söndag 31 mars 2019

Månadsrapport Mars 2019

Äntligen sommartid! Det märks tyvärr inte på kvicksilvret som har svårt att leta sig upp över +5 grader. Till råga på det blåser det vindar som bara kan komma från självaste ishavet. Igår var en annan femma, då var det riktigt varmt och skönt med +12 grader och Herr Snålgris ägnade sig åt att byta till sommardäck på bilen. Vår lokala Mekonomen-handlare tar 500 kr för däckbyte och förvaring, så detta sparar vi således in på att byta själv och förvara i vårat förråd.



 I och med att vi gör detta själv har vi även möjlighet att ge hjulhuset en ordentlig rengöring, för gudarna ska veta att det samlas en hel del skit här. Här kan jag även tipsa om ett antal budget-produkter som fungerar väldigt bra. Först ut är Biltemas Fälgrengöringsmedel. Detta löser upp järnoxid och blir sådär härligt rosa-lila i färgen när den har gjort sitt jobb. Det finns betydligt dyrare produkter från t.ex. Sonax som gör i princip samma jobb, men där kostar en flaska minst dubbelt så mycket. Spraya rikligt med detta på bromsok, bromsskivor och egentligen hela hjulhuset. Ta en vanlig rund målarpensel med hårdare borst och pensla/gnugga in det precis överallt. Låt det sedan verka i 5 minuter och skölj sedan. I vårat fall var det väldigt mycket skit som åkte bort med denna process. Jag inbillar mig att en bil som man tar hand om håller längre, och således sparar man in ett och annat verkstadsbesök.

Hur har det då gått med ekonomin? Historiskt sett har Mars varit en snålmånad och så även denna gången:

Utgifter

Våra utgifter höll sig på beskedliga nivåer då vi helt enkelt har undvikit att köpa något annat än det nödvändigaste:

Mat: 3248 kr (4000 kr)
Kläder: 323 kr (500 kr)
Bostad: 4517 kr (4252 kr)
Övrigt: 4417 kr (3874 kr)
Transport: 953 kr (1635 kr)

Totala kostnader för Mars hamnar således på 13458 kr!

Det som utmärker negativt denna månaden är Övrigt-kolumnen. Denna kan förklaras med att vi fick en extra räkning från kommunen för obetalda förskoleavgifter. Då Fru Snålgris har en inkomst som varierar varje månad är det svårt att i förväg veta hur stor förskoleavgiften ska bli. Därför kontrollräknar kommunen varje år detta och i år fick vi ett underskott på ca 1500 kr som betalades in denna månaden. Surt men rättvist.

Inkomster

Vi har haft bra inkomster denna månaden. Dock inga bonusar eller annat som vissa av våra blogg-grannar kan stoltsera med, utan här är det enbart månadslöner som tjänas in. Jag har faktiskt inte haft möjlighet att jobba övertid på över 5 år, kunderna verkar inte tycka att detta lönar sig, utan det är bättre att låta projekten bli försenade istället. Bonusar existerar knappt och enda gången vi gjorde en rejält vinst beslutade chefen om en veckohelg i Åre. Det var trevligt då vi kunde ta med familjen också, men jag hade hellre tagit reda pengar och åkt till värmen, eller köpt Skistar-aktier.

Nettolöner: 53395 kr
Utdelningar: 13969 kr
Övriga inkomster: 3490 kr

Totala inkomster för Mars blir då 70814 kr. Sparkvoten kan då räknas ut till 76% vilket är rekord för detta året.

Pengamaskinen

Det har gnisslat och rasslat rejält i pengamaskinen under Mars. Anledningen stavas Swedbank. Detta bolag som dessvärre är ett av våra större med ca 5% av portföljens värde har tappat rejält under veckorna som har gått. Herr Snålgris har valt att stå utanför denna "rea-fest" som vissa tycker att det är. Anledningen är att inte fullt ut tror på att vi har nått slutet. Jag köpte en del aktier efter första fallet och med facit i hand skulle jag ha avvaktat till denna andra sättning efter UG-avsnittet om "Swedbank och amerikanarna" samt den polisrazzia som genomfördes. Finns det fler lik begravda månntro?


Jag skrev för ett tag sedan om norsk källskatt och att Avanza vill att man ska skicka in ett hemvist intyg till dem. Detta kan beställas via Skatteverket , till vilka Herr Snålgris skickade en ansökningsblankett 2019-03-12. De verkar ha mycket att göra på Skatteverket nu i deklarationstider, för i fredags fick jag ett mail där de tackade för ansökan och meddelade att handläggningstiden är ca 6 veckor.

Nästa månad är April, och då är det två saker som Herr Snålgris ser fram emot extra mycket; ett rejält utdelningsregn och lite varmare väder. På återseende!

70 kommentarer:

  1. Bra jobbat!
    Swedbank blir spännande att följa.
    Mvh PB?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan pappa betalar och tack för kommentar!
      Ja nu verkar det som om de får lägre kreditbetyg och annat som gör det dyrare för dem att låna upp pengar, vilket säkert kan påverka framtida vinster. Vi får se... :)

      Radera
    2. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

      Radera
    3. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

      Radera
  2. Surt det där med Swedbank, jag sålde mina aktier den 27 februari med en liten förlust på runt 500 kr, visade sig bli en bra affär så här i efterhand. :-)

    Vilken inkomst och vilka grymma utdelningar, längtar tills min portfölj avkastar lika mycket, grymt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Thoke och tack för kommentar!

      Ja vi får se vem som går vinnande ur denna härva. De som köpte Swedbank för en femtiolapp runt 2008 gråter väl inte idag direkt...

      Ja April är en kul utdelningsmånad! Det är bara att kämpa på vi hade inte så mycket deg i början vi heller...

      Radera
    2. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

      Radera
  3. Utdelningsregn och vackert väder skriver jag gärna under på! 🙂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej investeralitemera, tack för kommentar!
      Värmen är det jag saknar mest. Trött på handskar, mössor, halsdukar och tjocka jackor. Tshirt, solbrillor och shorts är mer min melodi.

      Radera
  4. Roligt att läsa dina inlägg :) Tack vara föregående inlägg fick jag upp ögonen för Norska innehav och högre källskatt. Har talat med Skatteverket och som du säger: 6-10 veckor kommer handläggningstiden vara. Men jag har fått veta att mitt ärende är registrerat så det är bara att vänta på svar.

    Utdelningssäsongen är är, och dags att casha in :)

    Ha det bra mvh VÄL

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan VÄL och tack för din kommentar!

      Ja detta med att man måste aktivt göra något med sitt KF var en stor nyhet för mig och jag tycker de olika fondtorgen har varit otydliga kring vad som gäller.

      Ja nu trillar de stora pengarna in, synd att man aldrig ser dem mer än som siffror på webbsidan. Hade varit fint med ett kuvert tusenlappar istället, men det lär vi nog aldrig få uppleva mer. Digitala pengar is the shit... på gott och ont.

      Radera
  5. Hej vänner, jag är Antonio Laura från Heidelberg, jag är en sjuksköterska som arbetar på Capio Saint Görans sjukhus-Sverige. För några dagar sedan läste jag online-postad kommentar på en relationsrådgivningsblogg. en kvinna från München-Italiensk baserad journalist avslöjar hur hon permanent Cured Weak Erection & Quick Ejaculation inom tre veckor efter att hans fru lämnade honom på grund av sjukdomen medan hon fortfarande läste sin historia sa hon ... mannen som hjälpte henne att uppnå allt detta heter Överstepräst Oduduwa tar tillbaka sin exkvinna efter separation. Jag har tur att kopiera Dr.Oduduwa personlig kontaktadress för att kommunicera med honom personligt för hjälp (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag kommunicerar med samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet behöver hjälp mirakulöst.
    För sju månader sedan såg min man Anderson rakt mot mitt ansikte och sa att det var mellan oss att vi var färdiga med vårt äktenskap, han tog bort min son Felix och reser vårt land för att bo i Spanien, sedan dess har jag försökt att ringa och skicka meddelanden till honom via telefoner, sociala medier och e-post men helt blockerade min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp att åtminstone prata med vår son Felix, jag läste att be om ursäkt även när vi båda vet att han har felit mig, han tog min son bort från mig i över 7 månader inga ord inget brev. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag behövde desperat akut hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
    för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. DrOduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att ta honom hem, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa hade lunchat en Magic Love-stavning på min vägnar i sitt tempel ringde min man Anslund mig på mobiltelefon för att be om ursäkt, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Dr.Oduduwa kärleksspell för att få tillbaka min mans hem. Jag och min kärlekspartner är alltid tacksamma för Oduduwa-biståndet.
    Jag lovar att dela mitt goda vittnesbörd om att berätta om världen om Droduduwa förmåga att återställa äktenskapet tillbaka till livet, jag insåg att det skulle vara bra att dela ut här som jag vet att det kommer att inspirera andra också som jag finner i mig nyligen, Jag är medveten om att det fungerar för mig, min man återvänder hemma inom sju dagar älskar stavningsproceduren.
    Oduduwa har en lösning för att lösa följande kärleksproblem
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
    * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
    * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
    * Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
    här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
    Oduduwa personlig e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  6. Jag bevittnade omedelbart resultat inom tre dagar efter att ha kontaktat kommunikationen med Dr.Oduduwas Love-spell caster för att få tillbaka min ex pojkvän efter 3 månader vi har bott iväg, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på spår kom tillbaka till mig med mer kärlek och förtroende.
    Min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min vägnar i hans tempel. Det var efter tre dagar min ex ringde mig på telefonsamtal för att be om ursäkt och be om förlåtelse, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min man idag, han kommer hem, jag är väldigt glad eftersom det här är det bästa som någonsin hänt mig det här år. Jag rekommenderar starkt samma DrOduduwa till alla som läser detta sanna livsförklaring, om du söker återförening med familj, kärleksspell för att få tillbaka ex-älskare, kärleksspell för att bygga förtroende och matighet i ett förhållande och också sex äktenskapsrådgivande böner för att återställa brutna hem.
    Oduduwa kontakt: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Hej !
    Letar du efter ett lån för att starta om din verksamhet eller för ett projekt, eller att köpa en lägenhet, men banken ställer villkor som du inte kan respektera? Inga fler bekymmer, jag är en person och jag beviljar lån upp till 100.000.000 KR till alla personer som kan respektera mina villkor och att återbetala mig. Räntan är 3% per år. Eller behöver du pengar av andra skäl? Vänligen kontakta mig bara via e-post eller whatsapp för mer information.

    E-post: simondurochefort@gmail.com
    Whatsapp: +33 7 56 94 93 46

    SvaraRadera
  8. Njut av krediten, det snabba lånet, garanterat på 72 timmar och fortsätt välja ditt nya livsprojekt. Vi erbjuder lån till alla seriösa personer i behov: offentliga och privata företag med en räntesats om 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Tack för att du kontaktade oss för mer information.

    E-post ( georges.matvinc@gmail.com )

    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera
  9. Jag är mycket överraskande för den mirakulösa upplevelsen och underverk av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha genomgått så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och ha en vila att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen att jag skulle förlåta honom och löfte på telefon, han kom hem och fick mig också en väldigt trevlig gåva bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen, Tja om du behöver en effektiv och verklig stavhjul för alla pr oblem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller WhatsApp honom hans direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  10. Jag heter mitchelle williams. Jag vill tacka Dr okama för att hjälpa mig få tillbaka min man
    Jag har varit gift i tolv år och jag var lycklig i mitt äktenskap tills en annan dam stal
    min man från mig.Jag stötte på Dr okama på internet om hur han har återförenat par igen,
    till en början var jag inte intresserad förrän jag försökte det. Till min största överraskning efter att ha kontaktat Dr
    okama, min man kom tillbaka till mig och tigger. Min man är nu en bättre person och han har förändrats
    totalt. Dr okama är en bra spellcaster. Jag kommer att fortsätta att sjunga hans beröm för alla att se.
    om du behöver hans hjälp, kontakta på ... okamaokakas@gmail.com eller whatsapp ... + 2349034535620.
    1. magisk stava
    2.lottery miljoner
    3. Älskar charm
    4.rättsfall
    5.favour
    6.wealth

    SvaraRadera
  11. Jag heter mitchelle williams. Jag vill tacka Dr okama för att hjälpa mig få tillbaka min man
    Jag har varit gift i tolv år och jag var lycklig i mitt äktenskap tills en annan dam stal
    min man från mig.Jag stötte på Dr okama på internet om hur han har återförenat par igen,
    till en början var jag inte intresserad förrän jag försökte det. Till min största överraskning efter att ha kontaktat Dr
    okama, min man kom tillbaka till mig och tigger. Min man är nu en bättre person och han har förändrats
    totalt. Dr okama är en bra spellcaster. Jag kommer att fortsätta att sjunga hans beröm för alla att se.
    om du behöver hans hjälp, kontakta på ... okamaokakas@gmail.com eller whatsapp ... + 2349034535620.
    1. magisk stava
    2.lottery miljoner
    3. Älskar charm
    4.rättsfall
    5.favour
    6.wealth

    SvaraRadera

  12. Detta meddelande är avsett för anställda, handlare, jordbrukare och företagare som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas. Få våra olika lånerbjudanden, kredit med mycket enkla villkor med en ränta på 3% per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionernas säkerhet och du har möjlighet att få tillgång till din kredit med 72 timmars garanti. Så vänligen kontakta oss för mer information, tack.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Det här är webbplatsen jag läste om doktor Ilekhojie och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i maj i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Ilekhojie hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavbeslag eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om doktor Ilekhojie från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig ... Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare Ilekhojie för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på gethelp05@gmail.com eller direkt på whats App honom 2348147400259

    SvaraRadera
  14. Hej herr fru
    När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
    Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
    Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
    Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    SvaraRadera
  15. mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    SvaraRadera
  16. Vad kan jag säga, jag skottas av ord om inte för Dr Isikolo jag skulle inte ha varit nöjd nu, han gjorde en underbar sak för mig att jag inte kan hålla mig ensam är inte den typen av människor du kommer att hjälpa efter bra arbete de kommer att rena bort att varför jag varje dag låter människor där ute veta att det finns en mäktig stor man som du, som någonsin kommer att tro att Rita min flickvän fortfarande kan komma tillbaka till mig och tigger om knäna efter att ha levt mig på 7 månader Dr Isikolo gjorde ett jobb för mig som fick mig att tro att det finns verkliga kraftfulla stavskärare där ute men är bara tålmodig att ha en kraftfull som Dr Isikolo jag kan bevisa det för alla som vill kontakta den här stora mannen kommer inte att ångra det för Dr Isikolo tog tillbaka min älskare inom 48 timmar efter att jag har blivit lurad av de onlinespel som har letat efter människors pengar men just nu planerar jag att gifta mig med henne är så glad tack mycket tack Dr Isikolo jag uppskattar verkligen jag ber att du gör samma sak för människor som behöver hjälp f rom dig. än en gång tack mina vänner där ute i alla slags problem du försöker kontakta Dr Isikolo och diskutera det med honom och se vad som kommer att hända härnäst, här är e-postmeddelandet: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på 2348133261196.

    SvaraRadera
  17. Jag är fru CONDILLA VINCENT från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han gick på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp att jag inte vet vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria och berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig föra tillbaka min man och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar kommer att kämpa för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen; Han förvånade mig när jag såg honom och började gråta förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan i världen för vad den här fantastiska Dr. OMON har gjort för mig och min make. Du kan kontakta hans e-postadress: (omonbabalola@gmail.com). Eller whatsapp .. han i det här numret. (+2348134046638) Kontakta honom om problem som:
    (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) växtbaserade läkemedel
    (6) Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill.
    (10) ETC-boxslösning
    Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. på detta nummer. (+2348134046638). och bli välsignad

    SvaraRadera
  18. Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  19. Dr Isikolo har gjort det igen för mig efter att ha hjälpt mig att få min man tillbaka. Jag vill låta världen få veta om Dr Isikolo den Stora stavagaren som förde tillbaka min framstående man till mig när jag trodde att allt hopp var förlorat. så jag kontaktade honom och följde allt han berättade för mig att göra och faktiskt fick jag resultatet på 48 timmar när han försäkrade mig. Dr Isikolo använde sin kraftfulla förtrollning för att sätta ett leende på mitt ansikte genom att föra tillbaka min man med sin trollformulering, först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knäna och bad mig förlåta henne och acceptera henne tillbaka och till och med sedan dess älskar jag mig mer än jag någonsin förväntat mig, så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att låta världen veta om Dr Isikolo eftersom han är en fantastisk man. Har du problem i din relation? har din partner gått iväg med dig och du fortfarande älskar och vill ha honom eller henne tillbaka? Har du problem med din ekonomi? eller behöver du hjälp av något slag så kontakta Dr Isikolo idag för jag ger dig 100% garanti att han hjälper dig precis som han hjälpte mig. Dr Isikolo e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  20. Hej alla jag hade tidigare kämpa med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första make. Efter att jag och min ex make blev skild, hade jag en annan chans att gifta sig igen och bara 2 år efter mitt andra äktenskap fanns det en ny skilsmässa som nästan dödade mig känslomässigt. Jag stannade i ytterligare två år varit ogift och ensamstående mamma. Ärligt talat var jag inte riktigt glad för det eftersom varje kvinna behöver en man i sitt liv, det fanns en tid då jag såg min första manfoto och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag försökte komma till honom men jag fick höra att han fortsatte med sitt liv och att vi kanske aldrig varit tillsammans igen. Jag grät bitter den natten och tänkte att jag har tappat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt med Dr mohammed Solution Temple, jag konsulterade honom och till sitt allra bästa med sina kraftfulla trollformler han hjälpte mig med en Reunion Gift Love Spell för att återlämna min ex man tillbaka för mig, på bara 6 dagar hade jag förtrollat ​​med en spirituell återföreningsbön med Dr mohammed allt vänder för gott i mitt liv, jag bor nu lyckligt med min första make igen och ordnar skilsmässofrågorna. med hjälp av Dr mohammed, hans en man av visdom och omsorg. Tack och jag uppskattar all hjälp du har gett för att få min exman tillbaka in i mitt liv igen. Jag vittnar här i dag att Dr mohammed är kraftfull att det kan lösa alla problem i en trasig relation med kärlek, återigen kontakta honom för lösningar på alla slags relationsproblem. E-post .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp +2348134493948

    SvaraRadera
  21. Hej alla jag hade tidigare kämpa med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första make. Efter att jag och min ex make blev skild, hade jag en annan chans att gifta sig igen och bara 2 år efter mitt andra äktenskap fanns det en ny skilsmässa som nästan dödade mig känslomässigt. Jag stannade i ytterligare två år varit ogift och ensamstående mamma. Ärligt talat var jag inte riktigt glad för det eftersom varje kvinna behöver en man i sitt liv, det fanns en tid då jag såg min första manfoto och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag försökte komma till honom men jag fick höra att han fortsatte med sitt liv och att vi kanske aldrig varit tillsammans igen. Jag grät bitter den natten och tänkte att jag har tappat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt med Dr mohammed Solution Temple, jag konsulterade honom och till sitt allra bästa med sina kraftfulla trollformler han hjälpte mig med en Reunion Gift Love Spell för att återlämna min ex man tillbaka för mig, på bara 6 dagar hade jag förtrollat ​​med en spirituell återföreningsbön med Dr mohammed allt vänder för gott i mitt liv, jag bor nu lyckligt med min första make igen och ordnar skilsmässofrågorna. med hjälp av Dr mohammed, hans en man av visdom och omsorg. Tack och jag uppskattar all hjälp du har gett för att få min exman tillbaka in i mitt liv igen. Jag vittnar här i dag att Dr mohammed är kraftfull att det kan lösa alla problem i en trasig relation med kärlek, återigen kontakta honom för lösningar på alla slags relationsproblem. E-post .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp +2348134493948

    SvaraRadera
  22. Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Stava för att få tillbaka ditt ex
    återställa ryggförlust kärleksförhållande
    förena bruten
    magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
    sluta skilsmässa
    Älskar stava för att undvika att fuska par
    Älskar stava för att stoppa uppdelningen

    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  23. Äkta stavhjul som heter DR ISIKOLO
    Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig till en annan kille efter att vi har daterat i 5 år, jag försökte be henne att komma tillbaka till mig att hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en sorglig man trots allt vi varit genom tillsammans, efter all den kärlek vi har delat i det förflutna kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning en dag när jag gick via internet såg jag en kommentar om att han har makt att föra tillbaka exälskare och jag bestämde mig för att försöka se mig själv genom att kontakta honom och omedelbart svarade jag och jag förklarar vad som går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-stava på henne var det därför hon lämnade mig för honom trots min omsorg för henne och lovar att hjälpa mig att återfå min älskare och kommer också att hjälpa mig att sätta en död förtrollning på honom så att han inte kan slå tillbaka mig i framtiden, på mindre än tre dagar blev killen skjuten av okänd kille män i Florida och inom fem dagar var min flickvän på mitt hus väntar på att jag skulle återvända från jobbet och när jag gjorde började hon tigga och sa att hon var ledsen att hon aldrig visste vad som kom över henne. tack DR ISIKOLO nu är jag nöjd med min flickvän och allt går nu smidigt. kontakta Peter för eventuell hämndstavning och ex back spell via isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  24. Dr Edo, den bästa stavspelaren online återställer mitt trasiga förhållande och jag rekommenderar starkt Dr Edo till alla som behöver hjälp!
    Min man lämnade mig för en annan kvinna för 3 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta sorg och hjärtsvikt eftersom han var min första kärlek som jag har tillbringat hela mitt liv med. En vän till mig berättade för mig att han såg några vittnesmål om ett stavaggregat som heter Dr Unity som han kan få tillbaka älskare inom några dagar, jag skrattar och sa att jag inte är intresserad men på grund av kärleken som min vän hade för mig, hon konsulterade den stora prästen för min räkning och till min största överraskning efter två dagar som min man ringde mig för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Han kom tillbaka för mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack Dr Edo för att du fick tillbaka min älskare och även till min vackra vän som gick med på mina vägnar, för alla som kan behöva hjälp av denna stora präst här är e-postadressen: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägg till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  25. Jag och min pojkvän var tillsammans i 8 månader och det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar fortfarande honom, men vissa känner att det är orättvist. Varför älskar någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bad för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste leta efter hjälp De första veckorna efter uppbrytningen var jag i knäna och bad om hjälp, dem jag böter en kommentar på nätet hur en stava caster Hjälp till att återställa relationen få ex-älskare tillbaka, ”så jag bestämde mig för att prova, för jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom allt mitt problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få min pojkvän tillbaka efter trollformuläret så jag var begåvad och tur att ha kontaktat honom jag gjorde allt han bad om mig och till min största överraskning 2 dagar efter stavningen ringde min pojkvän till mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma hem igen för mig, jag blev riktigt skadad och gå igenom de stunder där han lämnade mig, trots allt dr Isikolo gjorde för mig, jag förlåtit honom och han kom hem igen med mer kärlek och lycka allt tack vare Dr Isikolo, den riktiga Afrikanska stavmästaren hittills google rekommenderade i år .. Så plz, om du behöver hjälp kontakta honom också om detta. Avslutningsvis ser du att du bara måste lita på processen, Dr Isikolo är en bra riktig stavagare så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller e-post honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

    SvaraRadera
  26. Är du hjärtbruten? Var inte upprörd, låt DR EDO hjälpa dig att få din ex tillbaka "Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till slagsmål och argumenterar nästan varje gång ... det blev värre vid en tidpunkt som min man ansökte om skilsmässa. Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allt fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa. Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, storspelare som heter DR EDO , Som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som det här men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde trollkarlen för mig och saker fungerar verkligen som han lovade och min man har ett sinnesbyte och kom hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av DR EDO. Om du behöver hjälp kan du kontakta DR EDO via e-post edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497.

    SvaraRadera
  27. Fantastisk kärleksförtryck för att komma tillbaka med din krigare och fixa din trasiga relation.
    Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtskärmad. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässedokumenten som tidigare pågått med kraften i detta underverkande spellaggare. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. Tack så mycket så Herre för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  28. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. när jag bläddrade via internet, stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om denna bra Dr Edo-hjälp att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (tillbaka Kärlek spell) för mig. 28 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera denna fantastiska stavbeslag till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga förhållanden och äktenskap maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com. Kontakta helt enkelt den fantastiska "Dr Edo". Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. Gråt inte längre - kontakta den kraftfulla stavskärmaren nu. Tack Dr Edo för att du har räddat mina trasiga relationer och tagit min pojkvän tillbaka till mig! ”Maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  29. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av DR.EDO, den bästa spell spellisten på nätet och jag rekommenderar DR.EDO till alla som behöver hjälp! Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flickvän, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna spell via hans e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Då gjorde han en Love spell för mig. 36 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare DR.EDO. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som DR.EDOreal och kraftfull stavagare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497.

    SvaraRadera
  30. Av hjärtans överflöd talar munnen. Jag heter Valentino Emil. Min fru EX-man använde en förtrollning på min fru och hon gick tillbaka till honom. Jag kände hjärtat trasigt för jag visste inte hur jag skulle få henne tillbaka. Jag gjorde allt jag kunde göra för att få henne tillbaka med sina nära vänner men ingenting fungerade. Så på min arbetsplats försökte jag söka efter hjälp på nätet och jag hittade olika vittnesbörd om hur en doktor Isikolo har varit trogen och hjälpsam med sina trollformler. Jag försökte det genom att komma i kontakt med honom och jag förklarade mitt problem för honom. Doktor Isikolo hjälpte mig med en förtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktade honom och det var verkligen ett mirakel. Han försäkrade mig om att ingenting kan bryta oss igen och sedan i år augusti till just detta ögonblick har jag varit full av glädje med min fru. Kontakta honom idag för någon form av hjälp. Han är redo att hjälpa .. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348133261196

    SvaraRadera
  31. Min pojkvän gick upp med mig för 2 månader sedan, eftersom han kände att jag fuskade med honom med en manlig vän till mig, jag försökte allt jag kunde för att förklara för honom men han betalade döva öron, jag var känslomässigt förintad eftersom jag verkligen älskade honom tills Jag såg ett inlägg på internet om DR ISIKOLO, som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare, till att börja med tvivlade jag på om det var riktigt eftersom jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att prova honom, jag kontaktade honom och han sa mig vad jag ska göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. Stavan för att återförena älskare är mycket enkel och han arbetar osjälviskt människor på samma sätt som han återställde mitt förhållande inom 48 timmar och min pojkvän ropade och tigger om kompensera mig igen, om du behöver hjälp för att reparera ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196, e-post honom (isikolosolutionhome@gmail.com).

    SvaraRadera
  32. Hej vänner, det här var hur jag kunde rädda mitt äktenskap med hjälp av en stor caster som heter DR EDO.
    Min man lämnade mig för en annan kvinna för tre månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta, sorg och ett trasigt hjärta eftersom det var min första kärlek som jag tillbringade hela mitt liv. mitt liv. En vän till mig berättade för mig att han hade sett bevis för en stavsamlare som heter DR EDO att han kunde få tillbaka min älskare på några dagar. Jag skrattar och säger att det inte intresserade mig men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, konsulterade hon högpräst i mitt namn och till min överraskning 36 timmar senare ringde min man mig för första gången. efter tre månader saknar jag honom och han är ledsen för allt han gjorde mot mig. Han kom tillbaka till mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack DR EDO för att du fick tillbaka min kärlek och även till min kära vän som kontaktade honom för min räkning, för alla de som genomgår svåra tider i sina relationer. Jag rekommenderar att DR EDO är den stora casteren för en hållbar lösning. Du kan komma åt hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  33. Efter att ha varit i förhållande med honom i sju år bröt han upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag bad honom med allt Jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavaggregat DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det , Jag skickade stavbeslagen, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var omkring 16:00 . Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavagaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavavdelningen, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  34. Jag lovar att dela detta vittnesmål över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, och idag vill jag med all respekt tacka Dr Isikolo för att ha gett glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en stavbeslag som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag tappade min pojkvän, jag krävde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo en trollspelet, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag skulle få min pojkvän tillbaka om två dagar efter att besväret har gjorts. Fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande att det var min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste tre åren och ber om ursäkt för hjärtpausen och sa till mig att han är redo att vara mitt bakben tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min fästman lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var även före vår uppbrytning. Så därför lovade jag att dela mitt vittnesbörd över hela universumet. Alla tack till Dr Isikolo för det överdrivna arbete som han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår en hjärtsvikt, och jag försäkrar dig att när han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  35. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex-pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i juni i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Alenka Egon från Schweiz. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om ett stavaggregat eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om DR ISIKOLO från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig ... Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  36. Alla tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från bakslag och skilsmässa.
    Jag heter Sarah Duje. Allt tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från att skära ihop. Jag känner mig så tacksam och har bara goda ord om en kraftfull stavspelare som heter Dr Edo som hjälpte mig att få tillbaka min man. Vi hade varit isär i 2 år, till att börja med tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavbeslag, men jag älskar så mycket min man och kommer inte att ge upp honom för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta Dr Edo via hans e-postadress som jag hittade i flera vittnesmeddelanden online, och jag berättade för honom om min situation, han skrattade och sa att min man kommer tillbaka till mig de kommande 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända till en början Dr Edo som min man ringde till mig och var så angelägen att få mig tillbaka mer än någonting på jorden ... Nu är vi tillsammans och han kan inte göra utan mig och vi båda är glada . Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling i hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Edo för att jag fick tillbaka lyckan till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Edo är en man att lita på och ta dina problem till. Du kan kontakta honom på hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  37. Jag bor och arbetar i Storbritannien. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kändes som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss med ingenting, jag var känslomässigt nere allt detta medan. Tack vare en stor stava caster som heter Dr Ilekhojie som jag träffade online som förde min man tillbaka till mig. På en trogen dag, när jag bläddrade på internet, stötte jag på flera vittnesbörd om Dr Ilekhojie. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botade cancer och annan sjukdom, tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera
  38. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  39. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  40. Jag är här för att dela ett vittnesbörd om hur DR ISIKOLO hjälpte mig. Efter 1/5 års förhållande till min pojkvän ändrade han plötsligt och slutade kontakta mig regelbundet, han skulle komma med ursäkter för att inte se mig hela tiden. Han slutade svara på mina samtal och mina sms och han slutade se mig regelbundet. Jag började sedan fånga honom med olika flickor flera gånger men varje gång sa han att han älskar mig och att han behövde lite tid att tänka på vår relation. Men kan inte sluta tänka på honom så jag bestämde mig för att gå online och jag såg så många bra prat om denna stavmästare som heter DR ISIKOLO och jag kontaktar honom och förklarar mina problem för honom. Han kastade en kärlek för mig som jag använder och efter 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började kontakta mig regelbundet och vi flyttade in tillsammans efter några månader och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än hans vänner. Vi gifte oss så småningom och vi har nu varit gift lyckligt i 3 år med en son. Ända sedan DR ISIKOLO hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare.Du kan också kontakta denna stavmästare och få ditt förhållande fix E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  41. Hej god dag.
    Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera
  42. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    SvaraRadera
  43. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    SvaraRadera
  44. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    SvaraRadera
  45. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post
    onihaspelltemple@gmail.com
    Whatsapp-nummer +15056336879.
    Webbplats onihaspelltemple.com

    SvaraRadera
  46. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post
    onihaspelltemple@gmail.com
    Whatsapp-nummer +15056336879.
    Webbplats onihaspelltemple.com

    SvaraRadera
  47. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

    SvaraRadera
  48. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

    SvaraRadera
  49. Hej, jag är här för att sprida denna goda nyhet till hela världen om hur jag fick min exkärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till orakelet som han tjänar, berättade jag mitt problem till DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe om jag skulle få min hjärta önskan utan biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts. Under de kommande två dagarna ringde min kärlek till mig på telefonen och sa ursäkta att jag levde mig innan nu och även under en vecka efter att min kärlek ringde mig till Jag ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com och få alla dina problem att lösa .. Inget problem är för stort för att han ska lösa..Kontakt honom direkt på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  50. Jag vill bara dela min erfarenhet med hela världen om hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min make som leder oss till slagsmål och argument nästan varje gång ... det blev värre vid en punkt som min make ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och gjorde det inte Jag vill tappa min man men allt fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som heter Dr Oniha, som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som det här, men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde förtrollningen för mig och saker fungerar verkligen när han lovar och min man har en sinnesbyte och kommer hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr Oniha. Om du behöver hjälp kan du kontakta Dr Oniha.
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com
    Samtal / Whatsapp: +1669223962

    SvaraRadera
  51. Jag är här för att ge vittnesbörd om hur den här starka stavagaren som heter Dr Peter hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom han hade en affär med den andra kvinnan. Jag grät och grät varje dag, tills det blev så illa att jag räckte till Internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om Dr Peters fantastiska verk, då kontaktade jag honom för att få min älskare tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull (försonings kärleksstava) och till min största överraskning efter 48 timmar med att göra den kärleksförtrollen kom min fästman tillbaka på knä och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gift och all tack till Dr Peter Wonders för att hjälpa mig spara min relation kan du kontakta Dr Peter via hans e-postadress: ikhalealovespelltemple@gmail.com eller WHATSAPP honom på +2348033101068

    SvaraRadera
  52. TACK Dr Isikolo för att restaurera min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP +2348133261196.
    Hej, jag är Rosa Antoine. Efter att jag har varit i ett fackförbund som kallas äktenskap med min make i flera år, misshandlade han och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom så illa tillbaka för jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavhjul som hjälpte henne att skicka en trollformel som fick henne gravid och föra tillbaka sin man. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag skickade med trollstavstjärnan som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns några problem och att allt kommer att gå bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade trollformeln för mig och förvånansvärt efter 48 timmar kallade min man mig aplogizing för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt att han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp vid alla slags problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta spellaster på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta denna fantastiska man idag och få dina problem löst 100%.

    SvaraRadera
  53. Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail. com

    SvaraRadera
  54. Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  55. Min ex och jag slogs upp för 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de sa till mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var olycklig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavhjul som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta stava så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  56. Det är fantastiskt och fantastiskt att DR ISIKOLO tog tillbaka min man till mig. Jag heter Maria Leonardo. Att få min man tillbaka är vad jag minst förväntade mig och aldrig kunde föreställa mig. Jag och min man har varit gift i fem år och vi har levt lyckligt men plötsligt ändrade han sig helt och vände mig från mig men jag visste aldrig vad som hände, och jag försökte fråga honom men han vägrade att berätta för mig vad problemet är, och när tiden gick han sökte en skilsmässa. Jag var så orolig och förvirrad. Under min sökning efter en utväg berättade en vän till mig som hade liknande problem om en stor stavagare som heter DR ISIKOLO som hjälpte henne med sin situation. Jag brukar aldrig tro på trollspel i hela mitt liv för jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag försökte ge den här mannen en chans och till min största överraskning fick DR ISIKOLO mig ett positivt resultat och han kunde få min man tillbaka till mig. Efter att stavspelaren gjorde sitt arbete upptäckte jag strax efter 48 timmar att min man blev så kär i mig till skillnad från tidigare. Det här trollspel är inte hjärntvätt men han öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och behövde honom. Nu är jag en glad kvinna igen och jag vet inte hur jag ska tacka DR ISIKOLO så jag använder denna möjlighet för att berätta för alla som har liknande problem att besöka honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  57. Jag heter Lara Ortis och jag vill tacka doktor Isikolo, en väldigt kraftfull stavmästare som hjälper mig att föra tillbaka min man till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så länge han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade kvar med kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, sedan berättade hon för mig om en kraftfull stavagare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktade sedan doktor Isikolo och berättade för honom varje tänkande och han sa att jag inte skulle oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en trollformel på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka ber mig att förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. han är villig att hjälpa alla organ som behöver hans hjälp.

    SvaraRadera
  58. Jag är förvånad med de goda arbetena i DR ISIKOLO
    Jag är en av de människor som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av dumma, slagsmål (han slöt mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR ISIKOLO älskar stava, hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka. Jag skickar snabbt e-post till honom och får tillbaka min man med sin kärleksförtroll inom 48 timmar när jag följde honom. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Min man David och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för DR ISIKOLO e-post honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  59. Effektiv kraftfull kärleksförtryck för att få din Ex-älskare tillbaka nu: Kontrollera DR ISIKOLO
    Jag har bara upplevt underverk av Dr.Isikolo-kärleksförtryck, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare, och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, Efter den andra dagen Toni ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han var verkligen tigger mig att förlåta honom och lova på telefon. Han kom hem och fick mig en ny bil bara för att bevisa att han älskar mig. Jag var så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen .. Tja om du behöver en effektiv och verklig stavagare för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e-post : isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  60. Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader. Jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  61. Jag är så upphetsad att mitt äktenskap har blivit återställt, mitt ex-hus är tillbaka efter att han lämnat mig och mina två barn, för en annan kvinna, jag var så lycklig att träffa DR ALAM, hur han hjälpte många människor att få fred till deras hem, JAG KONTAKT HEM FÖR HJÄLP, DETTA ÄR HUR HJÄLPAR MIG ATT FÖR FRED TILL MITT HEM KAN HANS NAMN VÄRA OCH HONORAD .. EN STOR TACK TILL Honom ENDA MER. DE STÖRSTA I VÄRLDEN. Och om du är här, har du detta problem, vill du att ditt EX-HUSBAND KOMMER TILLBAKA TILL DIG DONT CRY NOMORE LÖSNINGEN ÄR HÄR KONTAKT DR ALAM E-post dralahalah@gmail.com eller ring eller whatsapp + 2348115720823 tack.

    SvaraRadera
  62. Mitt liv är fullt av lycka eftersom DR ISIKOLO får mig att vara lycklig. Mitt namn är Roxana Anda. Det som hände mig är inte det jag bara kan hålla mig själv utan också att berätta för världen så att de som har problem med deras förhållande eller äktenskap kommer att få tillbaka sina kärleksfulla och vara lyckliga igen. Jag och min älskare hade några allvarliga problem som leder till att vi brytts upp, eftersom jag sedan aldrig har varit densamma, jag försökte alla metoder för att få honom tillbaka. men de var bara slöseri med ansträngning och slöseri med tid. Men en dag under min sökning på internet stötte jag på vittnesbörd om DR ISIKOLO. Jag kontaktar honom och förklarar mitt problem för honom är fortfarande mycket överraskande tills nu hur han kunde återföra min älskare inom 48 timmar. Med den här stora saken som hände i mitt liv bestämde jag mig för att berätta för hela världen om denna stora man som heter DR ISIKOLO. För dem som behöver någonting berättade han för mig att i hans tempel finns det inget omöjligt. Jag tror honom så mycket. Vänner eller till någon som läser mitt vittnesbörd, om du behöver hjälp för att få tillbaka din ex-älskare / ex-make eller om du vill få ditt barn, vänligen kontakta honom via e-post; Skicka e-post till honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196. Och jag lovar dig att din älskare definitivt kommer tillbaka till dig.

    SvaraRadera
  63. Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
    E-post: drkpukpu@gmail.com

    WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

    SvaraRadera