måndag 10 februari 2020

Återbetalning av källskatt (Avanza)

Då var vi inne i Vabbuari. Vädret har varit stundtals riktigt trevligt och jag kunde på min lunchpromenad se både knoppar på diverse träd och buskar samt mängder med snödroppar titta upp från sin höstdvala. Jag kan inte minnas när vi hade en lika mild vinter. Kanske slipper vi snö helt och hållet här nere i syd?

Igår fick alla Avanzianer ett meddelande om att återbetalningen av källskatten från 2017 var på ingående. Herr Snålgris förväntar sig 6217 kr och givetvis hela summan återbetald, då vi inte har köpt några danska aktier eller för den delen aktier från ett land som har mer än 15% i utländsk källskatt. Norge krånglade lite med detta för ett tag sedan och höjde sin källskatt, men då kunde man fylla i ett papper och skicka till Avanza, så var den saken biff. Nåväl, Avanza meddelade följande:

"Hej!

Inom kort kommer vi att sätta in 5275 kronor på din försäkring. Beloppet avser återbetalning för 84,3 % av den utländska källskatt som du har betalat vid utdelningar på din försäkring under 2017. Bakgrunden är att Avanza Pension har begärt så kallad avräkning av utländsk källskatt mot avkastningsskatten hos Skatteverket och fått denna beviljad."


Vad nu då, endast 5275 kr? Fortsätter man läsa inser man ganska snabbt att Avanza har misslyckats med att få tillbaka all källskatt från utländska skatteverk, och att man inte orkar göra en indviduell uträkning för varje kund, utan man slår helt enkelt ut "förlusten" på samtliga kunder.

"Handläggningstiden för den processen har dessvärre ökat kraftigt hos några av de utländska myndigheter där Avanza Pension begärt tillbaka skatten och är som i till exempel Danmark upp till 3 år. Den långa handläggningstiden påverkar dessvärre alla som ska få tillbaka skatten, oavsett om du har haft t.ex. danska aktier eller inte. "

Detta betyder att jag som har försökt vara "duktig" och inte krångla till det med t.ex. danska aktier solidariskt får vara med och betala för detta med en hel tusenlapp. Nicht gut!

Avanza har tidigare utmärkt sig med att inte orka krångla med saker som är lite jobbiga, t.ex. att hantera källskatt för s.k. Limited Partnerships som Brookfield Renewable. Man tog helt enkelt bort möjligheten att handla denna aktie, till skillnad från t.ex. Nordea. Och nu gör man det igen genom att låta alla kunder betala för att vissa kunder har köpt aktier från ställen där det verkar krångligare att få tillbaka all källskatt. Som att de tre år som vi kunder redan får vänta inte skulle vara tillräcklig tid? Helt otroligt om du frågar mig.



Nåväl, nu är delar av källskatten jag betalade för tre år sedan återbetald. Tydligen blir det inte bättre än så här om man har Avanza som mäklare...

Har du fått tillbaka din källskatt än? Går det fortare med Nordnet?

61 kommentarer:

  1. Konstigt, jag har inte fått någon information från Avanza om att återbetalning är på gång. Är det fler som inte fått något besked ännu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan r563761 och tack för din kommentar!

      Det var märkligt, jag trodde att man skickade ut till alla samtidigt. Du kan kolla på ditt KF hos Avanza under Transaktioner hur mycket källskatt du betalade för 2017. Samma summa * 0,85 borde infinna sig på ditt konto redan nu eller under dagen. Annars är det nog läge att kontakta dem...

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformuläret, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) Förlorade kärleksformer
      3) Stoppa skilsmässa
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Jag instämmer verkligen. Tycker de borde kopiera Nordeas modell och ligga ute med pengarna under en period.

    Funderar seriöst på att flytta alla innehav i KF till Nordea bara för att statuera exempel.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Haterbrigaden och tack för din kommentar!

      Ja det är märkligt att tre bolag som Nordea, Avanza och Nordnet har så vitt skilda hanteringar för detta. Att ligga ute med pengar som man kanske inte får tillbaka i fullo kostar ju en slant för Nordea, kanske Avanza inte vill använda sin vinst för detta? Jag har inte hört något endast officiellt uttalande kring utländsk källskatt från dem. Har frågat supporten nån gång för länge sen men fick bara ett (om än trevligt) standardsvar. Om inte Nordeas gränssnitt hade varit så sunkigt hade jag nog gjort samma sak. Sen är det väl lite knepigt att ta ut pengar från Nordea utan ett betalkonto? Deras belåningsmodell är inte heller lika generös som Avanzas så vitt jag kan se.

      Radera
  3. Jag flyttade mi KF till Nordea förra året. Funkar hur bra som helst 100% återbetalning ca 6 veckor efter utbetald utdelning.
    Nordea blir bättre å bättre. Kommer flytta mitt ISK dit med när dom kommit lite längre me upplevelserna på sina sidor. Är lite krångligt och segt nu men blir som sagt bara bättre och bättre

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Mats och tack för kommentar. Jag har ett testkonto hos Nordea som jag tittar till med jämna mellanrum. Vete fanken om jag kan säga att det har blivit bättre. Man har t.ex. fortfarande inte lyckats med att summera transaktionerna. Den mobila webbsidan är så gott som värdelös tycker jag, både för att ge en översikt och för att bedriva aktiehandel. De enda bra sakerna med Nordeas lösning är den snabba återbetalningen av källskatt samt billigt courtage. Jag förstår ärligt talat inte vad deras produktägare sysslar med. Har de gått i ide? Man hade med relativt enkla medel kunnat göra plattformen ljusår bättre än vad den är idag.

      Radera
  4. Jag kör också KF på Nordea, jag har lärt mig att hantera deras plattform (håller med om att den är dålig) och har inga problem med mina köp.
    Källskatt tillbaka på 6 veckor överväger allt.
    Har jag tex 80 st Abbvie har jag 1st på Avanza så får jag infon om bolaget där.
    Ang ISK är courtagen bra mycket lägre på Nordea vid större köp (läs över 570 kr)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Stefan och tack för kommentar!

      Ja deras plattform fungerar men lämnar alltid en besk eftersmak. Speciellt för mig som är webbutvecklare i grunden, gråter varje gång jag använder den. Fördelarna är billigt courtage samt snabb retur av källskatt.

      Radera
  5. Hej Snålgrisen.

    Surt att inte få tillbaka alla pengar från källskatten. Som det är idag verkar ingen bank fungera perfekt när det gäller aktiehandel och allt som hör därtill. Man kan ju hoppas att de olika bankerna jobbar på sina brister. Har man svenska aktier tycker jag Avanza fungerar bra. Men i ditt fall kanske jag skulle överväga Nordea för utländska aktier. 1000 kr är ju ändå en del pengar att förlora. Lägg även till att courtage är dyrare hos Avanza. Hoppas det fungerar bättre nu framöver.

    Mvh Slimis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Slimis och tack för kommentar! Nej det är märkligt att ingen lyckats pricka in "alla rätt" med tnake på vilka pengar det finns att tjäna, då sparande är mer poppis än någonsin. Men visst, konkurrens är utmanande och knaprar på marginalerna. För svenska aktier fungerar avanza ypperligt och de har gjort mycket bra på sistone med metadata för utländska aktier t.ex. Ja, man borde använt Nordea för utländska innehav, men jag gillar verkligen att ha allting samlat i en och samma plattform...

      Radera
  6. Fy sjutton vilken dålig nyhet. Trodde Petruskos drev mot detta ordnat upp saken hos Avanza men ack icke alltså gör mig förbannad att läsa ditt inlägg. Kommunistavanza... Vilket sätt att resonera men visst med tanke på Gui fadäserna så verkar mycket vara komplicerat och svårt för Avanza just nu...... Se upp med tron om 15%. Vissa Kanadabolag åker på 25%, enligt avanza ska Kanada kosta 25% källskatt men ändå dras 15% på vissa. Rörigt och inkonsekvent.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjenare kalkyl och tack för kommentaren!

      Ja, det är tråkigt att man väljer att smeta ut detta på alla kunder i sann socialistanda. Intressant att vissa kanadensiska innehav drar 25%, det har jag inte löst någonstans? Har du möjlighet att blogga om detta? Gäller det bara mot EU eller även mot USA och andra delar? Källskatt känns som en gammal dinosaurie som gjorde bäst i att bara dö ut. Det verkar inte heller gå att automatisera det hela med tanke på att det tar tre år att räkna hem slantarna. Kudos till Nordea som offrar lite kapital för att kunderna ska slippa lida för detta krångel.

      Radera
  7. Ca 85% tillbaka precis som förra året alltså. Vi väntar ju på de sista 15% från Avanza från förra året också...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Smålänningen och tack för kommentar!

      Helt rätt, det är 15% som inte har återkommit än, det hade faktiskt fallit i glömska hos oss. Kanske dags att påminna Avanza om detta. Jag tror vi kan titta i månen efter dessa pengar.

      Radera
  8. Precis som Utdelningssmålänningen väntar även jag på de sista 15 procenten av källskatten som drogs 2016. Det ska bli intressant att se om Nordnet betalar tillbaka hela den dragna källskatten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Investeringsundersköterskan och tack för din kommentar!

      Den som väntar på något gott... får vänta lite till.

      Det jag inte gillar med Avanza är att de är så förbaskat hemliga kring sin hantering av vissa saker, t.ex. källakatt och superräntan och vilka aktier som ingår eller inte ingår där. De bloggar om allt möjligt, men hur svårt hade det varit att skriva ett blogginlägg kring just detta istället för ett kortfattat meddelande, så att det råder full transparens i hur de hanterar saker och ting. De kommer nog att lida mer och mer av att "Jamen Nordea kan det ju...", då de trots allt tjänar en hel del pengar på att folk handlar med utländska aktier. Allt som krävs för mig är att Nordea släpper en bättre plattform...

      Radera
    2. De är hemliga med PB statusen också, inga exakta gränser som de kunnat anförtro mig. Dvs ett börsras bör ej ändra statusen men det är Avanza som bestämmer i just ditt fall. Har inte fått svart på vitt vad som gäller.

      Radera
  9. Hej! Vad har din portfölj för direktavkastning i nuläget? Med tanke på att så många stora bolag har gjort en del häftiga utdelningssänkningar. Har den påverkats mycket eller har du lyckats diversifiera runt detta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Nyfiken och tack för kommentar!

      Jag brukar göra ett sammanfattande inlägg kring hur årets utdelningar har påverkats av höjningar/sänkningar. Förra året var det nästan dött lopp mellan höjningar och sänkningar. Detta året finns det risk för att vi hamnar på något lägre DA totalt sett. Har nog inte försökt diversifiera något än så länge, mer än att plockat ner risken något i de utländska innehaven, samt försökt investera mer i bolag med högre belåningsgrad då jag har en 5-10% i hävstång via superlånet hos Avanza.

      Radera
    2. Glömde skriva, det sammanfattande inlägget kommer i slutet av Februari, början av Mars.

      Radera
    3. Tack för dina svar.

      Blev nyfiken på RDS som du har köpt, såg att du valt den som är noterad i Nederländerna framför den i USA. Båda är PLC. Betalar du källskatt på denna och var det för att få en större euroexponering som du valde den nederländska aktien?

      PS. A eller B, vilken har du?

      Radera
    4. Nederländerna ska vara London med närmare granskning.

      Radera
    5. Hej Nyfiken!

      Skillnaden mellan RDS.A och B är att A-aktien omfattas av NEderländsk lagstiftning och B av brittisk. Dessutom var RDS A med isin GB00B03MLX29 den enda som ingick i Avanzas superlån, en viktig faktor för oss med belåning av portfölj. Vi får se vad som händer framöver med källskatt etc med denna aktie.

      Radera
  10. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
    Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
    Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
    magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
    Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
    Anslutning till nya find love trollformler
    Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
    Uppdelningsförhållanden Staver
    Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
    Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
    Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
    Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Hej vänner, det här är mitt vittnesbörd. vi är gifta i 5 år och tillsammans i 9 år. vi var separerade i 4 månader. Han vill ut och är inte villig att rädda vårt äktenskap. Vi har varit ett fantastiskt par (åtminstone trodde jag detta) och argumenterar sällan. Månader innan han lämnade hemmet var han så inaktiv och sov mycket. Jag insåg att han hade en känslomässig affär med någon och han bekräftade att han var lockad av henne. Sedan sa han att han inte är kär i mig längre och inte kan leva med mig. Jag tigger, grät och så vidare i månader. Jag behövde hjälp så mycket och jag vill att min man ska återvända till mig. Jag surfade på internet när jag såg ett vittnesbörd om damen om hur Dr Ajayi, den stora stava caster som hjälpte till att bota fibroid och hon kunde få ett eget barn som i vända återställd fred i hemmet. hon tappar hans kontakt och jag kopierade det, till att börja med var jag skeptisk när det gäller att kontakta men jag behöver verkligen en varaktig lösning på mitt problem så jag skickar ett meddelande till honom om han förklarade min situation. Han sa att jag skulle vara säker på att min man kommer tillbaka till mig om jag skulle göra som han instruerade, jag gjorde allt han berättade för mig att göra och på den fjärde dagen fick jag en ursäktande text från honom som säger att han inte vet vad som kom över honom, den kvällen kom han hem igen och bad för alla hans felaktigheter och sedan dess har vår kärlek och äktenskap varit starkare. Jag vill tacka den stora stavspelaren Dr Ajayai för hans bra jobb och för att göra sig glad igen i livet. Om du upplever samma äktenskapliga problem eller om du har andra problem som trycker på dig, kontakta Dr Ajayi idag via e-post: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han kan utföra alla slags förtrollningar du kan tänka på, jag är ett levande vittnesbörd.

    SvaraRadera


  12. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Sluta skilsmässa.
    (2) End Barrenness.
    (3) Lycka till stava.
    (4) Äktenskapspell.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  13. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverk av Dr Igbinovia som har spridit sig på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex-älskaren, jag berättade för honom om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och vila för att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag blev bara så chockad, jag svarade på samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade i telefon, han kom hem och fick mig också en mycket trevlig gåva bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Igbinovia och tackade honom, han sa bara att jag skulle berätta de goda nyheterna över hela världen, ja, om du behöver ett effektivt och riktigt pariserhjul för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Igbinovia på hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller ring / WhatsApp / Viber honom +2349071864129. Ge inte upp den personen du älskar Oavsett vad ......

    SvaraRadera
  14. Hej, jag är Nira Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom , Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformeln, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babawalewiseman01@gmail.com du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
    1) Love Spells
    2) Förlorade kärleksformer
    3) Skilsmässor
    4) Äktenskapstavlar
    5) Bindande stavning.
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) vill tillfredsställa din älskare
    10) bot för någon av de sjukdomar som du lider av
    Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem med en hållbar lösning
    via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

    SvaraRadera
  15. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  16. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    SvaraRadera
  17. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få min ex -pojkvän tillbaka att gifta sig med mig under den här månaden och jag har kommit tillbaka hit för att skriva ett inlägg om honom. jag heter Kristina Anton. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Inlägg om en stavningshanterare är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavningshanterare för att få tillbaka min ex -pojkvän till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om hans voodoo -stavning från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex -pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredagen och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  19. Jag vill säga tack till Dr Ilekhojie för det goda han har gjort för mig men jag är inte säker på om detta är det bästa forumet för att visa min glädje och lycka för det han har gjort för mig men jag kan inte dölja min lycka och min glädje så jag måste dela den med världen.
    Mitt äktenskap kraschade för ungefär två år sedan och jag försökte allt jag kunde för att återställa det men utan resultat. Jag såg olika inlägg och vittnesmål om de bra saker som Dr Ilekhojie har gjort så jag bestämde mig för att prova. Även om han alltid är en upptagen man, när han svarade på mitt mejl, gav han mig 48 timmar för att mitt äktenskap skulle återställas och precis som han sa att mitt äktenskap återupprättades, sedan dess är jag lycklig och jag lever lyckligt i mitt äktenskap. . Jag är så tacksam mot Dr Ilekhojie. Jag är glad att hela min familj är komplett denna jul. Om du behöver hjälp, skicka ett meddelande till honom på +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag heter Lana Thyselius och jag är mycket förvånad över Dr Isikolos fantastiska upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara två dagar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  21. Jag började märka något konstigt beteende från min man för några veckor sedan och jag fick reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Jag kontaktade honom och han lovade att hjälpa mig med en försoningsbesvär. Jag gjorde allt han bad mig om och precis som Rodicas fall har jag resultat. Han började bekänna allt han har gjort och bad mig att ge honom en andra chans att göra gottgörelser. Allt tack vare Dr Ilekhojie är min man nu mer kärleksfull och ansvarsfull. Nå ut till Dr Ilekhojie med dessa kontakter Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  22. Min man lämnade mig för en yngre kvinna. Det var som om hon hade honom under en ond förtrollning, han vände sig mot mig över en natt utan någon förvarning. Det hände förra året, jag var desperat så jag använde varenda trollformningswebbplats som jag kunde hitta utan resultat. En vän skickade mig kontakt med Dr Ilekhojie och jag kontaktade honom. Han började arbeta med mig i februari och som ett resultat av allt hans underbara arbete är jag och min man tillsammans igen. Jag är så glad och privilegierad att ha en så bra person som du på min sida. Tack! Dr Ilekhojie. Behöver du hjälp, WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller maila gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  23. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  24. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

    SvaraRadera
  25. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helena Oscar. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    SvaraRadera
  26. Mitt liv är tillbaka!!! Efter 8 år av trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var på väg att ta slut, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt nere under väldigt lång tid. Tack vare en trollformler som heter Dr. Ige Ajayi som jag träffade online en trogen dag, när jag surfade på internet, letade jag efter en bra trollformare som kan lösa mina problem. Jag stötte på många vittnesmål om just den här trollformaren. Vissa personer vittnade om att han tog tillbaka sin före detta älskare, några vittnade om att han återställer livmodern, botade hiv och andra sjukdomar, vissa vittnade om att han kan förtrolla för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag stöter också på ett särskilt vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Christina, hon vittnade om hur Dr. Ige Ajayi tog tillbaka sin man på mindre än 7 dagar och vänder effekten av deras små pojkars cancer, och i slutet av sitt vittnesmål hon skrev Dr. Ige Ajayi. Efter att ha läst alla dessa, bestämde jag mig för att ge Dr Ige Ajayi ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr. Ige Ajayi är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera bra om honom eftersom han är en underbar man... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta trollformler för att lösa alla dina problem åt dig , kontakta Dr. Ige Ajayi så kommer han att ge en evig lösning på ditt problem. Här är hans kontakt: drigeajayi@gmail.com eller ring/whatsappa honom +2348130035939..

    SvaraRadera
  27. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  28. Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

    Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

    * Personliga lån (lån utan säkerhet)
    * Företagslån (lån utan säkerhet)
    * Konsolideringslån
    * Kombinationslån
    * Renovering

    För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
    Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
    ring eller WhatsApp: +393512114999

    SvaraRadera
  29. Ett stort tack från Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  30. Det här är underbart!

    Min man är äntligen tillbaka till mig med så mycket kärlek och respekt än jag någonsin förväntat mig. Med hjälp av Dr Ilekhojie och försoningsritualen från hans förfäder är min man tillbaka efter så många månaders begäran om skilsmässa. Till en början när min vän sa åt mig att kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp, trodde jag att det inte skulle sluta bra eftersom jag aldrig trodde att han kunde hjälpa efter att ha förlorat pengar med tidigare. Han förklarade för mig med tydlighet och såg också till att allt skedde lugnt och brådskande. Exakt 3 dagar efter försoningsritualen kom min man, som inte har svarat på mina telefonsamtal på flera månader, förbi huset och bad oss avbryta skilsmässaplanerna och bli en lycklig familj igen. Det har gått 2 månader nu och saker och ting blir bättre för varje dag. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp. Du kan också få hjälp med honom. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    SvaraRadera
  33. Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en försoningsritual för mig. 48 timmar senare återvände min man hem efter så många månader borta från vårt hem, så fantastiskt!! Han bad om ursäkt för sitt misstag, för smärtan han orsakade mig och barnen. Vårt äktenskapsband är nu starkare och hur det var förr. Tack Dr Ilekhojie för att du tog tillbaka min man. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie för alla som har problem i sitt äktenskap/förhållande. Här är hans kontakt Ring/Whats-app: +2348147400259 eller maila gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  35. Jag och min exman hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februari. Men jag har alltid velat komma tillbaka tillsammans med honom. Allt som behövdes var att besöka en sida där jag såg kommentarer från Dr Ilekhojie eftersom min dröm var att starta en ny sida med min man och leva lyckligt med honom. Dr Ilekhojie bad att få utföra en försoningsritual och jag accepterade den. Efter 48 timmar fungerade ritualen för mig och min man kallade att han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar. Min man är tillbaka och vi förbereder hur vi ska gå till domstol och dra tillbaka våra skilsmässopapper ASAP. Detta är inget mindre än ett mirakel. Tack Dr Ilekhojie för dina kraftfulla ritualer. Ord räcker inte för att uppskatta ditt goda arbete. Be honom om hjälp. Maila gethelp05@gmail.com och telefon/WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  36. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Agata Carlgren och min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och inte visste jag att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  37. Har du någonsin blivit utsatt för en bluff? Förlorat din plånbok eller pengar till falska hackare online? Jag ber dig att kontakta denna pålitliga hacker och återställningsexpert GENUINE HACKER. Jag var ett offer för falska människor som poserade som binära optioner och bitcoin-investerare, jag förlorade en summa på $10 000 och 2BTC från min bitcoin-plånbok till dessa förfalskningar. Det tog ett tag innan jag insåg att det var bedrägerier och det här gjorde verkligen ont. Sedan hörde en vän till mig om det och rekommenderade mig till GENUINE HACKER som hjälpte mig att återställa allt jag förlorat. För mer information skicka ett e-postmeddelande till GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    SvaraRadera
  38. Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  39. Jag hade ett problem med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första man. Minnen av min man fanns fortfarande i mig och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag grät bittert den natten och tänkte att jag har förlorat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt till DR Ilekhojie, jag rådfrågade honom eftersom han har hjälpt många människor att försonas. På bara 4 dagar hade jag möte med en andlig försoningsbön med honom och allt vände för gott i mitt liv. Jag bor nu lyckligt med min man igen, vi planerar att förnya våra löften och gifta oss igen. Jag vittnar här idag om att Dr Ilekhojie är lösningen på alla problem i ett trasigt förhållande eller äktenskap. kontakta honom för lösningar på eventuella problem. Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Jag fick diagnosen myom och komplicerad endometrios för 4 år sedan. Mitt medicinska tillstånd var hjärtskärande eftersom det orsakade mensvärk, uppblåsthet före menstruation, lägre buktryck vilket resulterade i kraftiga mens. Jag utsattes för olika mediciner av min läkare för behandling. Trots mitt besök hos flera läkare blev min hälsa inte bättre eftersom allt de kunde säga och föreslå var operation. På gränsen till att ge upp gick jag till internet för att åtminstone söka efter en behandling. Men jag hittade ett botemedel istället. På internet läste jag ett vittnesbörd om en kvinna som hade myom. Hon delade med sig av en e-postadress till Dr Ilekhojie som försåg henne med örter och rengöring. Lång historia kort, jag har ätit örterna i tre veckor nu och som tur var verkade allt vara okej efter att jag tog det. Jag önskar att jag kunde säga att det är slutet för jag har inte haft några symtom sedan dess.
    Utsätt dig inte för mer fara, använd ett naturläkemedel specifikt från Dr Ilekhojie. Vid intresse kontakta honom via e-post gethelp05@gmail.com och Telegram eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  41. Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

    SvaraRadera
  42. Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  43. Jag kan inte fatta att den här mannen är så verklig. Jag kan inte låta bli att vittna om de goda saker du har gjort för mig. Jag presenterade någon för dig med 100% förtroende och hon ringde precis till mig att hennes man ringde för att avbryta skilsmässan och på väg hem. Jag tror med förtroende och öppenhet, att du kan lösa alla problem. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp och faderliga råd. Mitt äktenskap som nästan tog slut har väckts tillbaka till livet på grund av din hjälp. Är du ett offer för några motgångar i ditt äktenskap eller förhållande, kontakta Dr Ilekhojie för hjälp Ring/sms:a +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  44. Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade för mig allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

    SvaraRadera
  46. Den äktenskapskris jag gick igenom kom till och slutade när Dr Isikolo blev inblandad. Precis som alla andra par där ute hade vi våra olikheter och jag ser till att jag gjorde mitt bästa för att leda henne rätt, försörja henne och mina barn och även skydda dem. Vi gjorde båda uppoffringar för att säkerställa att vi överlevde förbundet tills hon började agera och medvetet hade så många slagsmål med mig. Hemmet blev obehagligt för alla andra inklusive mina barn. Hon manipulerades av en vän som hade blivit skild och ville också förstöra mitt äktenskap. Jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo och han svarade och gjorde sitt bästa för att avsluta problemen. Han återställde kärleken och kopplingen mellan oss och jag kan nu säga att vilken illusion min fru än var under har tagit bort och hon är en bättre kvinna nu. Resultatet av vad Dr Isikolo gjorde för mig som visade sig efter två dagar var det som förvånade mig. Jag och mitt hushåll är fortfarande tacksamma. Jag vädjar till alla som behöver hjälp att fixa sina relationer och äktenskapsproblem att kontakta Dr Isikolo eftersom lösningen är säker. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera