torsdag 2 maj 2019

Månadsrapport April 2019

Då var vi lediga igen, och tanken är väl att man ska gå ut och demonstrera, såhär på arbetarens dag. Dock, i en tid där alla är arbetare och Socialdemokratin sjunger på sista versen känns det faktiskt viktigare att prioritera att umgås med familj och vänner. Svenska arbetare har det bra idag, kanske till och med för bra, i den mån att vissa företag väljer att flytta utomlands då den högre effektivitetsgraden vi har i industrin inte uppväger de kostnader som är förknippade med att driva ett företag.

Våren är här

Swedbank lämnar superräntan

Igår var det en dyster dag, då det dök upp en smällkaramell från Avanza i form av nya ändringar gällande deras Superränta. Jag har tidigare uttryckt min irritation över Avanza och att de gör ändringar i sina utlåningsvillkor allt för ofta, och nu var det dags igen. Denna gång är det Swedbank A som sparkas ut från att kunna belånas med superränta, då deras belåningsvärde har fallit från 70 till 65%, något som Avanza själva ändrade. Detta är ett märkligt tilltag tycker jag, då både Nordea och Danske Bank fortfarande ingår i superräntan, trots deras problem med penningtvätt. Jag skrev ett meddelande till Avanza och klagade på detta, dels då det drabbar oss negativt då Swedbank är ett av våra större innehav, samt att det på det stora hela är ett mycket märkligt tilltag. Jag kan förstå att de tappade tålamodet om Clas Olsson som under flera år har dragits med fallande aktiekurs och svikande marginaler, men varför en av Sveriges största banker nu efter lite storm kring penningtvätt ska sparkas ut från Superräntan är jättemärkligt. Det är nästan så att man kan misstänka att tryckfelsnisse har varit i farten, vilket jag också frågade dem. Det är dessutom ytterst märkligt att både företag som Danske Bank och H&M ligger kvar med Superränta, trots deras fallande aktiekurser och tvivelaktiga resultat, och i Danske Banks fall har böter faktiskt dömts ut. I Swedbanks fall är allting fortfarande spekulationer. Nej Avanza, detta är inte alls bra!

Vi har tagit en hel del stryk gällande just superräntan på grund av Avanzas nyckfullhet kring vilka värdepapper som ska ingå där. Bland annat tog de bort Klövern Pref och Clas Ohlsson samt Hemfosa Pref från att ingå, vilket rörde om det en hel del i grytan, och nu kommer ytterligare ett av våra största innehav att falla bort. Jag undrar vad bolånetagare hade sagt om deras bank hade ändrat räntevillkoren lika ofta som Avanza gör förändringar i sina belåningsvillkor. Så om du själv har planer på att belåna din portfölj, var då väldigt uppmärksam på att Avanza kan ändra sina villkor lite när de själva behagar och beroende på vad du handlar för värdepapper kan detta slå väldigt hårt kring vad du får betala för räntor. När jag senast kollade på Swedbanks räkenskaper tjänar de väldigt bra med pengar, och även om det funnits brister i ledarskap, kommunikation och i deras sätt att hitta och agera mot penningtvätt anser jag att ett fall på 25% i aktiekurs är en rejäl överdrift.

Inkomster och utgifter

Det var lite om veckan som gått, nu är det dags för månadsrapporten. Denna månad har jag tänkt göra några små förändringar, i ett försök att göra dessa sammanfattningar aningen kortare. Till min hjälp har jag tagit fram ett s.k. Sankey-diagram, som visualiserar våra inkomster och utgifter.


Som synes hade vi en bra månad sett till inkomsterna, och det är till stor del tack vare utdelningarna som slog nya rekord för en enskild månad. Våra respektive löner låg på normala nivåer.

Utgiftsmässigt hade vi aningen dyrare matkostnader än snittet på grund av diverse sällanköp av vissa specialingredienser för asiatisk matlagning, samt en bostadskostnad som ligger några tusenlappar över budget på grund av en bredbandskostnad som betalas varje kvartal, vattenräkning som betalas varannan månad och en fortsatt dyr elräkning. Just elräkningarna är märkliga, det känns som om vi ligger stabilt runt 10500 kWh om året, men kostnaderna bara ökar. Kanske är det dags att ta tag i detta med solenergi för att göra sig mindre beroende av att köpa dyr el. Tur i alla fall att vi för ett halvår sedan har bundit elpriset på 3 år. Avsättningarna till pengamaskinen benämns kort och gott "Avanza" i diagrammet. Vi lyckades även med ett buffertsparande på ca 6500 kr samt våra sedvanliga amorteringar på 3563 kr vilket inkluderar bolån samt CSN. 

Pengamaskinen

Hur har det då gått med portföljen? Det är blandade skurar där kan man säga även om värdet har gått svagt uppåt:


Jag tänkte börja med att varje månad presentera min topplista över de tre aktier som har presterat bäst respektive sämst under månaden som har gått.

Månadens bästa

  • Oriflame 11,5%
  • Oxford Lane Capital 9,39%
  • SEB A 7,98 %

Månadens sämsta

  • HiQ International -11,8%
  • Castellum -6,97%
  • Skanska -4,23%
Det är kul att se Oriflame stiga uppåt. Denna aktie var en stor chansning och än så länge har den mycket att bevisa. Jag är faktiskt förvånad över att Avanza låter aktien var kvar för Superräntan, då den har levererat väldigt tveksamma resultat under lång tid. Idag hade jag förmodligen inte köpt aktien alls, då sällanköpsprodukter som kläder och prylar verkar gå dåligt på nästan alla fronter. HiQ har fått ta väldigt mycket stryk under senaste året, vilket är aningen oförtjänt då de levererar solida rapporter som förvisso bär spår av en hårt pressad IT-konsultmarknad. Jag kommer att behålla aktien ett tag framöver för att se vad som händer till hösten. Skulle den inte ta fart, finns det chans att jag byter ut den mot någon större spelare som t.ex. Tieto, som dessutom (än så länge) som enda IT-konsult ingår i Superräntan.

Vad tycker du om det nya formatet på månadsrapporten? Är det något du saknar eller vill att jag förtydligar? 

64 kommentarer:

  1. Det enda jag saknar är mer frekventa blogginlägg! Alltid roligt att läsa det du skriver om :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annelie och tack för din kommentar.

      Jo jag vet, och det är ett av mina kortsiktiga mål att försöka öka antalet inlägg varje månad. Jag tackar dig för att du fortsätter besöka bloggen, och ska göra mitt bästa för att öka frekvensen på inläggen.

      Radera
    2. Hej maila oss nu om du behöver ett brådskande lån [REMY.CREDIT111@gmail.com]



      behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. du tar emot ditt lån inom de närmaste 12 timmarna För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]



      fullständiga namn:.........

      Land:..........

      lånebelopp:.............

      Lånlängd: ..........

      Telefonnummer:.............

      Ockupation:...........

      Månadsinkomst:....

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com

      Radera
    3. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
      Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

      Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

      På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

      För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

      Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

      Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

      Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
      E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
      WhatsApp/ Telegram: +447915601531
      Telefon: +447915601531

      Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej igen Snålgrisen!

    Det gick inget vidare att dra in en länk till min blogg där jag igår skrev om just superlånet och Swedbank men den ligger under 1:a maj. Tycker det är snodd på lurendrejeri faktiskt hur Avanza beter sig. Åkte även jag på Klövern Pref. Men Swedbank... Känns som att de plockar ut aktier som många köpt in sig på och högst troligt dessutom med lånade pengar och sen vips - ta bort från superlånet.
    Gillar det verkligen inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Kalkyl och tack för kommentar!

      Har lagt till din blogg till min läslista. Håller med dig helt om att Avanzas agerande är väldigt nyckfullt. Många andra bolag med betydligt sämre finanser får ligga kvar t.ex. hur bra har Oriflame, Skanska, HM gått senaste åren? Swedbank har mig veterligen inga som helst problem med sina finanser utan tjänar enorma pengar. Danske Bank har råkat ut för samma sak gällande penningtvätt, kanske ännu allvarligare, men de ligger kvar i Superräntan. Kanske något att tipsa DI eller någon annan tidning att gräva djupare i?

      Radera
  4. Hej
    Ursäkta mig, men bara för att berätta att vi är ett företag på plats och vi erbjuder pengar kredit till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
    För mer information, vänligen kontakta oss via e-post eller WhatsApp.

    Epost: simondurochefort@gmail.com
    WhatsApp: + 33756949346

    SvaraRadera
    Svar
    1. LÅN
      Jag har precis fått mitt lån på 200,000,00kr från REMY.CREDIT E-posta dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com)
      Hej, jag får mitt 200,000,00 kr lån från REMY FINK COMPANY EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
      Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter karlsson från Stockholm Sweden: {remy.credit111@gmail. com} E-post honom nu för ett snabbt lån E-post: remy.credit111@gmail.com
      Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

      Radera
  5. Tjena Simon,
    Kan man få låna 10 millar till mitt off shore konto på Kajmanöarna?

    Hör av dig så ger jag dig kontonumret.

    // Malte

    SvaraRadera
  6. Behöver du brådskande lån ?
    Du har svårt att lösa dina olika problem; att starta ditt eget företag Privata och offentliga företag; bönder och andra. Inga bekymmer, bygg ditt liv genom våra olika låneerbjudanden på 72 timmar, snabb kredit och garanterat upp till 10.000.000. Våra villkor är mycket enkla för alla seriösa och ärliga människor som kan återbetala det med en ränta på 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Kontakta oss för mer information.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com

    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera
  7. Hej herr fru
    När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
    Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
    Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
    Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Hej, jag får mitt lån på 20 000 dollar från REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter Peter från USA: {remy.credit111@gmail. com} E-posta honom nu för ett snabblån E-post: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

    SvaraRadera
  9. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

    Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

    Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

    Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!

    SvaraRadera
  10. LAN
    Hej behöver du ett brådskande lån email oss nu för ett snabbt lån (remy.credit111@gmail.com)

    Behöver du ett brådskande lån, lånefinansierat lån, lån till lån, etc, ger vi alla typer av lån med en låg ränta på 1% och du får ditt lån inom de närmaste 12 timmarna, maila oss nu för alla typer av lån

    {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}

    Fullständiga namn:
    Land / stat:
    Lånebelopp:
    Lånets längd:
    Ockupation:
    Telefonnummer:
    Ålder:

    kom tillbaka till oss nu om ditt behov ett brådskande lån

    SvaraRadera
  11. Vi lever i en värld där det är ett problem att hitta en bra och pålitlig långivare. Det är därför vi gör det enkelt för alla kunder att få ett snabbt lån till en ränta på 3%. Vi är erkända av staten och beviljar lån både på avstånd och i närheten. Var den första som ansöker om någon typ av lån. Vi beviljar lån till individer, institutioner, föreningar och företag. Vi är snabba dynamiska och pålitliga. Intresserade sökande kan kontakta oss idag via e-post; saara.kemi@gmail.com eller whatsapp: +48732104354

    SvaraRadera
  12. Letar du efter ett brådskande lån? Vägrar din bank eller något finansföretag kredit? Behöver du ekonomisk hjälp? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller köpa ett hus, eller konsolidera skulden och bli skuldfri? Vill du driva ditt eget företag och behöver ekonomisk hjälp? Kontakta oss för ett snabbt och pålitligt lån med en låg ränta på 2%. Vi är villiga att hjälpa dig med affärs- eller personliga lån med en rimlig återbetalningsplan med god kredit. Vi erbjuder lån till rimliga priser. I så fall kan du kontakta James Kong Credit Institution för mer information via e-post: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Låneerbjudande

    SvaraRadera
  13. God dag,
    Det är med stort nöje jag delar med mina bröder och systrar som har samma behov som jag. Efter många besvär kunde jag äntligen uppnå det jag gjorde. De i behov av pengar för att genomföra sina projekt, jag tog dig att kontakta gentleman som fick mig att le på lèvres.Grâce till World Wide Loan Firm, jag fick ett lån på 27 000 euro och "har flera kollegor som också tog lån för dess nivå utan problem och utan protokoll istället, de brottslingar som arbetar för att lura de oskyldiga, och jag publicerar det här inlägget för det gör mig bra med denna kredit och blir inte avskräckta, eftersom det gör mig fyra gånger jag blev skruvad, men fem gånger Jag träffade den här mannen och generös så kontakta honom via e-post, och det här är hans e-post: worldwideloanfirm1999@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Du letar efter affärslån, personliga lån, inteckningar, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, riskkapitalfonder etc. Kreditlösningar är på rätt plats! Jag är en privat ägare som lånar ut 2% till privatpersoner och företag till en lägre ränta och till ett överkomligt pris. Skriv till oss via e-post: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Krediterbjudande.

    SvaraRadera
  16. Är du affärsman eller kvinna? Är du i en ekonomisk röra eller behöver du medel för att starta ditt eget företag? . Vi ger ut legitima lån till seriösa individer eller affärsföretag som behöver lån. Vi är ett registrerat låneföretag som är beredd att tillgodose behoven hos individer som strävar efter att vara större i huvudlinjen för kapitalackumulation. Våra lån erbjuds till en subventionerad ränta som är gynnsam för alla medborgare över hela världen och olika länder .Vi är redo att prata med dig om hur vi kan tillgodose dina ekonomiska behov. Om du är intresserad av detta fantastiska erbjudande då, kontakta oss idag för ett brådskande lån.

    Har du en affärsidé men ingen ekonomi, har du en dålig kreditrekord, ansöker om hem för lösningar på ditt problem. vänta på ditt brådskande svar på denna AD eller maila oss på: (midland.credit2@gmail.com)

    Personliga lån
    Betala dagslån
    Fordonsfinansiering
    Bostadslån
    Skuldrådgivning
    Affärslån
    Studielån
    Konsolideringslån
    Medicinsk lån
    Livförsäkring / egendom finns också.

    Kontakta oss idag på e-post :( midland.credit2@gmail.com) För mer information.

    SvaraRadera
  17. Söker du efter brådskande ekonomisk hjälp eller snabba lån?

    Om ja, kontakta den mycket säkra och legitima privata långivaren som jag har arbetat med tidigare.

    Han heter Mr Green och hans e-postkontakt är greenfinance247@gmail.com

    Du kan också skicka honom whatsapp-meddelande via +17243828037.

    Han erbjuder lån till 2% ränta.

    Tack.

    SvaraRadera
  18. God dag alla, jag är Evelina Grenehed från Stockholm Sverige och jag är här för att berätta de goda nyheterna om lånhjälpen jag fick från Matthew Ryan låneföretag från Amerika, jag tappade mitt jobb under Coronaviruspandemin och kunde inte försörja min barn, jag ansökte om ett lån på 500 000 SEK och efter att ha skickat in mina dokument fick jag mitt lån inom 24 timmar, kontakta Matthew Ryan via matthewryan12122@gmail.com eller Whatsapp via: +1 (847) 716-2201, de är legitimt och pålitligt.

    Tack Matthew Ryan för att du gjorde mig till en lycklig kvinna igen. Vänligen kontakta dem för ett lån.

    Med vänliga hälsningar
    Evelina Grenehed

    SvaraRadera
  19. Ansök om ett lån från ett världsomspännande låneföretag till en räntesats på 3%.

    Oavsett om du vill öka din livsstil eller ha en oväntad kostnad, är ett lån från världsomfattande låneföretag det kostnadseffektiva sättet att få det att hända.

    Det globala låneföretaget är flexibelt: du kan låna upp till 10 miljoner euro med en lämplig återbetalningsperiod på 1 till 30 år. Vi erbjuder ett omfattande utbud av personliga lån, företagslån, bostadslån och skuldkonsolideringslån som kan anpassas till dina förändrade behov och omständigheter till en räntesats på 3%.

    Vad du får:
    Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande
    Konkurrenskraftiga räntor
    Flexibla återbetalningsvillkor
     Möjligheten att betala av ditt lån snabbare (ytterligare betalningar minskar lånekapitalbeloppet)
     Enkelt godkännande om du behöver ytterligare pengar
     Du kan ansöka om lån på din egen lämpliga plats och tid

    Hur man ansöker: Ansök om
    ett lån går snabbt och enkelt! Företag eller personer som är intresserade av att ansöka om ett lån från ett världsomspännande låneföretag och behöver mer information om hur man ansöker, SKICKA E-post till (worldwideloanfirm0@gmail.com) ELLER kontakta Camilla Karlsen på whatsApp: +13154076700 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

    Nancy William.
    Senior lånechef

    SvaraRadera

  20. Behöver du ett brådskande lån för att betala räkningar vi är privata långivare vi erbjuder lån snabbt lån Bitcion-lån och ETC ... för mer information WhatsApp eller e-post: lesliesweere3@gmail.com



    WhatsApp: +1 (714) 497‑0948

    SvaraRadera
  21. Hej alla, det här är ett vittnesbörd om hur jag fick mitt lån, jag har blivit lurad av så många företag som har hävdat att de är riktiga långivare, men alla mina ansträngningar var förgäves, jag har tappat över 4200 euro till falska långivare som hävdar att vara vad de inte är. Tills min vän presenterade mig för rätt långivare som jag kontaktade och jag fick mitt lån framgångsrikt från dem inom bara 48 timmar, kommer jag att rekommendera alla som söker lån att kontakta dem utan rädsla via e-post: mobilfunding1999@gmail.com eller WhatsApp: +12342411827 och få ditt lån Asap.

    SvaraRadera
  22. LÅN
    Jag har precis fått mitt lån på 200,000,00kr från REMY.CREDIT E-posta dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com)
    Hej, jag får mitt 200,000,00 kr lån från REMY FINK COMPANY EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter karlsson från Stockholm Sweden: {remy.credit111@gmail. com} E-post honom nu för ett snabbt lån E-post: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

    SvaraRadera
  23. Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder företagslån och enskilda lån, mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: saara.kemi@gmail.com

    SvaraRadera
  24. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvaraRadera
  25. Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

    Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
    * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
    * Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
    * Enkel onlineapplikation.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

    SvaraRadera
  26. DU BEHÖVER LÅN
    Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, herr REMY FINK

    SvaraRadera
  27. WEST AMERICA BAN SAMARBETE
    Vi ger lån från $ 5000 till $ 50.000.000,00 USD. med 5% ränta.

    * Låna allt upp till $ 50.000.000,00 USD.

    * Välj mellan 1 till 15 år att återbetala.

    * Välj mellan månads- och årlig återbetalningsplan.

    * Flexibla lånevillkor.

    Du kan kontakta oss nu!

    E -post: WESTAMERICABANCO.OPERATION.USA@GMAIL.COM
    Whatsapp: +1 754 666 5539

    SvaraRadera
  28. Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem för så många kunder som har ekonomiska behov. Frågan om dålig kredit och säkerhet är alltid ett problem för kunderna när de ber om ett lån från en legitim långivare. Men WHITE HORSE CREDIT LOAN COMPANY. Han gjorde den skillnaden i kreditbranschen. WHITE HORSE CREDIT LOAN COMPANY har ackrediterats av utlåningsorganisationens råd för att ge lån till lokala och internationella kunder till en ränta på 3%. Vi har haft förmånen att möta dina ekonomiska behov. Kreditfrågan bör inte hindra den nödvändiga krediten.

    Våra tjänster inkluderar: -
    * Investerarlån
    * Skuldkonsolidering *
    Andra inteckningarna
    * Företagslån
    * Personliga lån
    * Internationella lån

    Ingen social trygghet och kreditkontroll, 100% garanti. Allt du behöver göra är att meddela oss exakt vad du vill och vi kommer säkert att få din dröm att gå i uppfyllelse WHITE HORSE CREDITLOAN COMPAN SIGER JA när dess banker säger NEJ. Slutligen finansierar vi små kreditföretag, mellanhänder, små finansinstitut eftersom vi har obegränsat kapital. Om du vill ha mer information om hur du får ett lån från oss, svara omedelbart på det här e -postmeddelandet: whitehorsecredit@gmail.com

    Företagsnamn: WHITE HORSE CREDIT
    Företagets e -post: whitehorsecredit@gmail.com
    Företagets NMLS -ID: 315276.
    Motto: Investera i generationer

    SvaraRadera
  29. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig











    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig


    SvaraRadera
  30. Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personligt lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån Vid intresse kontakta oss: richardcosmos5@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Jag är en privat långivare och investerare, behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanterade lån, jag erbjuder företagslån och individuella lån, vi finansierar även alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: lillyy.rogerss@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Hej och välkommen till Spotcap Global Financial Services, jag heter Claudia Klein, jag är en långivare och även finansiell konsult. Jag erbjuder alla typer av lånetjänster

    Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +4915758108767 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personlån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  33. ANSÖK DITT Brådskande LÅN TILL LÅG RÄNTA PÅ 3% KONTAKTA VÄNLIGEN: richardray452@gmail.com
    WHATSAPP +17087228255

    SvaraRadera
  34. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

    Hallå!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera
  35. Hej mina damer och herrar; Behöver du ett snabblån inom 24 till 48 timmar? Om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att ansöka om ett lån med Novelty Finance.

    Jag heter Davina Claire, jag är finansmäklare och jag är också finansiell konsult. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl. Jag är här för att rekommendera alla som letar efter ett lån att kontakta Novelty Finance för ett lån till en mycket låg ränta på 3%. De är ett pålitligt och pålitligt låneföretag och du kan arbeta med dem. Du kan kontakta dem via e-post: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information.

    NOVELTY FINANCE tillhandahåller finansieringslösningar. De erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många andra). De erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    Vad du får när du ansöker med Novelty Finance:
    • Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande.
    • Konkurrenskraftiga räntor (3 % per år)
    • Flexibla återbetalningsvillkor
    • Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
    • Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
    • Du kommer inte att ha bråttom att betala tillbaka lånet, du kommer att få tid att påbörja återbetalningen av lånet.
    • Inga dolda avgifter

    Hur man ansöker:
    Att ansöka om ett lån är snabbt och enkelt!
    Om du är intresserad av att ansöka om ett lån med Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, ska du SKICKA ETT E-POST till (noveltyfinances@gmail.com) ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

    SvaraRadera
  36. CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services;
    -University grades changing
    -Bank accounts hack
    -Erase criminal records hack
    -Facebook hack
    -Twitters hack
    -email accounts hack
    -Grade Changes hack
    Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704
    Email- n17833408@gmail.com

    SvaraRadera
  37. behöver du ett lån? om ja, kontakta oss omedelbart via e-post:
    {larrybright424@gmail.com}

    med informationen nedan:
    Namn:
    Land:
    Stativ:
    Mängd som krävs:
    Varaktighet:
    Sex:
    Telefonnummer
    kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com}

    SvaraRadera
  38. Personligt och investeringslån erbjudande

    Vi erbjuder lån till seriösa individer till en låg ränta på 3%.

    Behöver du betala dina räkningar eller behöver du ett investeringslån? Det här är rätt ställe för att få den ekonomiska hjälp du behöver. Vi erbjuder ett minimum på 5 000,00 € till ett maximum på 50 000 000,00 €.

    Maila oss på: mobilfunding1999@gmail.com för mer info

    Hälsningar

    SvaraRadera
  39. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { larrybright424@gmail.com } låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen

    SvaraRadera
  41. Jag skulle uppskatta om Karin Sabine ville låna mig ett lån på 9 000,00 €. om du behöver ett brådskande lån undvik att bli lurad av falska långivare och ansök via ett äkta låneföretag via e-post sabinhelps@gmail.com whatsapp +79017095743

    SvaraRadera
  42. Behöver du ett snabblån?

    Välkomna alla! Vår utlåningskapacitet sträcker sig från 2 000 € till 3 500 000 € med en rimlig ränta på 2 % på mycket enkla och problemfria villkor. Om du är intresserad, vänligen lämna ditt meddelande via e-post: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  43. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera
  44. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

    Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

    * Personliga lån (lån utan säkerhet)
    * Företagslån (lån utan säkerhet)
    * Konsolideringslån
    * Kombinationslån
    * Renovering

    För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
    Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
    ring eller WhatsApp: +393512114999

    SvaraRadera
  46. Hej och välkommen till Spotcap Global Financial Services, jag heter Claudia Klein, jag är en långivare och även finansiell konsult. Jag erbjuder alla typer av lånetjänster

    Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personlån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  47. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvaraRadera
  48. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    Behöver du lån? Maila i så fall: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  49. Jag var fast i den ekonomiska situationen i måndags och jag behöver ett brådskande lån på $12 000 för att reglera min skuld. En vän till mig presenterade mig för fru Karin Sabine Lånehjälp och jag kontaktade fru Karin Sabine för min låneansökan och till min största förvåning fick jag mitt lyckade lån idag. Jag uppmanar alla er i behov av ett lån att kontakta fru Sabine via e-post för din låneansökan: sabinhelps@gmail.com eller whatsapp +79853899410

    SvaraRadera
  50. jag behöver ett akut lån idag @gmail.com

    Hej och välkommen till TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

    På TRUST FUND FINANCE GROUP erbjuder vi alla typer av lånetjänster:

    Är du i stort behov av ekonomiskt stöd? Om ja kan mitt företag hjälpa dig då vi erbjuder lån till en låg ränta på 3% och utan kreditupplysning. Vi erbjuder
    Personliga lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företag
    lån, Utbildningslån, bostadslån e.t.c.

    Obs: Alla intresserade sökande bör återkomma till oss via e-post för vidare
    information om våra låneprogram.

    kontakta e-post: tffinance@aol.com
    Tel: +447477169213

    vänliga hälsningar
    BANKANSTÄLLD ANSVARIG FÖR LÅN,
    Patricia Daniels.

    SvaraRadera
  51. Vi erbjuder 2 % lån, vi erbjuder skuldkonsolideringslån, företagslån, privata lån, billån, hotelllån, studielån, privatlån hemrefinansieringslån, läs mer E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  52. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp henne +12522852093

    SvaraRadera
  53. Behöver du ett akut lån? Vi ger privatlån? Företagslån? inteckning? Lantbrukslån? Utbildningslån? Lån för skuldkonsolidering? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  54. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  55. Kära lånesökande.

    Har du ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades som en människorättsorganisation över hela världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och ekonomiskt nödställda människorna. Om du vill ansöka om ett lån, vänligen kontakta dem med hjälp av uppgifterna nedan: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Obligatoriskt lånebelopp:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne
    Ingrid

    SvaraRadera
  56. Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Låneerbjudande.

    SvaraRadera
  57. Hej, Jag heter Claudia Klein, jag är finansansvarig, jag ger lån och andra finansiella tjänster och jag representerar Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services är ett heltäckande och pålitligt låneföretag och vi erbjuder alla typer av lånetjänster som; Privatlån, företagslån, bolån och många fler. Om du är i stort behov av några lånetjänster kommer jag att råda dig att kontakta min firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro till en ränta på 3 % årligen med en återbetalningstid på 1 till 30 år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  58. Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till en sak i det förflutna. Kontakta oss via e -post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Och här är vår webbplats www.oceanfinance.co.uk

    Detta är havsfinansieringslån. Vi erbjuder lån till de som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Området sträcker sig från 5 000,00 euro till högst 100 000 000,00 euro.

    SvaraRadera
  59. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande


    Behöver du lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger ut alla typer av lån till 2% ränta! Kontakt e-post;(dakany.endre@gmail.com)

    Erbjud brådskande lån.


    Välkommen! För att hyra, vänligen kontakta ovanstående e-postadress. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag till en 2% årlig ränta. För mer information, kontakta oss via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera