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 6 månader. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg folk prata om Dr Ilekhojie och hur han hjälper människor. Jag kontaktade honom och han gjorde en försoningstroll på mina vägnar. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter några dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie om du har liknande problem angående ditt äktenskap eller förhållande. Hans e-post; gethelp05@gmail.com eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  65. Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han åkte på semester till Finland menade han en dam som hette Mary, han berättade att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och min vän sa åt mig att kontakta Dr Isikolo för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans förfäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig, jag blev förvånad när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här fantastiska trollformaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolos e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  66. Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Dante. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Dante kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillsammans igen och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  67. KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma situation problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

    SvaraRadera
  68. När min man sedan åtta år gick ut ur mitt liv för tredje gången hade jag en dålig känsla av att han inte skulle komma tillbaka till mig. Vi var separerade i ungefär tre månader när jag kontaktade Dr, Ilekhojie. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och jag är glad nu eftersom det slutade med att min man ringde mig fyra dagar senare efter att Dr Ilekhojie utfört en försoningsbesvär och berättade att han behövde mig tillbaka i sitt liv och frågade om det var okej för honom att komma hem. Jag har aldrig sett den här sidan av min man förut och jag älskade den! Vår relation är mycket starkare än den var tidigare och jag kan inte tacka Dr Ilekhojie nog för vad han har gjort för mig! Jag vet att det är många som går igenom samma problem men du kan få hjälp av Dr Ilekhojie. Ring/Whatsapp +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  69. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  70. Det här uppskattningsinlägget kommer från Judy Mikael till DR JOE. Strax efter 8 månader av mitt bröllop med min man förändrades allt med honom och jag var så osäker och svartsjuk för att han agerade så misstänksamt med sina sätt och detta fick oss att bråka så många gånger eftersom jag också fick veta att han träffade en annan kvinna . Han lämnade mig och flyttade till en annan stad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom och det fungerade aldrig. Jag försökte söka hjälp från så många ställen men ingen kunde hjälpa mig förrän jag fick reda på DR JOE online och hur han har hjälpt många människor. Jag kom i kontakt med honom och han berättade allt jag behövde veta och hur jag skulle rädda min man och vinna honom tillbaka till mig. Jag följde snabbt och han arbetade för mig och guidade mig också om hur han skulle säkerställa att han aldrig lämnar mig längre. Kärleken blev mer fantastisk när han kom tillbaka och nu är en bättre man som jag önskar och allt jag kan säga är att DR JOE är en underbar man som säkerställer att människor får lösningar på sina problem strax efter 48 timmar, vilket han garanterar. Vänligen maila honom via drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-330 694 6798 om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  71. Jag heter Monalisa Landeka. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan dam och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserade. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men allt till ingen nytta. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom aldrig igen. Jag sökte efter hjälp online när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade, återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  72. Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798

    SvaraRadera