onsdag 27 maj 2020

Utdelningar Maj 2020 samt några spaningar

Det var ett tag sen senaste blogguppdateringen skedde. Anledningen stavas att det helt enkelt har varit för mycket på gång i livet med jobb, trädgård, familj, mindre renovering inomhus och en släkting som har behövt en hel del hjälp på sin ålders höst.

Denna månadens utdelningar har enligt nuvarande samhällsutveckling endast innefattat en delmängd av vad som egentligen skulle betalas ut. politiker och ängsliga styrelser missar ingen chans att hacka ner på utdelningarna, oavsett om man får några pengar av staten. jag har i ärlighetens namn haft svårt att hänga med i svängarna gällande vilka bolag som ställt in eller skjutit upp sina utdelningar, men de två senaste negativa beskeden jag har uppfattat är från:


 • Volati, som ställer in utdelningen även för preferensaktien, kyss Karlsson!
 • Mowi, som ställer in Q2-utdelningen.


Jag har i ärlighetens namn lite svårt att förstå Volati, som där ställer in sin utdelning enkom för att man har tvingats permittera några anställda i ett av sina många innehav; Akademibokhandeln. Visst, som ägare har man ju ett ansvar, men jag tycker det är långsökt att man som investmentbolag ska behöva tänka i dessa termer. Akademibokhandeln har ju inte varit någon speciellt bra investering rent allmänt, så rimligtvis borde inte preferensaktiens utdelning påverkas av detta. Men nu gör den det, och vi får se vad som händer framöver. Gissningsvis blir det en dubbel utdelning längre fram i tiden. Det var lite tråkigt att se att Mowi drog tillbaka sin utdelning, men gissningsvis har detta att göra med att restauranger världen över inte köper så mycket lax.

Vi har dock fått in några korvören denna månad:


Även om det såklart är tråkigt att så många bolag drar tillbaka utdelningarna, är det ändå intressant som ett stresstest av sin portfölj, hur hade vi klarat oss om detta hade varit skarpt läge och vi hade levt enbart på utdelningar? Jo, vi hade klarat oss hyfsat, förutsatt att det finns en buffert att ta ifrån. Nyckeln till det stavas såklart låga fasta levnadskostnader som gör att vi kanske tvingas ställa in en resa eller ha kvar det gamla kylskåpet, men ändå kan vara fria utan att behöva ta ett jobb. Jag är övertygad att man med lite planering, investering i vettiga bolag och med en buffert under armen hade vi klarat detta galant. Det är främst folk som lever på marginalen utan vare sig buffert eller framförhållning som är de som klarar sig sämst i kriser som dessa. Det märks i skvallerpressen, på alla dessa "tyck synd om mej"-artiklar som Sparo har skrivit om i sina dagliga kåserier. jag förstår inte hur folk som av egen fri vilja inte har valt att vara med i a-kassan nu helt plötsligt när de får sparken gråter ut över "hur skaaa jaaag klaaaara mig?!" Hallå min vän, du är vuxen, det är ditt ansvar att vara förberedd.

Tyvärr har ju staten tagit dessa arma själar under sina beskyddande vingar och öser nu pengar över dem både via höjd a-kassa oavsett om du varit med innan eller inte, höjda bostadsbidrag för barnfamiljer med socialbidrag och säkert ännu fler ersättningar jag har missat. Jag förstår inte, är det värre att vara arbetslös nu under pandemin jämfört med i vanliga fall? Vad är det som kräver att man helt plötsligt lättar på krav för a-kassa eller ger extra bidrag till barnfamiljer? Är det mer synd om dem nu, eller har man hamnat i en sorts låneeufori där man tänker att "nu har vi i princip hur mycket lånade pengar som helst, nu öser vi lite här och där". Biståndet till Somalia ökade man också, det var väl över 100 miljoner som vi skickar iväg till det svarta hålet. Spenderbyxorna är verkligen hårt fastspända med både hängsle och livrem.

Jag är definitivt ingen socialist, däremot tycker jag att en välfärdsstat ska kunna hjälpa svaga människor när de har det som värst, man ska inte bli förvisad till gatan eller tvingas välja vilket finger man vill ha kvar. Det som har gått fel i Sverige är att man har så låga gränser för när man ska ge stöd att i princip vem som helst kan få bidrag oavsett vilken situation man befinner sig i. Ta som exempel en person som av egen fri vilja väljer att resa till Sverige från t.ex. Syrien eller Afghanistan. Helt plötsligt ska denne få gratis sjukvård, uppehälle, mat, dagpenning, utbildning och så vidare. Detta helt utan krav på motprestation. Jag vet inte något annat land i hela världen där det fungerar på det viset. Ofta är det en ordentlig process innan du ens får resa till landet i fråga, med krav på försäkringar och så vidare just för att det egna landet inte ska behöva ta kostnader för sjukvård och annat. i Sverige gör vi precis tvärtom.

En person kan ta jobb som pizzabagare i Sverige med en lön som ligger runt existensminimum, och i och med detta har personen rätt att ta hit hela sin familj som alla har rätt till svensk välfärd. Min fru som själv är utländsk medborgare trodde detta var ett aprilskämt när jag berättade om det. Enligt henne är det självklart att man ska stå för sina egna kostnader. Skulle vi få för oss att bjuda hit hennes föräldrar krävs det ordentliga garantier för att vi ska kunna betala deras uppehälle, annars får de inte visum. Det är märkligt att reglerna är så olika. Tyvärr är det väl bara SD och i viss mån Moderaterna (som via Alliansen var med och skapade detta absurdum till regelverk) som nu aktivt trummar för att vilja göra ändringar. Jag förstår inte varför man inte insåg dessa reglers orimlighet redan på idéstadiet?

Nog om det, lite kort om vår pengamaskin också. Corona har som sagt gått hårt åt dess värde och är i skrivande stund värderad till 2,25 miljoner, en bra bit från de 2,95 som vi hade när värdet låg på topp. Vissa bolag som t.ex. Ocean Yield, Exxon och Oxford Lane har dragit ner resultatet en del, men andra bolag har gjort fina återhämtningar, främst Resurs Holding, SEB, Ares Capital med flera. Det är dock en bra bit att klättra innan vi är tillbaka vid 3-miljoners-strecket. När det var som värst var portföljens värde endast 1,9 miljoner så lite har det hänt trots allt, men inte den där stora knuffen uppåt som alla väntar på. Den tror jag dröjer tills Trump lugnar ner sig och någon kan producera ett fungerande vaccin. Just det, oljepriset bör återhämta sig till i alla fall 50 USD/fat också.

En sak som många glömmer när man pratar upp- och nedgångar är procenträkning från småskolan. Om en aktie tappar t.ex 30% måste den gå upp 42% för att återgå till samma värde. En aktie som tappar 50% av sitt värde måste i sin tur gå upp med hela 100 % för att återgå till samma värde. En lång klättring. Detta är väl värt att hålla i bakhuvudet när man lyssnar på att börsen har gått upp med si eller så mycket.

Hur har det gått för din egen portfölj värde, har du haft några raketer eller är det som hos oss, sakta mak framåt?

23 kommentarer:

 1. Liknande portföljutveckling från 1,95 MSEK till 1,50 MSEK idag. Belåning gjorde mitt fall värre än det annars skulle blivit.

  Har inte heller koll på inställda/uppskjutna/sänkta/oförändrade utdelningar så min utdelningsprognos från i vintras är helt missvisande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej smålänningen och tack för kommentar!

   Ja belåningen ger ju likt en riktig hävstång lite extra fart, både nedåt och uppåt. Jag märker att de aktier som gick snabbast ner, är de som återhämtar sig snabbast nu när det börjar röra sig uppåt. Vi får se om det kommer ytterligare en nedgång när Q2-rapporterna börjar presenteras, eller om börsen redan har prisat in det eländet...

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Gick från drygt 110k ner till 65k när det var som värst. Är nu uppe på nära 100k igen

  Bara varit aktiv i lite drygt 2 år så har inte så stora summor o skryta med riktigt än :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sebastian och tack för din kommentar!

   Men det var ju för väl att din återhämtning har gått så snabbt! Du har ju antagligen ägt väldigt stabila aktier eller köpt på dig lite extra när det var som värst?

   Radera
 3. Det räcker väl om den går upp 43%?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej H och tack för kommentar!

   Helt rätt! Jag hade exemplet 100->50->100 i huvudet. Ska korrigera.

   Radera
 4. Hej Snålgrisen!
  Alltid ett nöje att följa din blogg och utdelningar!

  Som vanligt vill jag påminna dig att uppdatera din portfölj.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stefan och tack för kommentar!

   Du får ge dig till tåls några dagar till, den kommer i samband med månadsuppdateringen!

   Radera
 5. Vad tror du om Ocean Yield framöver?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Investerarstudenten och tack för din kommentar!

   Jag tror att aktiekursen kommer att hållas pressad under lång tid framöver, det krävs både ett rejält höjt oljepris och lite goda nyheter gällande deras fartyg, speciellt den numera strandade FPSOn som de kämpar med att hyra ut. Utdelningssänkningarna har ju haglat som spön i backen senaste månaderna.

   Tittar man på deras kontrakts slutdatum https://www.oceanyield.no/Fleet ligger de flesta långt fram i tiden 2024 börjar några kontrakt löpa ut för många, frågan är hur efterfrågan ser ut då...

   Det är en chansning såklart att köpa nu, du kan bli rikligt belönad om affärerna tar fart igen, men kommer eländet med oljan att hålla i sig under flera år, kan det finnas problem att hyra ut fartygen när de nuvarande kontrakten löper ut. Vad jag har sett eller läst har inga av deras kunder defaultat/gått i konkurs än så länge....

   Radera
  2. Precis som du säger så tycker jag att de, bortsett från FPSOn, borde klara sig ganska bra om inte oljeproblematiken pågår under flera år. Så länge företagen inte går i konkurs så ska de ju betala och de flesta kontrakten sträcker sig flera år framåt. De lär inte starta särskilt många nya kontrakt just nu, men jämfört med andra bolag så kanske det inte är så farligt.

   Radera
  3. Deras finanser känns fortsatt solida bortsett från FPSOn...

   För att citera Lars Solbakken CEO:

   “With 68 out of 72 vessels on long-term charter, Ocean Yield has a higher predictability of earnings than most shipping
   companies. However, in light of the COVID-19 pandemic and the low oil price, we continue to monitor the portfolio closely
   and have decided to reduce the dividend in order to be prepared for potential negative events.”

   Radera
 6. Trevlig läsning som alltid snålgrisen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan byggpengamaskin och tack för din kommentar!

   Kul att du gillar bloggen, ska göra mitt bästa för att uppdatera den lite oftare :)

   Radera
 7. Jag är Jehonna Bekteshi från Stockholm, jag är en läkare som arbetar på Stockholm Healthcare-anläggningen. Jag tror att vittnesbörd är verkliga liv bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och hitta fred i äktenskapet förhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag mycket glad att dela mitt vittnesmål här för alla att läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtroll för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

  SvaraRadera
 8. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume ogumenspellcaster@mail.com hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera
 9. Hey, I'm so excited my broken Marriage has been restored & my husband is back after he left me and our 2 kids for another woman. After 4 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled withs sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr IYAYA can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr IYAYA. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr IYAYA real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact: Email him at: Doctoriyaya@gmail.com , you can also call him or add him on Whats-app: +2347032756397. Visit Website, link in??v
  https://dr-iyaya-herbal-remedy.webnode.com

  SvaraRadera
 10. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

  E-post: chiefpriestmompha@gmail.com
  WhatsApp: + 62-852-7546-3810

  SvaraRadera
 11. Jag är glad och tacksam för er alla som läser den här bra artikeln som hjälper till att rädda mitt äktenskap från skilsmässa för några dagar sedan, för jag vet att alla dina relationsproblem är över eftersom du är väldigt lycklig att komma över den här kanalen idag. bara skicka ett meddelande till kontakt-e-postmeddelandet för mer hjälp och förklaring för att få din ex-kärlek tillbaka inom 12 timmar till 24 timmar.
  De flesta tror att kärleksformulering inte fungerar, oroa dig inte, jag är här för att ge dig steg för steg på kärleksstavningsförfarandet och hur man får omedelbart resultat inom några timmar.
  Jag kan också hjälpa dig att utföra all kärleksstaven magisk besvärjande bön utan att du gör någonting och förvänta dig att få tillbaka din ex-kärlek inom 24 timmar.
  Jag har gjort denna liknande kärleksformulering för så många människor över hela världen och det fungerar för dem alla, de pratar alla bra om mitt jobb. Jag är tacksam mot gudarnas begåvade krafter i mitt liv för att göra detta utan att samla in pengar från människor. du kommer att behöva köpa allt material som krävs för att användas helt själv, du behöver inte skicka pengar till någon för att köpa förälskelser, det kan göras helt själv eller med hjälp av en herbalistman på bymarknaden kan köp och skicka dessa materiella saker till dig i någon del av landet du kanske bor i, kärlek stavar magi känner ingen gräns. det fungerar överallt där det finns luft, vatten, eld och jord.
  Kontakta stormästare Dr. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  eller endast WhatsApp-meddelande: +79268011965
  https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscriber

  SvaraRadera
 12. Jag vill tacka ALASHIRA för din hjälp. Min fru lämnade mig för några månader tillbaka och jag behövde henne i mitt liv för att jag älskar henne så mycket. Jag kontaktade ALASHIRA när jag läste om honom på Google, hur han återvänder kärlek. Han gav mig försäkring och berättade för mig att han skulle behöva saker som jag levererade, och inom de närmaste två dagarna efter att ha kastat förtrollningen kom hans fru tillbaka till mig. Tack ALASHIRA Du kan kontakta honom med följande information. dralahalah@gmail.com eller Whatsapp + 23480115720823 han är en bra man kontakta honom idag ..

  SvaraRadera
 13. MG !! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 17 SEPTEMBER 2019, och jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om denna kraftfulla och stora läkare som heter dr allam på forumet ... , för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om vad som hände inte förrän dr allam gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och förde mig tillbaka till mig i samma 48 timmar sjustasIhaveread på internet ... herregud jag är verkligen förvånad och chockad när min fru knäböjde och bad om förlåtelse och för att jag skulle ta emot henne tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig Drallam du är en gud skickad till mig och hela min familj .. Här är ... är den bästa läkaren online och hans resultat är 100% garanti .. mejl dralahalah@gmail.com .... WhatsApp eller ring +2348115720823 ... snälla kontakta honom idag han är jättebra ....

  SvaraRadera
 14. Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

  SvaraRadera